|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez PvD - 15-12-2004 o 19:51. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Somewhere else...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dunria
Profesja: Druid
Gildia: Ab'Dendriel Guard
Świat: Secura
Poziom: 34
Poziom mag.: 33
|
![]() po 4 h: Cannot connect etc... na forum tibia.com mozna przeczytac mojego rozbudowanego posta...
a teraz: GROOOARRRRRR! GRUUUARRRRREEEEH! "Cały dzień bez tibii robi z człowieka trolla..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() OMG!!! nie da się już loota wyciągnąć z kopalni
![]() Jak nie dadzą "exani tera" dla facców to *******e tą gre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Vilentrenmerth
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 60
![]() |
![]() co wy chcecie od tej kolejki? Przecież teraz wystarczy raz wpisać hasło i iść zrobić matme, a nie siedzieć i w kółko wpisywać accounta i hasełko... co do wygladu to niektóre rzeczy wygladają fajnie, a niektóre nie (spidery to chyba z kreskówki się urwały
![]() nie ma co narzekać... zawsze może być gorzej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() wg mnie kolejka nie jest zła, mi się loguje bardzo szybko, a jak sie długo loguje to jak ktoś powiedział, można np pracę domową odrobić, a nie w kółko klikać to samo, i uwazam ze wyglad spiderów zmienił się na lepsze (w sumie to tego gs mogli troche ulepszyć) teraz są przynajmniej trójwymiarowe, a nie takie płaskie placki XD, a ktoś jeszcze powiedział, że crusader helmet był piękny, powiem tyle był "gufniany", a teraz jest piękny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Więc tak zacznijmy od DSMa teraz jest okropny przed update byla to taka potężna zbroja a teraz wygląda jak dark armor tylko jest zielona
![]() next:GS brzydko wygląda stary był lepszy taki bardziej straszny ![]() next:KOLEJA JEST DO DUPY!!!!! ![]() ![]() ![]() next:LootBaga nie mozna wyciągnąć ![]() ![]() ![]() next:guardy 170- expa nieeeeeeeeee A teraz co mi sie podoba: Prawie Nic tylko ze są nowe potworki i rzeczy.
1)Tuhamid to nie moja postac byłe kiedys ale zachciało mi się red skulla teraz gram 61 palkiem.Nick zastrzeżony może kiedyś ujawnie i jest spoko gram na Novej. 2)Jak komuś się nie podoba skillbar to niech go wyłączy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix Malther
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() A mnie sie kolejka podoba. Wczesniej nie uzywalem zadnych programow pomocniczych. A teraz czekam 10min(robie lekcje ipt.) i jestem ![]() Jesli chodzi o loot bagi to sie niemartwie. Zawsze sie ktos do pomocy znajdzie > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahahahah.. jak mowilem na IRCu, ze sie nie ta ropnac lootbaga na gore, to sie ze mnie smiali i mowili, ze sie da. Nawet Scorcerer mowil, ze lootbaga da sie ciagnac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Z tego co myślę, to pacc po prostu kładzie loot baga pod sibie i daje exani terę, i teraz loot razem z nim od razu na górę szybuje czy trzeba jeszcze doropać go?
@Topic Bez wątpienia wygląd DSM, był taki ładny, że aż można się było przy jakimś domq zatrzymać i podziwiać, a teraz utani gran hur i w uciekać.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
![]() |
![]() co mi sie niepodoba:
-mniej expa za guarda -mozna wykopac scaraba ![]() -GS jest z***any (pokemon?) co mi sie podoba ![]() -wyglad beholdera ![]() ![]() -nowe potworki (Crypt Shambler<--moj ulubiony ![]() -nowe questy -dokonczone krypty w ank -nowe itemki (min fajka wodna ![]() -lista killsow ^^ Co do kolejki to: 1) mam pacca ![]() 2)na infernie nigdy server nie jest zapchany ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Dolina Lodowego Wichru
|
![]() Co mi się podoba:
-Nowe wyglądy potworów, wszystkie moim zdaniem są ciekawsze -Nowe wyglądy przedmiotów, nie są szczególnie rewelacyjne, ale przynajmniej jakaś zmiana. -Nowe potwory, im więcej tym lepiej ![]() -Crystal Coins, w końcu nowa jednostka monetarna ![]() -SKILLBAR, idealne rozwiązano problem!! Co mi sie nie podoba: -tyle tylko, że chyba cipy robią wszystko żeby wyżreć z ludzi kase (większość dodatkowych rzeczy ONLY FOR PREMIUM ACCOUNT) Co mam w d***: -System kolejek, mi jest obojętnie, bo i tak będe miał PACCa, a pozatym mi te kolejki pasują - dłużej się loguje, ale w tym czasie moge czytać forum ![]() -Ten cały system anty-missklickowy, ogólnie zmiana TYLKO na dobre, ale patrz podpis (non pvp server) -Mniej expa za guardy, raz, że na nie nie poluje, a dwa, że to tylko 15 expa Ostatnio edytowany przez Bruenor - 16-12-2004 o 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Niektore sa potworki dla facc nowe ale nie wiem czy tlyko w najazdach. w kazdym moze radzie w ab byl najazd teraz skumksow albo bobrow (po angielsku pisze badger). Wreszcie jakies normalne rysunki niektorych rzeczy, ale beholder i tak zostawiam ten co zrobil izu , battle axe tez nie jest dobry. Wkurza mnie to ze sie nie da lootbagow wciagnac na gore ;-(
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Jak się może komuś kolejka nie podobać?
No chyba że jest oszustem ![]() Ja nareszcie mam pewność że prędzej czy później się zaloguje, a nie będę musiała klepywać te p... hasła bez żadnej gwarancji sukcesu Pozdrawiam wszystkich uczciwych!! (właśnie się zalogowałam ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() Mi się system kolejek podoba i wcale nie musze czekać długo wieczorem maksymalnie pól godziny.
Zauważyłem też jedną zmianę jak trenie z kolegą i mnie wyżuci (net siadzie i zaraz się naprawi) to odrazu sie loguje (przed updatem jak cie wywaliło i byles online to i tak pisalo To many players. ...) Teraz tak już nie ma ![]() EDIT: Teraz znalazłem jeszcze jedną rzeczy skill bar MOŻNA sxhować wystarczy kilknąć prawym guzikiem na skilach i schować wszystko albo tylko wybrane Ostatnio edytowany przez Kamillek - 17-12-2004 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() Podoba mi sie:
Kolejka bo logowanie nie zajmuje mi już 15 mi wpisywania na okrągło hasła tylko raz se wpisze i czekam 30 min ale w tym czasie robie co mi sie podoba a i tak wiem że sie zaloguje -Nowe rzeczy do domków i syste obracania nimi(w życiu mało przydatna czynność raczej taki bajer) -nowe questy na ankharum czy jak to sie tam pisze ( ale i tak uważam że ank to najwieksza porazka CIP) -wyglądy niektórych itemów i potworów(crusader h, dark arm, bone shield, beho, GS) też bajer całkiem zbedny nie wnoszacy nic do gry -Cristal coins -Święty Mikołaj dzieki czemu zostaną uciete tematy typu "gdzie go znaleść" -Skil bar -System PK sie poprawił Co mi sie nie podoba -wygląd niektórych przedmiotow i potworów(DSM, Dwarfen S, i kilku jeszcze) też bajer -Nie da sie ropować loot baga -nowa forma platności pacc w euro/to przy okazji -najazdy na mista cociaż dotąd nic poteżnego niczego nie najechało -Był taki temt "grudniowy UP raj dla facc" raczej gudniowy UP porażka facc -i kilka innych rzeczy |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wszystko rosnie zostawilem postac na zabawie z 2 cycami w bezpiecznym mejscu i przez 8h shield wskoczyl o 12 punktow. Bylm ubrany na full(dsm,golden legs,demon shield) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() kolejka nie jest taka zla, chociaz kiedys wbijalem sie szybciej nawet w godzinach szczytu. Przynajmniej teraz nie musze na okraglo klepac numerkow. Nie wiem jak moze sie komus nowy wyglad beholdera nie podobac. Przeciez stary byl tragiczny wygladal jak fosforyzujacy zielony glut, teraz jest o niebo leprzy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Zdaje mi sie albo ja mam lagi na kompie albo serwery sie pieprza bo jest duuuzo kickow(nie bylo na milo kicku przy Demonie)
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Hmmm mi tam update się podoba XD, kolejka spox max czekanie 30min. bez psucia myszki
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() w sumie jeszcze duzo nie gralem, pac sie skonczyl,..wiec moje wnioski...z tego co wiem .crusader swietnie wyglada, wiekszosc broni ,tarcz ...ogolnie equip..tez fajna....zawsze to cos nowego, ...kolejki sa ok ...bo nie trzeba pisac tego glupiego hasla..konkretnie to wklejac go
![]() podobaja mi sie tez nowe potworki..ale jeszcze z nimi nie walczylem...pac trzeba zalatwic najpierw ![]() ![]() ![]() a co mi sie nie podoba??? jeszcze nic..oprocz mojego po..anego dostawcy internetu..no ale jak sie musi miec tanio to chyba nie mozna nazekac.......ale jakos domnie to nie dociera i nazekam ![]() |
![]() |
![]() |