|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2008
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: po co mi
Świat: Harmonia
Poziom: 120
Skille: 90+/80+
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() Proponowane skille mnie rozsmieszyly, i eq na 45 lvl. Na 45 powinno byc takie, dsa/golden armor,knight/crown legi,demonka,bohy albo steel boots,assasin dagger/bright sword,rh,aol/ platinum amulet.Ale reszta poradnika jest OK
Ostatnio edytowany przez Misiekxxx95 - 15-11-2008 o 12:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Powiem tak, informacje w tym poradniku wiele newbie nie pomogą, a zaszkodza, ponieważ, taki początkujący gracz sobie pomyśli, że jak wbije 80 poziom to będzie bił sobie Faraony, a tak naprawdę nie będzie mógł ich nawet tknąć. Zabij na 80 poziomie demona rycerzem i potem miej kasę to ci się pokłonie.
Cytuj:
Ps. Chwała temu, który gra rycerzem bez shielda i robi coś co jest sprzeczne z boterami, dziecmi neostrady, czyli gra dla zabawy, a nie dla pixelowych cyferek.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 15-11-2008 o 00:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() z drugiej strony cos dziwnie wysoki ten fighting skill ;D (powaznie)
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |