|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2008
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tyongo
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 36
Skille: 66/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Taką walkę zrobiłem specjalnie, pokazałem jak to wygląda w tibii. Oczywiście mogę zmienić takie rzeczy w next partach, jeżeli Wam to przeszkadza. Proszę o więcej komentów!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2008
![]() |
![]() UWAGA!!! ATAKUJĄ KLONY!!!
![]() A teraz na poważnie... Fake zwyczajny, zero efektów itd. itp. Jeśli są to czasy współczesne, to czemu złodzieje mają zbroję? O.o
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2007
Lokacja: Blachownia
Imię: Royal Moro <-- New Char
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Imię: Tuptus Pogromca
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Nie jest tak źle.
Ktoś tam up a nie widziałeś nigdy kanapy obok śmietnika? Zapomniałem 8,5/10
Ostatnio edytowany przez Paciuch - 10-11-2008 o 12:50. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja daję:
![]() ![]() ------------------- Moar plix!
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() Cytuj:
Jak masz do mnie jakieś prywatne uwagi to na PW. Nie pamiętam, żebym porównywał ten fake do mojego. Więc grzecznie proszę, zamknij się... @Top Właśnie to, że pokazałeś walke tak, jak w tibii tak mnie odrzuciło... Oceniłam teraz tylko tę walkę, fake tak jak pisałem wcześniej nie jest zły (ale pare błędów jest). @down Omg... W nowym parcie nie pojawiło się prawie nic innego niż było w pierwszym. Nowością była tylko walka i już napisałem, że nie podobała mi się, bo była zbyt statyczna. Do pierwszego parta wszystkie uwagi wypisałem wcześniej lub nie pisałem ich, ponieważ ktoś mnie wyprzedził (np. czasy współczesne a złodzieje w zbrojach). Mam nadzieje, że zobaczysz edita... -,-
Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 10-11-2008 o 15:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mikes1
Napisałem w poście, żebyście wytykali mi wszystkie błędy jakie zauważyliście. Chciałbym, żeby ten fake miał ich jak najmniej, więc proszę wymień mi je. III część, moim zdaniem chyba najciekawsza pojawi się jeszcze dzisiaj. Nie podam wam godziny, bo trudno mi ją określić - robię odc. na bieżąco. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2008
Stan: Niegrający
Świat: Refugia
|
![]() Mi sie podoba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() Podłoże robione w OTS:ME.. OMG!
Wydaje mi się, że tylko podłoże ale mogę się mylić. Więc najlepiej nic nie rób w ots. Fabuła taka sobie, w miare. Stare grafiki - ja pie****. Nadal mi nie pasuje klimat tego fake'a do XXI wieku. Napisał ci już ktoś jak usunąć te napisy pod obrazkami więc je usuń. Na pierwszej lokacji mało dodatków do trawy. Chyba na tyle.. Jeszcze coś optymistycznego - rób dalej ![]() @edit Aaa wiem co jeszcze! Jak wstawiasz napisy to najwyżej wstawiaj to, co mamy czytać pierwsze. Pod tym wstawiaj to co mamy czytać drugie itd. @edit2 Kogo chcesz nabrać na to że w OTS robisz TYLKO jaskinie hmm?
Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 10-11-2008 o 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Brzydkie i głupie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Lokacja: Pod Mostem
Imię: Pan Bez Japy
|
![]() Szczerze, nie umiem jakos zlapac tej fabuły XXI w.
Tibia to Tibia, czas = średniowiecze. Tibia nie ma grafik zeby stworzyc ta historyjke... Swita mi ze ten fake nie doczeka sie rychlej przyszlosci ... Czterema slowami: Nie podoba mi sie.
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Imię: Tuptus Pogromca
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() No całkiem, całkiem czekam na kolejną część. 9/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Cytuj:
No i raport. A co do fake: co robią w XXI w. goście w zbrojach i z mieczami? Jaskinia? Jakieś czerwone otoczki wokół ścian. Ta ostatnia lokacja- bleee. Jak w fabule wyniknie afera od której będą zależeć losy świata, to na prawdę dam ocenę "straszny".
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Jakas ta fabula glupkowata a otoczenie mimo ze gadacie iz robione jest w ME to i tak syfne. Niektore screeny sa az za durze, za malo jest srodowisa ktore powinno otaczac lokacje. Brak dodatkow do trawy i etc. To ze outfity sa z arsenalu to mi tam zwisa i nieprzeszkadza bo widac ze jestes poczatkujacy...
Ogolnie dosc slabe. Nie oceniam bo to nie ma sensu jak dla mnie, na takim poziomie jaki akurat utrzymujesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Lokacja: Pod Mostem
Imię: Pan Bez Japy
|
![]() Cytuj:
Sa bledy ortograficzne - sie nie czepiam bo robie gorsze Ta fabuła: 0 dynamiki. Przez 3 party wiemy jedno: Zlodzieje kogośtam zaatakowali, ale Janek i jakis tam go obronil i dostali wpi****l. Sry za wulgar. Zastanawiam sie ile ten fake bedzie mial partow - napewno duzo. Zastanow sie nad krytyka wszystkich
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() IV Część
1. ![]() ![]() 2. ![]() ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() ![]() 7. ![]() ![]() 8. ![]() ![]() 9. ![]() ![]() 10. ![]() ![]() 11. ![]() ![]() 12. ![]() ![]() To wszystko z 4 części. Mam tylko pewne wątpliwości co do kontynuowania tego Fake'a, ponieważ zauważyłem, że z odcinka na odcinek są coraz gorsze oceny. Nie wiem dokładnie czym jest to spowodowane? Dostałem już punkty karne za używanie OTS:ME, i rozumiem to. Przepraszam was za używanie tego programu. |
![]() |
![]() |