|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Stan: Niegrający
Imię: Paul Swordmaster
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() zakładając temat musicie być przygotowani na krytyke, a nie tylko na te dobre komentarze
![]()
17:14 Aurede Samix [35]: dzisiaj na wosie tibie rysowalem 17:15 Aurede Samix [35]: i byles w vip |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2008
Imię: Ganne Sion
Gildia: Brave Souls
Świat: Celesta...
Poziom: 2
Skille: 6/9
|
![]() Cytuj:
@Askaral No jasne, że chodzi u nas o wspólną zabawę, nie mówię tu tylko o real tibii /póki co pozostaje nam fun na GC/VT/CS/Otsach, bo każdy jest zajęty robieniem własnej postaci solo (skillowanie, exp na faccu), później będą team hunty, ale wszystko po kolei ![]() @RS Edytuj posty. Ostatnio edytowany przez grelozi0m - 12-11-2008 o 20:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rafigus
Świat: Refugia
Poziom: 150
Skille: 90/85
|
![]() @up
spoko, mysle ze kazdy jest gotowy. Napisalem poprostu, ze dopiero sie rozkrecamy i dlatego ss nudne. Za jakis czas sie rozkreci temacik, od czegos sie musi zaczac. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rock_Star - 12-11-2008 o 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Najpierw piszecie ze gracie dla zabawy w teamie, a nie dla levela, a potem wstawiacie same sski z adwancedami. Nuuuuuuda.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() no ja wrzucilem outfita zeby jakas zmiana byla =]
owszem jest napisane ze gramy dla zabawy, ale expienie to tez zabawa a efektem expienia jest adv~ powiedz mi, jesli nie wbijemy troche wyzszych lvl to co mozemy razem huncic? beholdery? wyverny? ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narzekacie a nie jest wcale tak źle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Nie spytam skąd macie eq bo i tak się nie przyznacie, screeny jak już wam powiedział Rester nudne.
Co do guild, słaba póki co same nic nie znaczące osoby na Celescie, ale życze Wam powodzenia, raczej będe tu rzadziej niż częściej bo nie lubie allegro. Wiem, wiem zaraz zostanę oficjalnie pojechany ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2008
Lokacja: Kielce :)
Imię: Shel Marus
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 21
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Dla pana Up
Wszyscy ktorych tu widzisz z takim eq to pewnie osiagneli 5x wyzszy lvl niz ty i nie sa dziecmi allegro i zarobili na to eq uczciwie... To Tyle co do tego pana up... Moze niedlugo dam ss ![]()
17:15 Lady Daria [18]: czesc ![]() 17:15 Szafus [258]: no czesc 17:15 Lady Daria [18]: co robisz? 17:17 Lady Daria [18]: przeszkadzam? 17:15 Szafus [258]: niee, demy sobie bije 17:15 Szafus [258]: o mpa 17:16 Szafus [258]: szczescie mi przynosisz ;* 17:16 Lady Daria [18]: no widzisz ;* 17:17 Szafus [255]: moze jednak nie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() @Up, gram dla kilku osób, i dla nich chcę coś znaczyć, nie staram się o względy reszty serwera, a guild bardziej jest zrobiona by milej się grało, a nie by stać się "pro pleja z megahiper lvlem", którego wszyscy asslickują... Co do mojego eq, nie będę się wypowiadał.
By nie było, że bez screena, to wrzucę "starego" z innego chara na Celeście (Hail Tibia black ice xD!): ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
|
![]() Rock_Star
Sam pisałeś w jakimś temacie, że bootujesz chary. Więc ten też zapewnię botowany na rotach ; ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do ludzi zazdroszczących nam eq i uważających ze kupilismy GP na allegro. Jeden z charów, stary ss, jesli nie wierzycie ze to Celesta to sprawdzcie nicki osob znajdujacych się na screenie.
![]() widze ze wklejam ss sam dla siebie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rock_Star - 15-11-2008 o 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() Małe pg %)
![]() Adv Notbiego ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Pokażcię Stan(-y) Postaci
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Najpierw piszecie, że wracacie [ale all postacie jakie mieliście macie po hackach], później bronicie się tym, że macie eq z 2 charów.
Nieźli jesteście.
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
|
![]() No, jeszcze trochę:
![]() Koniec: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jedno pytanie Rock, dlaczego robisz new chara, skoro masz 107 EK?
Nie mówie, że kupujecie na allegro, ale nie rozumiem też z kąt wszyscy mają to eq, bo jeżeli mieliście inne chary to ok, ale jakoś dziwnie to wygląda, robicie nowe chary, a macie lepsze? Jaki w tym sens? No i tak btw, eq na tym 107 jest gorsze niż na tym 42, a no i dlaczego zakryłeś nick tego 107 EK? Dla Pana, któremu się nie podoba temat. Po pierwsze kto liczy się na Celescie? Bo ja tu nie widzę nikogo znaczącego. To, że ktoś ma 100+, 200+ poziom oznacza, że jest bardziej ważny od tego 20? No chyba nie. Liczy się człowiek, a nie pixel.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 16-11-2008 o 23:12. |
![]() |
![]() |