|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Racibórz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 106
Skille: 92/78
Poziom mag.: 20
|
![]() naucz sie szacunku do tego kraju, my tworzymy narod, a tacy jak Ty sa gorszym swiadectwem niz te Twoje 'polaczki' jezeli oceniasz narod, kraj po grze internetowej to ja Ci kurwa serdecznie gratuluje zycia
15:28 Ferax Uzra [71]: Poznalem spoko osobe i od razu ona skonczy grac? -.- 15:30 Kric'Hu of Refugia [128]: nie skonczy 15:30 Kric'Hu of Refugia [128]: tibja to nasze rzycie 15:30 Ferax Uzra [71]: xD! 15:37 Frost Evill [94]: zreszta wiekszosci nie przez ciebie dedlem 15:38 Wajher [97]: taaaa 15:39 Wajher [97]: hahah 15:39 Wajher [97]: ciekawe przez kogo k*rwa ;d 15:39 Frost Evill [94]: stara mi monitor wylaczyla 15:39 Frost Evill [94]: ... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
dzieki za poprawienie mi humoru na dobranoc ![]() ![]() Cytuj:
jako przyklad moge powiedziec, ze pog (lider convidents) na pvp mial max 15 lvl, a przestal tam grac, bo jak sam mowil zaciagneli go w krzaki i zabili tak, mistrzu, jakbys nie wiedzial to od bodaj 7.5 (nie pamietam dokladnie) mozna sie ropnac chocbys zasypal rope spot milionem smieci i postawil 100 m walli |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak można po paru zachowaniach ludzi w pikselowej grze oceniać mentalność całego narodu? Nikt ci nie broni tutaj zostać, chcesz wypieprzaj do USA i tam sobie mieszkaj. Wątpie czy miałbyś dużo lepsze życie tam niż w Polsce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 16-11-2008 o 01:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Racibórz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 106
Skille: 92/78
Poziom mag.: 20
|
![]() ^ o co Ci chodzi? on po prostu poprawil jednego ze swoich poprzednikow, nie wysmial go, byl wyrozumialy.. nie wiedze sensu nazywania go " encyklopedio ". gdyby chociaz 25% ludzi na forum w taki sposob poprawialo bledy to byloby sie czym chwalic. a na temat psiaka mam podobne zdanie co Ufo~, ale to jest moje zdanie, Twoje jest inne, ale nie wjezdzaj na niego gdy robi cos dobrze.. bardzo dobrze joł
15:28 Ferax Uzra [71]: Poznalem spoko osobe i od razu ona skonczy grac? -.- 15:30 Kric'Hu of Refugia [128]: nie skonczy 15:30 Kric'Hu of Refugia [128]: tibja to nasze rzycie 15:30 Ferax Uzra [71]: xD! 15:37 Frost Evill [94]: zreszta wiekszosci nie przez ciebie dedlem 15:38 Wajher [97]: taaaa 15:39 Wajher [97]: hahah 15:39 Wajher [97]: ciekawe przez kogo k*rwa ;d 15:39 Frost Evill [94]: stara mi monitor wylaczyla 15:39 Frost Evill [94]: ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
|
![]() nie wiem dlaczego sie czepiacie tego druida, ten s*******y pal mu sie wbil na respa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
a jesli chodzi o pvp, to obecnie ogranicza sie ono do zaznaczenia do zaznaczenia opcji 'follow target' i walenia bez opamietania w hotkeye, nic to, ze nie trzeba celowac z run, umiec sie uhac i manasowac, ale nie trzeba juz nawet w te hotkeye klikac z rozwaga, bo czary atakujace "nie kloca sie" z leczacymi, wiec nawet nie musimy sie bac, ze po zaatakowaniu kogos za chwile mozemy nie miec mozliwosci sie uleczyc z powodu exhausta i nie wyjezdzaj mi tu z "umiejetnym stawianiem m walli", bo to moze bylo sztuka, gdy musiales jednoczesnie robic wiele innych rzeczy, a nie tylko trzymac reke na hotkeyu (albo nawet nie, bot do leczenia i jazda, co?) jestem pewny, ze w starym systemie pvp bym ci dojechal z zamknietymi oczami, ale rzecz jasna - z oczywistych wzgledow - ci tego nie udowodnie (ani ty mi nie udowodnisz, ze nie mam racji), wiec pominmy ten temat Cytuj:
a od rodziny sie odpierdol, bo nie znasz nas, wiec gowno mozesz wiedziec |
|||
![]() |
![]() |