Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-11-2008, 21:38   #21
Eldo1994
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 11 2008
Lokacja: Włocławek!

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Podlesix
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 20
Skille: 65/64
Poziom mag.: 3
Domyślny

Wydaje mi się, że Autor chciałby dać wszystkim powód do refleksji, dzięki którym tzw. trole przestałyby odpowiadać na wszelakie, głupie pytania typu przedstawionego rozmyśleniach Twórcy tematu.
A może po prostu chciał się przekonać, czy jest jedynym który myśli w taki sposób (w co wątpię ).
Eldo1994 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-11-2008, 16:22   #22
TaJemniczy
Użytkownik Forum

TaJemniczy's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
Domyślny

grzesio512
1. Moje sugerowane pytania pozwalają zrozumieć że ów gracz sprawdzał różne możliwości, lecz sam nie potrafi rozwiązać swojego problemu.
2.Jeżeli oczekuje od gracza choć ciut myślenia, to fakt, jestem zbyt bardzo wymagający. Zdaje sobie sprawę i już wcześniej wspominałem o wieku większości graczy, ale czy wiek pozwala nam nie myśleć samodzielnie?
3.Już wcześniej wspominałem że mój temat niczego nie zmieni, jestem tego świadom, lecz czy porównywanie mnie do "użytkowników'' poruszonych w tym temacie jest słuszne?
stary 22-11-2008, 22:46   #23
grzesio512
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 05 2008

Domyślny

Chodziło o to że nawet jeżeli by założyć 100000 takich tematów to i tak nikt nie zmieni nagle swojego postępowania, a zakładanie tematów tylko po to żeby powiedzieć jakiemuś dziecku żeby zaczął myśleć jest co najmniej bezcelowe.
(Trochę tak jak z akcją "sprzątanie świata" to że grupa ludzi będzie raz w roku zbierać papierki, pety, butelki itp. nie zmniejszy zanieczyszczenia na świecie... )

Ja uważam, że niektórych rzeczy nie da się zmienić, i TO rzecz jest jedną z nich

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania