Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-12-2004, 10:46   #21
Hoxiu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2004

Domyślny

eh... no cóż musi być ten 1 hack ZAWSZE ja kiedyś ściągnełem skillbara i hack keylogger ... tym razem sie nie dałem i nie wpisałem hasła i numeru Przykro mi, że cie shakowali

PS: MagneZZZ na serio to wasza sprawka ? no i skąd macie e-mail .... Ile już shakocwaliscie?

Teraz to sie "wqrczyłem" za to, że cofneli WŁAŚNIE HARMONIE ! a ja trenilem cały dzień, straciłem około 20 skilli ( bo to chyba od 16 cofka )
Hoxiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-12-2004, 11:44   #22
Hengar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 11 2004

Domyślny

Eee tam zalujecie napewno gracze na wiekszych lvlach jak 20+ nie dali sie nabrac
Ja nie wiem jak mozna byc tak glupim i niee wiem jak to nazwac...
Moj kolega sie nabral na darmowego pacca pozniej sie za 1 razem zalogowal gadal ze statkiem moze plywac, i mowie mu by zmienil outfit na paccowy to ten gada ze facet mu gadal ze to lewy pacc itp itd na nastepny dzien : Hack
A Hacker dlatego hackuje bo grac nie umie ma 10lvl ciagle go zabijaja i mysli ze jak bedzie mial 50 lvla nad ktorym ktos sie godzinami meczyl to bedzie rzadzil calym miastem znecal sie tak jak nad nim sie znecali bo byl noobem...

EDIT
Na tibia.pl lub na tibia.com powinni zalozyc liste potepionych hackerow

EDIT2
Magnezzzzz to przeciez nie twoja sprawka sie nabijasz i myslisz ze w tym temacie kazdy bedzie na ciebie sie bedzie pluł i pytal jak to zrobiles...
Na pewno ten co wysylal te maile nie pisal by na forum a nawet gdyby by mial dobra reputacje i by sie tym nie chwalil (przynajmniej ja bym tak zrobil xD)

Ostatnio edytowany przez Hengar - 17-12-2004 o 11:49.
Hengar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2004, 17:58   #23
Palmir
Użytkownik Forum

Palmir's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Domyślny

Cytat z tibia.com:

"Yesterday one of the central databases caused serious problems for all game worlds."

Po czesci ci hakerzy byli jasnowidzami

The best...
Palmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2004, 19:50   #24
Master Sorcerer
Użytkownik Forum

Master Sorcerer's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Piła

Master Sorcerer ma numer GG 4908103
Szczęśliwy LOLs!

HIHO!

Mysle ze to jest sciema... tyle na ten temat
Lvl - 20
Mlvl - 4 (niedlugo 5 )
Master Sorcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-12-2004, 19:56   #25
Hoxiu
Użytkownik Forum

Domyślny

no tak master, twoja wypowiedź bardzo się przydała w naszym temacie ( nabijasz posty ), zresztą ja teraz chyba też

No a tak swoją stroną to się zastanawiam jaki oni to zrobili Niezły bajer i prawie sie dałem nabrać no dobra temat do skasowania... bo już chyba koniec z tym

albo....... ILE OSÓB DOSTAŁO TAKIEGO MAILA ? ja swojego nigdy nie podaje swojego maila... pewnie mają z jakiegoś forum albo co
stary 18-12-2004, 08:39   #26
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hengar
Eee tam zalujecie napewno gracze na wiekszych lvlach jak 20+ nie dali sie nabrac
Ja nie wiem jak mozna byc tak glupim i niee wiem jak to nazwac...
Moj kolega sie nabral na darmowego pacca pozniej sie za 1 razem zalogowal gadal ze statkiem moze plywac, i mowie mu by zmienil outfit na paccowy to ten gada ze facet mu gadal ze to lewy pacc itp itd na nastepny dzien : Hack
A Hacker dlatego hackuje bo grac nie umie ma 10lvl ciagle go zabijaja i mysli ze jak bedzie mial 50 lvla nad ktorym ktos sie godzinami meczyl to bedzie rzadzil calym miastem znecal sie tak jak nad nim sie znecali bo byl noobem...

EDIT
Na tibia.pl lub na tibia.com powinni zalozyc liste potepionych hackerow

EDIT2
Magnezzzzz to przeciez nie twoja sprawka sie nabijasz i myslisz ze w tym temacie kazdy bedzie na ciebie sie bedzie pluł i pytal jak to zrobiles...
Na pewno ten co wysylal te maile nie pisal by na forum a nawet gdyby by mial dobra reputacje i by sie tym nie chwalil (przynajmniej ja bym tak zrobil xD)
Na większych niż 20 nie dali się nabrać?? LOL? Przeczytaj poprzednie posty, niejaki Palmir posiadający 26 lvl (i do tego wstęp do gh jesgo gildi) podał im swój numer i hasło, bo wierzył, że dzięki temu będzie mógł wchodzić do tibi. Do tego pewnie, większość faców tam się logowała, szkoda, że nie są na tyle bystrzy, żeby zauważyć, że tylko pacce mają "recover keya".
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Palmir
Cytat z tibia.com:

"Yesterday one of the central databases caused serious problems for all game worlds."

Po czesci ci hakerzy byli jasnowidzami
Nie, wcale nie byli jasnowidzami, to, żę cipy mają problemy widziałeś ty i widziałem ja(i inni)
I ja też jestem jasnowidzem, mogę ci powiedzieć, że to był główny serwer w niemczech(tak się składa, że "premia" jest na osobnym serwerze)

E=Hoxiu]no tak master, twoja wypowiedź bardzo się przydała w naszym temacie ( nabijasz posty ), zresztą ja teraz chyba też

No a tak swoją stroną to się zastanawiam jaki oni to zrobili Niezły bajer i prawie sie dałem nabrać no dobra temat do skasowania... bo już chyba koniec z tym

albo....... ILE OSÓB DOSTAŁO TAKIEGO MAILA ? ja swojego nigdy nie podaje swojego maila... pewnie mają z jakiegoś forum albo co[/quote]
Ja to zrobili?? Głupie pytanie, jeśli ktoś zna się choć trochę więcej niż tylko włączyć, włączyć tibię i wyłączyć komputer, to wiedział by, że jest to proste. Możesz list przeskanować specjalnym programem do skanowania pochodzenia emaili, i dowiesz się, że pochodził od nich. Domena wcale nie była droga, ponieważ oni pewnie wybrali opcje, że płacą za pierwszy miesiąc, a potem za resztę roku. Działali 2 dni, przygotowywali się około tydzień. Może nawet zepsuty serwer to ich sprawa??
tak w tej pierwszej..."

Ostatnio edytowany przez roland - 18-12-2004 o 08:42.
roland jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2004, 09:05   #27
ro0t
Użytkownik Forum

ro0t's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Program do wysylania fakemaili + telnet + jakis serwer pocztowy i juz moge ci wyslac maila od samego prezydenta USA, tak to zrobili.
stary 18-12-2004, 19:27   #28
Hoxiu
Użytkownik Forum

Domyślny

eh..... czego to jeszcze ludzie nie wymyślą ... :/ na tym świećie to już bać się na ulice wyjść
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania