|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() eh... no cóż musi być ten 1 hack ZAWSZE
![]() ![]() ![]() ![]() PS: MagneZZZ na serio to wasza sprawka ? no i skąd macie e-mail .... Ile już shakocwaliscie? Teraz to sie "wqrczyłem" za to, że cofneli WŁAŚNIE HARMONIE ! a ja trenilem cały dzień, straciłem około 20 skilli ( bo to chyba od 16 cofka ) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() Eee tam zalujecie napewno gracze na wiekszych lvlach jak 20+ nie dali sie nabrac
![]() Ja nie wiem jak mozna byc tak glupim i niee wiem jak to nazwac... Moj kolega sie nabral na darmowego pacca pozniej sie za 1 razem zalogowal gadal ze statkiem moze plywac, i mowie mu by zmienil outfit na paccowy to ten gada ze facet mu gadal ze to lewy pacc itp itd na nastepny dzien : Hack A Hacker dlatego hackuje bo grac nie umie ![]() EDIT Na tibia.pl lub na tibia.com powinni zalozyc liste potepionych hackerow EDIT2 Magnezzzzz to przeciez nie twoja sprawka ![]() Na pewno ten co wysylal te maile nie pisal by na forum a nawet gdyby by mial dobra reputacje i by sie tym nie chwalil (przynajmniej ja bym tak zrobil xD) Ostatnio edytowany przez Hengar - 17-12-2004 o 11:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Cytat z tibia.com:
"Yesterday one of the central databases caused serious problems for all game worlds." Po czesci ci hakerzy byli jasnowidzami ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() HIHO!
Mysle ze to jest sciema... tyle na ten temat
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() no tak master, twoja wypowiedź bardzo się przydała w naszym temacie ( nabijasz posty ), zresztą ja teraz chyba też
![]() No a tak swoją stroną to się zastanawiam jaki oni to zrobili ![]() ![]() albo....... ILE OSÓB DOSTAŁO TAKIEGO MAILA ? ja swojego nigdy nie podaje swojego maila... pewnie mają z jakiegoś forum albo co |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
I ja też jestem jasnowidzem, mogę ci powiedzieć, że to był główny serwer w niemczech(tak się składa, że "premia" jest na osobnym serwerze) E=Hoxiu]no tak master, twoja wypowiedź bardzo się przydała w naszym temacie ( nabijasz posty ), zresztą ja teraz chyba też ![]() No a tak swoją stroną to się zastanawiam jaki oni to zrobili ![]() ![]() albo....... ILE OSÓB DOSTAŁO TAKIEGO MAILA ? ja swojego nigdy nie podaje swojego maila... pewnie mają z jakiegoś forum albo co[/quote] Ja to zrobili?? Głupie pytanie, jeśli ktoś zna się choć trochę więcej niż tylko włączyć, włączyć tibię i wyłączyć komputer, to wiedział by, że jest to proste. Możesz list przeskanować specjalnym programem do skanowania pochodzenia emaili, i dowiesz się, że pochodził od nich. Domena wcale nie była droga, ponieważ oni pewnie wybrali opcje, że płacą za pierwszy miesiąc, a potem za resztę roku. Działali 2 dni, przygotowywali się około tydzień. Może nawet zepsuty serwer to ich sprawa??
"Los dzielący ludzkie byty, na zabójców i zabitych, zmieści Cię w rubryce szerszej, tak w tej pierwszej..." Ostatnio edytowany przez roland - 18-12-2004 o 08:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
Stan: Na emeryturze
|
![]() Program do wysylania fakemaili + telnet + jakis serwer pocztowy i juz moge ci wyslac maila od samego prezydenta USA, tak to zrobili.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() eh..... czego to jeszcze ludzie nie wymyślą ... :/ na tym świećie to już bać się na ulice wyjść
![]() |
![]() |
![]() |