|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Re up. Grafa 3D mi tu niepasuje ... naprawde
![]() Ja bym dodał (nowe procz tego co napisałem wyżej ![]() - Wierzchowce !!! - WIele WIele WIELE WIELE WIECEJ ZWIERZĄT - 2 Państwa : Tibia Kingdom i Darkilian (Tibia kingdom to by byli ludzie a Darkilian to Potwory/ bestie / demony którymi by grali inni gracze i by była dla nich nowa Wyspa ![]() ![]() ![]() ![]() - Więcej Czarów |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Zostawilbym:
- Grafike 2d - Brak dzwiekow (i tak wiekszosc graczy slucha mp3/plytek/radia) Dodałbym: - Potwora dla high-lvl palow bez pacc, takiego jak GS, oczywiscie szybkiego, zeby np. od 40-50 lvl'a dalo sie zwiac - Sponatniczny czar atakujacy dla druidow na ok. 20-25 m lvl, najlepiej jakis obszarowy, cos jak slabsza wersja UE (bo sorci maja bardzo dobre czary na wysokie m lvl, a drudzi beznadziejne) - Takze jakis spontaniczny, atakujacy czar dla ryckow z 5 m lvl (ew. z paccem) - Dodatkowe hp, mp i cap na poziom, jesli ma sie promocje (ale jak sie np. na 50 lvl kupi promocje, to zeby tez dodawalo te hp, mp i cap, ktore bysmy dostali na lvlach 20-50) - Monete (np. Ancient Coin) warta 10 k, zeby latwiej bylo kupowac przedmioty o kosmicznych cenach - Ciekawsze questy (np. zabicie jakiegos potwora, ktory ma tylko pojedynczy spawn i zawsze zostawia jakis tam przedmiot, potrzebny do questa np. zab, oddanie zeba komus itp.)
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Hmmmm tyle co niektórzy piszą to po dodaniu niebyła by to już nasza dobra Tibia
![]() - odgłosy potworków( np.zeby było słychać głos mino maga, albo goblinów które według mnie mają najlepsze texty z wszystkich potworków tibijskich ![]() -możliwość szybszego żucania czarów (tylko runicznych) -widok walki ( żeby było widać jak knight macha mieczem).
Name: Woliwera World: Calmera City: Carlin Vocation: Sorcerer Lvl: 25 (i wciąż rośnie) Mlvl: 34 (także rośnie) Best Hits: Weapon: Fire Sword- 49 Spell: Heavy Magic Missile- Explosion- 128 Sudden Death- Energy Wave- |
![]() |
![]() |