Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-01-2009, 21:21   #21
Jacobsson
Użytkownik Forum

Jacobsson's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2008
Lokacja: Kę3n

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 42
Poziom mag.: 6
Jacobsson ma numer GG 3515127
Domyślny

Nie wyżywajcie sie na młodym, chciałbym zobaczyć Was, jak zaczynaliście swoją przygodę z pisaniem na forach.

Wg mnie to bez różnicy, graj tym, który czujesz, że będzie Ci się miło grało. Po drugie niekoniecznie sorc/drut > kmiot. Jeżeli masz dobrą pukawkę, naskilujesz do osiemdziesiątki to spokojnie mozesz isc na pvp. Knight sobie kupi kilkanascie plecakow life fluidów, sorc manasów i wychodzi na to samo. Knightem wklepiesz wiecej w sorca, bo ma slaby shielding, et cetera et cetera.

Ja gram knightem i nie narzekam. Zreszta to tylko zabawa, po kiego chła tak panikujecie i się wyzywacie?

Peace

Ukryty tekst:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciuch Pokaż post
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hokoczu Pokaż post
Kastet wprowadzą i moherowe rękawiczki, a nazajutrz dresy i łańcuchy na szyje. No i wybór koloru skóry: nigga, japana, indiana and NORMAL, następnie nowy outfit gangsta z addonami glock oraz trampki adidasa.
Co to ten NORMAL? Co ty myślisz, że jak jesteś biały to jesteś normalny?

Ukryty tekst:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hokoczu Pokaż post
(...) jak np. ten rysownik, co każda jego postać to ewidentny brazol, włącz ekran startowy i powiedz że ci ciemnoskórzy to się nie urwali z lasu równikowego.
Jacobsson jest offline   Odpowiedz z Cytatem

-->
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-01-2009, 00:00   #22
Yakky
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pentagram Pokaż post
Tak , tak, bo ty jak zaczynałeś grać to od razu wiedziałeś wszystko co i jak.

Wiem, wiem. Przecież mógłby użyć Magicznej Opcji <<<<SZUKAJ>>>>, ale przecież sam zauważyłeś, że ma tylko 12 lat i może nie umie się poruszać na forum.

Zastanów się zanim coś napiszesz i nie wyżywaj się na newbie.

Dziwie się, że złożyłeś podanie na supportera. Z takim podejściem do początkujących użytkowników daleko byś nie zaszedł.
Po 1sze jak grałem pierwszy raz to wiedziałem mniej niż o sznurowaniu butów.
Jak byś chciał wiedzieć to tak skilowałem moim mega 12 level sorcem na Morganie, ale było to w Listopadzie 2005 więc wiesz.

Zastanowiłem się nad tym co napisałem (dupiero teraz) i co że to jakieś brutalne słowa czy coś. Takie życie, nie będzie lizania nabom.

Po trzecie. Założyłem podanie i nie zostałem supportem, bywa.
Może gdybym został to by nie było tego tematu odrazu jak bym go zauważył, ale cuż i tak jestem tu coraz żadziej. Powiedzmy że mniej nabstwa na t.de

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jacobsson Pokaż post
Nie wyżywajcie sie na młodym, chciałbym zobaczyć Was, jak zaczynaliście swoją przygodę z pisaniem na forach.
Ja nawet nie pamientam, ale moje pierwsze konto było na tibia.pl (forum) co oznacza ze każdy debil moze mieć tu konto i tak w sumie jest =P
  Odpowiedz z Cytatem
stary 05-01-2009, 00:51   #23
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 11 2008
Lokacja: Toruń

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fenomen
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 147
Poziom mag.: 82
Domyślny

Hehehe knightem malo da sie kogo ubić samemu? heeheee ;] to chyba tym osoba ktorzy knightem graja max 1 rok.

Gram knightem na pvp i nie narzekam, od PK teamow jeszcze nigdy nie padłem ani od "solo" a i z respów nie jestem wywalany nawet przez wyższopoziomowe postacie
Korule jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-01-2009, 16:29   #24
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Yakke nie rozumiem twojego podejścia, zgluzgałeś gościa i teraz pieprzysz głupoty, że powiedziałeś mu prawdę w twarz?? Nie rozumiem cię człowieku, nie rozumiem jak można gadać takie głupoty i nie rozumiem jak można się jeszcze tego uporczywie trzymać, trochę samokrytyki, przyznanie się do błędu cię nie zabije
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-01-2009, 17:35   #25
Yakky
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista Pokaż post
Yakke
Po pierwsze Yakky ! czyt. Jaki
Cytuj:
zgluzgałeś gościa i teraz pieprzysz głupoty, że powiedziałeś mu prawdę w twarz??
Pieprze głupoty. Takich tematów jest setki miesięcznie. Koniec z tym, niech dzieci idą do piaskownicy -.-
Cytuj:
trochę samokrytyki
Pokrytykować moge ciebie KK? -.-
Cytuj:
przyznanie się do błędu cię nie zabije
Ale farmazony prawisz

dobra idz jebaj mi raporta i lizaj modkom -.-
nara waflu
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz
-->

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania