--> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2008
Lokacja: Kę3n
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 42
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Nie wyżywajcie sie na młodym, chciałbym zobaczyć Was, jak zaczynaliście swoją przygodę z pisaniem na forach.
Wg mnie to bez różnicy, graj tym, który czujesz, że będzie Ci się miło grało. Po drugie niekoniecznie sorc/drut > kmiot. Jeżeli masz dobrą pukawkę, naskilujesz do osiemdziesiątki to spokojnie mozesz isc na pvp. Knight sobie kupi kilkanascie plecakow life fluidów, sorc manasów i wychodzi na to samo. Knightem wklepiesz wiecej w sorca, bo ma slaby shielding, et cetera et cetera. Ja gram knightem i nie narzekam. Zreszta to tylko zabawa, po kiego chła tak panikujecie i się wyzywacie? ![]() Peace
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jak byś chciał wiedzieć to tak skilowałem moim mega 12 level sorcem na Morganie, ale było to w Listopadzie 2005 więc wiesz. Zastanowiłem się nad tym co napisałem (dupiero teraz) i co że to jakieś brutalne słowa czy coś. Takie życie, nie będzie lizania nabom. Po trzecie. Założyłem podanie i nie zostałem supportem, bywa. Może gdybym został to by nie było tego tematu odrazu jak bym go zauważył, ale cuż i tak jestem tu coraz żadziej. Powiedzmy że mniej nabstwa na t.de Ja nawet nie pamientam, ale moje pierwsze konto było na tibia.pl (forum) co oznacza ze każdy debil moze mieć tu konto i tak w sumie jest =P |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2008
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fenomen
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 147
Poziom mag.: 82
|
![]() Hehehe knightem malo da sie kogo ubić samemu?
![]() ![]() Gram knightem na pvp i nie narzekam, od PK teamow jeszcze nigdy nie padłem ani od "solo" a i z respów nie jestem wywalany nawet przez wyższopoziomowe postacie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Yakke nie rozumiem twojego podejścia, zgluzgałeś gościa i teraz pieprzysz głupoty, że powiedziałeś mu prawdę w twarz?? Nie rozumiem cię człowieku, nie rozumiem jak można gadać takie głupoty i nie rozumiem jak można się jeszcze tego uporczywie trzymać, trochę samokrytyki, przyznanie się do błędu cię nie zabije
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Po pierwsze Yakky ! czyt. Jaki
Cytuj:
Pokrytykować moge ciebie KK? -.- Ale farmazony prawisz dobra idz jebaj mi raporta i lizaj modkom -.- nara waflu |
|
![]() |