|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Masz 25 lat, w tibię zacząłeś grać 2 tygodnie temu i próbujesz nam wmówić, że w takim wieku byłeś na tyle naiwny, że dałeś się nabrać na stronę wyłudzającą hasła. To, że miałeś takie, a nie inne doświadczenia nie znaczy, że od razu musisz zakładać tego typu temat.
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Jak zaczynałem, to też miałem hacka i to w identyczny sposób. Od tego momentu (3 lata temu) nie doświadczyłem go już nigdy. Wszystkie narody są takie same. Wszędzie są ludzie pomocni oraz tacy, którzy chcą popsuć grę innym...
Co do tej 'listy': Po co?: | Zrób sobie blackliste na forum.tibia.com, jak chcesz poznać tych 'gorszych'. Ja na swoim servie jestem umieszczony, a jakoś nie jest mi z tego powodu źle. Nie wspominając o tym, że na takim podrzędnym forum, jak to, jeszcze mniej by mnie to ruszało... |
![]() |
![]() |
#23 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
W sumie należą Ci się dwa warny: temat wkleiłeś w dział który nie ma nic z tibią wspólnego, ponadto istnieje gdzieś temat przyklejony gdzie inny wylewają swoje żale. A teraz, jak się rzekło, do meritum: Jeśli klikasz we wszystkie linki jakie podeślą Ci obcy, i na dodatek nie masz zabezpieczonego komputera, to sam jesteś sobie winny. Mówiąc obrazowo: wlazłeś do baru, położyłeś portfel na stole, a potem poszedłeś się odlać. Jak wróciłeś, portfela nie było. Dziwi Cię to nadal? Szczególnie, jak pisałeś, po lekturze tego forum, gdzie w X tematach ostrzega się przed hakierami? Temat zamykam, po nie dość że było to wałkowane milion razy na sto sposobów, to obawiam się że znajdzie się tu jeszcze dużo ludzi którzy mogą zadać Ci ból swoimi wypowiedziamy, a tego wypada mi, Moderatorowi, Ci oszczędzić. Oczywiście jeśli mój post chcesz skomentować, zapraszam na PW/gg