|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() Hmm, dziwi mnie tylko to po co zakładacie nowe tematy.
Nie łatwiej wklejać swoje zdjęcia w danym temacie od świata na którym się gra? Rozumiem, że może chce się ktoś jakoś 'wybić' ale taki własny temat powinien być często uploadowany w nowe zdjęcia huntów, questów itp. A nie ciągłego lvlowania, nie lepiej było poczekać aż wbijesz xx/xxx lvl, gdy zaczniesz robić coś innego i dopiero własny temat założyć? Takie jest moje zdanie =\ Ale co tam, róbta co chceta wolny kraj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rafigus
Świat: Refugia
Poziom: 150
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Na cyclo obecnie nie mam wogole profitu. Czyszcze -2, -3, -4, do dragonow wlacznie. Biore po 4 cyce (normalne, smithy itp.) na klate i bije z exori. Exp bardzo dobry - jak jestem sam do 80k/h (mniej wiecej) jak ktos jest ze mna to ok 60k/h. Tak na zuzyte 15bp manasow mam loota na 2-5k. Nie zadobrze ale zabawa rewelacyjna. Jak bys chcial się tak przejsc to wez stealth ringa w razie czego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No obecnie 58 lvl, więc hunty, qesty juz się powoli zaczynają. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Staram się oszczędzać screeny, żeby codziennie moc coś dodać ;p W drodze po addona. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Rock, proszę Cię. Lubisz wciskać kity?
Wiem, że zapewne jestem upierdliwy i dalej będziesz twierdzić, że bota nie używasz. Jednakże co robiłeś na 37lvlu na rotach? Nie mów, że expiłeś sam, bo tam dobrego expa na 37lvlu w chuj nigdy nie zrobisz. Na cyclopolis 80k/h? To moi znajomi, co mają tak ze dwa razy wyższy lvl niż tyle/ciut więcej robią tak czy siak wastując w taki sposób jak ty, zważywszy na to że ich exori/exori gran jest ciut mocniejsze niż twoje więc szybciej to biją, nieprawdać? Kwestia bota. Nie masz prawa mówić "koniec kłótni". Jak przestanę gadać takie rzeczy, to wtedy będzie koniec. Na to się nie zapowiada, możesz mnie ignorować. Wbijasz podajże (?)5(?)lvli dziennie, nie używając bota? Rozumiem, jeśli faktycznie masz połamane nogi, ale jeśli nie, to nie ma opcjii, żebyś bota nie używał. Jak ktoś wyżej powiedział, ED/MS zrobisz coś takiego, EK nie da rady. Nie wiem jak z RP. Tak czy siak, bot to twoja sprawa, jeśli lubisz, używasz. Sam używam ale nie uciekam od tego, bo po co? Bot normalna sprawa. Lepiej np. puścić na noc, niech runy robi, aniżeli masz stać pod depo tyle samo czasu i tylko czas tracić by patrzyć się w piksele, które się nie ruszają ( no czasami będzie munch, to coś tam wyskoczy ). Nie zważając na powyższy tekst, składam ogromne gratulacje. Bot/nie bot, to i tak jakiegoś stopnia osiągnięcie. Pozdrawiam.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Nie sztuka używać bota, sztuka się do tego przyznać...
Przecież masz po poniżej 40h staminy musiałbyś siedzieć 24h by mieć tyle. Przyznaj się, że bocisz bo 90% boci. Co do ss fajne, ale jakieś takie nijakie, same advence =/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żeby nie było, że same advance.
![]() Potem jeszcze mi dowalił za 320 ale nie uchwyciłem niestety xd KOMENTOWAĆ !!! Ostatnio edytowany przez Rock_Star - 29-11-2008 o 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2008
Lokacja: Białystok
|
![]() Słabo jak na najlepszego najta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
|
![]() Ty chopie mowisz ze bota nie uzywasz?..
postaraj sie bardziej to ukrywac.. od kiedy w normalnej tibii widac tortoise na innych poziomach? po 2 na tym screenie jest pelne swiatlo.. mimo ze w tibi jest juz lighthack.. ten z blackd jest mocniejszy <widac na zalaczonym obrazku> i jeszcze jedno to bialy napis using the last rope... YOUR FAIL. @Edit - ile rzeczy na raz umiesz robic? w 1 sekundzie zrobiles : -you are full -ss'a -zaznaczyles next potwora ( odziwo dostal za 105 hp i dalej zyje? o.0 nowa odmiana croco? ) Ostatnio edytowany przez SInGApOOre - 29-11-2008 o 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Dotego kupił kase/drugi char i myśli, że jest najlepszym knightem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2008
Lokacja: Lublin (okolice)
Stan: Niegrający
Imię: Djbuh
Profesja: Paladin
Gildia: Luminosity
Świat: Libera
Poziom: 112
Skille: 90+
Poziom mag.: 22
|
![]() Widać ze bot widać ze allegro bo kto na takim lvl z key ring d helmet itp by chodził
I nie wierze ze na 53 lvl na dworcach manual expisz ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Strike mos
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 68
Poziom mag.: 16
|
![]() Wes sie przyznaj do bota i tyle bo tylko sobie reputacje na forum psujesz;/
@bemo miales sie do mnie w grze odezwac;D
Muzyka to natchnienie, pistolet to marzenie Ostatnio edytowany przez giertychowiec - 29-11-2008 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() boci, jego sprawa, kiedys moze go zlapia,
anyway gz tylko z nazwa topicu sie lekko pomyliles @giertych nie mam humoru na gre pozatym wlogowac sie nie moge i nie pamietma twojego nicku a ty miales sie do mnie na gg odezwac
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
Ostatnio edytowany przez bemo - 29-11-2008 o 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na 50 lvl chodze z dh i wszystko zarobilem sam.Ale On ma już od 30 lvl(?). Jak nie allegro to edytuje na paincie zamiast swoich itemow ma czyjeś z forum.Co do bota to 90% pewne(jak wszystkie światy no-pvp).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz plusika za bota ! : D
Jebać manualne expienie ! : D Pamiętajcie że oprócz allegro jest jeszcze takie coś jak kumple itp. ![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze miec 15 botow - jego sprawa
co do ss,fajnie sie oglada,btw jakie skile? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum