|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() re: vamerian
proste zobacz se do World Map i tam wszystko sie dowiesz o sklepach gdzie sa jak gdzie i kiedy bo w dolnym wjedz w world map poczekaj az sie mapa zaladuje w dolnym prawy rogu jest przycisk zeby miec zminimalizowana mape (taka maciupenka) wlacz ja a potem w dolnym lewym rogu jest next przycisk i tam potem szukaj w tym rzedzie a jesli nie ma tego w tym to daj next page ![]() mrygac tam gdzie on jest ![]() a tak btw. to czemu jak podchodze do wizard tower to mam miecze skrzyzowane ??? zawsze jak mam miecze skrzyzowane (w dolnim prawym rogu obrazu) wyskakuja to zawsze za jakies 10 s jakis monster mnie tlucze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2005
![]() |
![]() Ja kiedyś w Runescape grałam, ale mi sie znudziło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jaki miales lvl ????? ja mam 30 i zbieram forse na steel seta
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
|
![]() ja gram w to.. ale czuje ze niedlugo mi sie znudzi chociaz mam problem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() no tak w kazda strone na pustynie i spowrotem sie placi chociaz jest droga darmowa ale to na okolo
![]() ![]() PS. czemu pod wizard tower mam skrzyzowane miecze ?? kto mnie bedzie tam bic ? ???
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() No ja tam chyba mam tylko 10K pieniedzy. Zawsze mozna zrobic tam questa ktory powoduje ze nie trzeba placic przy bramie. Moglby mi ktos wydobywac wegiel lub tanio sprzedawac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() dlaczego nie moge wejsc do tego pokoju tylko dla kucharzy za Varrock ???? tam jest mlyn i takie tam
PS. wziolem czapke kucharska na glowe ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo to jest gildia kucharzy...Musisz miec wysoki lvl kucharstwa i czapke kucharska by wejsc. Ja moge tam wejsc bo mam ten lvl jednak nei pamietam ile trzeba bylo miec ale na pewno ponad 30 lvl...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
Lokacja: Przed kompem na klopie xD
![]() |
![]() Sorka ze tak odstaje ale mam prosbe
Powiedzcie mi oco tam lazi, gdzie sie qpuje, lvl robi,jak sie walczy, czy sa profesje, wszystko coo wiecie plx jestem w tym n00bkiem;p
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Nie jest nowością
miałem 68 lvl i mi się znudziło bo można mieć tylko 99 lvl bez sęsu nie mozna mieć wyżej ![]() heh tibia najlepsza!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Re: Iriades
jesli jestes juz na mainie to sie moze spotkamy i ja ci wszystko pokaze ???? Re: Omron lol? mozna skilli miec najwyzej 99 ale nie lvla najwiekszego byka jakiego ja widzialem na wlasne oczy to byl gosc 111 lvl ale w high score pisze ze jest gosciu ktory ma prawie 2 tysiace lvli ![]() EDIT: grrrrrrr Iriades next co nie rozroznia n00ba od newbie ![]() EDIT2: a np. omroc dajmy ze wedlug ciebie juz mozna miec tylko 99 lvl a np. taki Black Dragon ma 198 (chyba) lvl to jak taki 99 lvlowiec mialby go zatluc bo w RuneScape mozna tylko solo chwytac monstry (jest to przydatne przy expieniu bo wiesz ze nikt ci nie jumnie expa) ?????
jeste Aureliunkunfun tylko zapomnialem passa do aureliunkunfuna a zapomniales haslo nie wysylalo mi na emaila hasla ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aureliunkunfun (DruiD) - 16-02-2005 o 10:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
dobra, mam nick Anerso odezwij sie;p ale ostrzegam, jestem w tym cienki jush 3 razy zginalem, rzecz wypadaja ,buuuu odezwij sie na gg
AQ Rox ![]() Ostatnio edytowany przez Iriades - 16-02-2005 o 16:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Re: Iriades
tera jeste tylko na 5 min ![]() ![]() i jedno wazne pytanie WYSZLES NA MAIN ???????? najlatwiej rozpoznac main mozesz pisac zeby nad toba pisalo co mowisz ?????? ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
po1. na rooku mozna rozmawiac tlyko nie ma tej tabeli od msg po2. jestem na mainie i 3razy dednalem -.-
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() a nu tez prawda
![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() O ludzie to temat o RuneScape a nie o waszych sprawach zalatwiajce to na Message
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mowilem mu ze na gg ma sie odezwac, 4226187
tu jest cos takiego jak pk, nie? @edit: jush nie wytrzymuje, ciagle sie gubie...
AQ Rox ![]() Ostatnio edytowany przez Iriades - 16-02-2005 o 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak sa pk nad ich glowami lataja takie fajne biale czachy z koscmi zkrzyzowanymi bajerancko to tak wyglada ze chyba zrobie se 50 lvl i ubije jakiegos goscia zeby taka czacha dla ozdoby byla
![]() ![]() ![]() a tak btw. ja nie uzywam komunikatorow takich jak gg jak cos to pw to me ![]()
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Bic mozna sie tylko na wildzie a varrock na wildzie nie leży, po za tym jak ma sie 111lvl nie mozna zabic zbyt duzo osob Jak chce sie kogos zaatakowac pokazuje sie tylko tekst "your difficulty is too great" i lipa Musialby wejsc w głąb wilda ale tam ludzi nie ma Wiec w tym co mowisz jest zero prawdy Mam obecnie 51lvl combat total prawie 600, koncze w to grac, wszystkie questy dla free przeszedlem juz, swoje itemy chyba qmplom rozdam
![]() |