|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Archeolog.. No i kretyn. Żółwia, jak i inne potwory antybotowe, można zabić.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: Ruda
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Gelt - ja slyszalem ze ten zolw ma xxxxxx hp... Nie jedna osoba juz na nim padla xP i wcale nie zatruwa po 1...
![]() |
#23 |
Da Old school.
![]() |
![]() Poszukaj filmu gdzie Lord'Paulistinha z grupą zabijają tego żółwia. Jest gdzieś na forum jeszcze film jak zabijają marklina antybota.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście
Stan: Niegrający
|
![]() BOŻE ZEROWCE, uderzcie się w głowę -,-
TO JEST ANTY BOT A TU SIĘ WYPOWIADAJĄ 11 LATKI ,ŻE TO FAKE BTw. DA SIĘ GO ZABIĆ POSZUKAJCIE SOBIE FILMU NA YOUTUBE JAK LORD'Paulustinha ZABIJA GO Z KUMPLAMI COMBO Z EXORI GRAN I LEŻAŁ ![]() ALBO TV CAMA W DZIALE 'FILMY' NA TYM FORUM -,- |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2008
|
![]() Nie jestem omnibusem i nie wiem pod jakim hasłem mam szukać więc daj linka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Da Old school.
![]() |
![]() o.O
EoT plzzzz!
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() dajcie tego linka
![]() |
![]() |
![]() |