|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Najpopularniejszy i najlepszy sposób to kupienie jakiejś wody toaletowej i wrzucenie jakąś czekoladę i batona. Ewentualnie byś się mógł załapać na jakiś zestaw (Nivea czy coś).
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() wg. mnie do 30zl dobrej wody nie kupisz. moze dezodorant + plyn do kapieli, ale nie lepsza perfume od 'dobrej'.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2008
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fenomen
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 147
Poziom mag.: 82
|
![]() Koledze z klasy - najlepiej kupić dezydorant lub wode
![]() Kolezance z klasy - blyszczyk, pomatke i tam inne duperele .. Dziewczynie- również coś takiego co jej sie przyda, np dopytywać sie w jakiś sposób co by chciała. Ja swojej kupuje najczesciej kolczyki, albo łańcuszek. Ojcu- Maszynke, albo krem do golenia + jakis dezydorant / woda Mamie- Bombonierke, i również jakis prezencik w formie pomatki, kremów bla bla.. Dziadkom- sztuczna szczęke. lub krem na zmarszczki ;D<ironia> nie no powaznie, dziadkom to zbytnio nic nie potrzeba liczy sie to ze wnuczek powie wesolych świąt. ![]() Na święta nie warto dawać kwiatów na moje jest to głupie, bo kwiaty dostaje sie z wielu okazji, i jakos takie to nie kojarzy mi sie zeby dawac na Święta Bożego Narodzenia. ![]() Ostatnio edytowany przez Korule - 17-12-2008 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
dział o wszystkim i o niczym, mówi ci to coś?? Cytuj:
@Frapper Jak chcesz włożyć kwiaty pod choinkę? xDD @ Zastanawiam się nad fajną książką kucharską :>
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Tak sobie myślę... może mu jakąś płytę kupię ;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe są koszulki z śmiesznymi napisami :>
W Gdańsku np. Przy kinie Krewetka można kupić :>
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Lechista no niby fajne te koszulki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ojcu to może coś z gadżetów?? Np. Pan drive 4gb Sandiska za 36zl w Saturnie lub inny bajer :> Mój ojciec lubi takie prezenty :>
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() wybaczcie za refresha malego. kumpel zrobil tak: matka(43 lata) siostra (19lat)
matce kupil krem do pielegnacji mlodej i wrazliwej skory siostrze zas kosmetyki na zmarszczki. fajny bajer, szkoda, ze nie mam siostry.