|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Blood Knightnare
Profesja: Knight
Gildia: Smerfni Gracze
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 72/69
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Jemu chodzi chyba o ten loot z Hellgoraka. ![]() @topic A po co maja wogole robic itemy, ktore beda nie do zdobycia? Skoro pojawiaja sie jakies nowe grafiki itemow, to predzej czy pozniej beda dostepne (z loota/questu lub jako nagroda np, za ktorystam PACC). A tak wogole, to golden boots, great shield i great axe to dalej rary bo to, ze leca z bossa nie oznacza, ze za niedlugo bedzie ich niewiadomo ile. Ostatnio edytowany przez Avidek - 20-12-2008 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() jak sie mozna pomylic? to tak jakby przypadkiem dali 10^8 exp za jakiegos potworka, a gdy ludzie powbijaliby 1k lvle to pozniej by to zmienili (ale ten exp, ktory ludzie zdazyli wbic zostalby)
Cytuj:
Cytuj:
i naucz sie poprawnie stawiac znaki interpunkcyjne ;\ Cytuj:
Cytuj:
gdybym przeczytal tylko twojego posta to pomyslabym, ze temat jest o np. golden bow, a nie o great axe czy golden bootsach Cytuj:
zreszta apropo softow, kto jeszcze pamieta czym byly kilka lat temu, a czym sa teraz? |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Kazdy item z czasem traci na wartosci. Nie wierze jednak, ze za pare lat itemki takie jak great axe czy golden boots beda bezwartosciowe. Zreszta jesli sie nie myle to np. taki thunder hammer leci z bossow juz od dluzszego czasu i wcale nie jest az tak czesto spotykany. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście
Stan: Niegrający
|
![]() Rare jest dla tych ,którzy mają informację z czego to w ogóle leci i mają "doświadczenie", wątpię w to aby 20+ lvl zarzynał się po to aby się dowiedzieć coś o rare itemku albo go zdobyć @:>
Nie zaprzeczam ,że nie ma prawa szukać informacji na jego temat lub do impossible "zdobycia go" ![]() @up Nooooo, golden bootsy czy coś innego ,nigdy nie straci na wartości, ponieważ przez tyle lat nie można go było zdobyć i na pewno też nie straci na wartości ,chyba że będą one spadały bardzo często i większość osób będzie go miała - co jest nie możliwe.
Ostatnio edytowany przez zero_skillu_szczylu - 20-12-2008 o 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2008
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
|
![]() Ale wy macie nasrane...po 1 z tym g axe dali na początku za dużo loot rate, dlatego spadły 2 już to poprawili, po 2 wiekszość ludzi którzy srają sie o te rary że powinny być nie do zdobycia nie ma nawet 70lv, a g legi maja z allegro, po 3 b.dobrze że je można zloocić - po jaki ch*j item który można tylko oglądać, a nie można go w żaden sposób zdobyć ? Uważasz że łatwo go zdobyć to zbierz ekipe i go zlooć...Jak nie były do zdobycia, każdy pisał że powinni je udostępnić, a jak je dodali to ofc znaleźli sie debile którzy bedą narzekać...co by nie zrobili tak właśnie bedzie, bo wy musicie jakoś leczyć kompleksy więc wylewacie swoje wyimaginowane żale na cipsoft, szkoda mi was
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() nasrane to moze masz ty, ja mam po prostu swoje zdanie
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a po 2 debilem to moze jestes ty, jak nie potrafisz prowadzic dyskusji na poziomie, to widocznie nie dorosles do korzystania z forum; ja na nic nie narzekam, tylko przedstawiam swoje zdanie nt wprowadzania tych itemow do gry w taki sposob po co mialbym narzekac, skoro i tak mnie to nie dotyczy, bo nie gram? Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() Kazdy item powinien byc do zdobycia z odpowiednio silnego moba..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Jednak moim skromnym zdaniem takie itemy nie powinny leciec z potworow, ktore mozna sobie w kazdej chwili isc huncic. Taki hellgorak powinien byc questowym potworem z ktorego wogole nie ma loota, a rary niech leca z morgharotha, feru i innych silnych bossow pojawiajacych sie raz na jakis czas. Ostatnio edytowany przez Avidek - 20-12-2008 o 22:12. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Moim zdaniem, gdy aktualne rary, przestaną być rzadkością to Cipsoft stworzy nowe. Najpierw będą gdzieś za ścianką, poleżą tam z 3 update, i potem będą lecieć jak głupie z potworków ^^ Tylko co raz to nowe rary, będą coraz lepsze. Nie zdziwię się, jak za kilka lat, będzie załóżmy mieczyk z atakiem ponad 100.