Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-12-2008, 19:02   #21
MuLtI_^of^_HeLL
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 07 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 72/69
Poziom mag.: 6
MuLtI_^of^_HeLL ma numer GG 6653629
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vasudanin Pokaż post
Cipki się pomyliły! Teraz jest dużo mniejszy loot.
Cie chyba w nocy komary pogryzły jak jest mniejszy lot niż wcześniej to czemu leci tak dużo rar`e czemu leci więcej kasy i itemów z potworów
MuLtI_^of^_HeLL jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-12-2008, 19:14   #22
Avidek
Użytkownik Forum

Avidek's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice

Stan: Na Emeryturze
Avidek ma numer GG 3855365
Domyślny

@up
Jemu chodzi chyba o ten loot z Hellgoraka.

@topic
A po co maja wogole robic itemy, ktore beda nie do zdobycia? Skoro pojawiaja sie jakies nowe grafiki itemow, to predzej czy pozniej beda dostepne (z loota/questu lub jako nagroda np, za ktorystam PACC).
A tak wogole, to golden boots, great shield i great axe to dalej rary bo to, ze leca z bossa nie oznacza, ze za niedlugo bedzie ich niewiadomo ile.

Ostatnio edytowany przez Avidek - 20-12-2008 o 19:18.
Avidek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2008, 19:32   #23
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vasudanin Pokaż post
Cipki się pomyliły! Teraz jest dużo mniejszy loot.
jak sie mozna pomylic? to tak jakby przypadkiem dali 10^8 exp za jakiegos potworka, a gdy ludzie powbijaliby 1k lvle to pozniej by to zmienili (ale ten exp, ktory ludzie zdazyli wbic zostalby)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragostino Pokaż post
Ale zrozumcie , przez 10 lat ludzie mieli tylko po kilka tych itemków , czy nie czas na zmiane i zrobienie nowych "rare"? ...
ta, i ktory kolekcjoner rare itemow bedzie chcial posiadac te "nowe rare" majac swiadomosc, ze za kolejnych kilka updatow stana sie one gowno warte, a w ich miejsce pojawia sie jeszcze nowsze rare itemy, ktore takze kiedys stana sie bezwartosciowe

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark_Exhado Pokaż post
OMG,teraz będa tematy typu : ,,ej pomusz bo onj majom se golden butki aja ih nie mam ide do clipsaftu!!1eoenneoen"" ,,daj golden buts plx" ?
Nie użalajcie sie,a jak wam sie nie podoba to nie grajcie,proste?
przeczytales caly temat czy tylko pierwszy post? przeczytaj sobie co napisalem wczesniej, bo jak narazie nie wnosisz nic do tematu tylko pieprzysz glupoty
i naucz sie poprawnie stawiac znaki interpunkcyjne ;\

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aphino Pokaż post
Szczerze to ja tak sadzę że, H lvl'e lootną kilka na server RAR'ów i CipSoft znów zablokują te itemy.
Chodzi mi oto że Cip chce żeby na każdym servie był jakiś RARE(to tylko moje przemyślenia)
w sumie to nie byloby takie glupie, dzieki temu wyrownalaby sie ilosc rare na serverach, tzn nie byloby tak jak wczesniej, ze mozna je spotkac jedynie na antice, novej czy premii, ale i tak uwazam, ze mozna bylo znalezc lepszy sposob na wprowadzenie tych itemow do gry, a poza tym nie sadze, zeby cipsoft spowrotem je zablokowal tak jak napisales

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avidek Pokaż post
@topic
A po co maja wogole robic itemy, ktore beda nie do zdobycia? Skoro pojawiaja sie jakies nowe grafiki itemow, to predzej czy pozniej beda dostepne (z loota/questu lub jako nagroda np, za ktorystam PACC).
lol, nastepny ktory nie czyta calego tematu
gdybym przeczytal tylko twojego posta to pomyslabym, ze temat jest o np. golden bow, a nie o great axe czy golden bootsach

Cytuj:
A tak wogole, to golden boots, great shield i great axe to dalej rary bo to, ze leca z bossa nie oznacza, ze za niedlugo bedzie ich niewiadomo ile.
tak, dzisjaj jeszcze sa rzadkie, jutro tez beda i pojutrze takze, ale co bedzie za 3 miesiace? za pol roku? za 2 lata? beda zwyklymi itemami, takimi jak teraz mpa, softy, itd
zreszta apropo softow, kto jeszcze pamieta czym byly kilka lat temu, a czym sa teraz?
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2008, 19:55   #24
Avidek
Użytkownik Forum

Avidek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik Pokaż post
jak sie mozna pomylic? to tak jakby przypadkiem dali 10^8 exp za jakiegos potworka, a gdy ludzie powbijaliby 1k lvle to pozniej by to zmienili (ale ten exp, ktory ludzie zdazyli wbic zostalby)
To tylko ludzie, zrobili blad i juz go naprawili. Przeciez nie usuna tych 2 g axe bo to nie wina ekipy, ze tak polecialy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik Pokaż post
ta, i ktory kolekcjoner rare itemow bedzie chcial posiadac te "nowe rare" majac swiadomosc, ze za kolejnych kilka updatow stana sie one gowno warte, a w ich miejsce pojawia sie jeszcze nowsze rare itemy, ktore takze kiedys stana sie bezwartosciowe
Kazdy item z czasem traci na wartosci. Nie wierze jednak, ze za pare lat itemki takie jak great axe czy golden boots beda bezwartosciowe. Zreszta jesli sie nie myle to np. taki thunder hammer leci z bossow juz od dluzszego czasu i wcale nie jest az tak czesto spotykany.
stary 20-12-2008, 20:04   #25
zero_skillu_szczylu
Użytkownik Forum

zero_skillu_szczylu's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście

Domyślny

Rare jest dla tych ,którzy mają informację z czego to w ogóle leci i mają "doświadczenie", wątpię w to aby 20+ lvl zarzynał się po to aby się dowiedzieć coś o rare itemku albo go zdobyć @:>

Nie zaprzeczam ,że nie ma prawa szukać informacji na jego temat lub do impossible "zdobycia go"

@up

Nooooo, golden bootsy czy coś innego ,nigdy nie straci na wartości, ponieważ przez tyle lat nie można go było zdobyć i na pewno też nie straci na wartości ,chyba że będą one spadały bardzo często i większość osób będzie go miała - co jest nie możliwe.

<3

coś z innej beczki;d

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rasenue Pokaż post
czy naprawde jestes taki tempy?

Pọớћẁa Pŕσďǔ©тїφח®™

Ostatnio edytowany przez zero_skillu_szczylu - 20-12-2008 o 20:06.
zero_skillu_szczylu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2008, 20:38   #26
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

Ale wy macie nasrane...po 1 z tym g axe dali na początku za dużo loot rate, dlatego spadły 2 już to poprawili, po 2 wiekszość ludzi którzy srają sie o te rary że powinny być nie do zdobycia nie ma nawet 70lv, a g legi maja z allegro, po 3 b.dobrze że je można zloocić - po jaki ch*j item który można tylko oglądać, a nie można go w żaden sposób zdobyć ? Uważasz że łatwo go zdobyć to zbierz ekipe i go zlooć...Jak nie były do zdobycia, każdy pisał że powinni je udostępnić, a jak je dodali to ofc znaleźli sie debile którzy bedą narzekać...co by nie zrobili tak właśnie bedzie, bo wy musicie jakoś leczyć kompleksy więc wylewacie swoje wyimaginowane żale na cipsoft, szkoda mi was
Jest to niesamowicie trudna i najbardziej żmudna do poprowadzenia postać. Waste ma prawie zawsze, gdy chce zapolować na coś mocniejszego od Dragona. W sumie nie mam ochoty ci w dalszym ciągu tłumaczyć i argumentować, z jakich powodów 95% MSów biernie narzeka na swój wybór, ponieważ mam dość powtarzania się...
Tiaaa ms to najsłabsza profesja
Regeusz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2008, 21:10   #27
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Regeusz Pokaż post
Ale wy macie nasrane...
nasrane to moze masz ty, ja mam po prostu swoje zdanie

Cytuj:
po 1 z tym g axe dali na początku za dużo loot rate, dlatego spadły 2 już to poprawili,
takie glupie - a niosace za soba wiele konsekwencji - bledy nie powinny sie przytrafiac, dopoki mowimy o jednej z najpopularniejszych gier, w ktora graja setki tysiecy ludzi

Cytuj:
po 2 wiekszość ludzi którzy srają sie o te rary że powinny być nie do zdobycia nie ma nawet 70lv, a g legi maja z allegro,
czyzby? kiedy ja moglem sobie kupic g legi (za gp, nie na allegro :S) to ty albo expiles na trolach, albo w ogole nie wiedziales nic o tej grze

Cytuj:
po 3 b.dobrze że je można zloocić - po jaki ch*j item który można tylko oglądać, a nie można go w żaden sposób zdobyć ?
zastanow sie najpierw czemu tibia miala zawsze wiecej klimatu niz otsy, a pozniej pomysl czemu ludzie coraz czesciej mowia o zanikaniu roznic miedzy nimi

Cytuj:
Uważasz że łatwo go zdobyć to zbierz ekipe i go zlooć...
latwo czy nie latwo, na pewno n razy latwiej niz wczesniej

Cytuj:
Jak nie były do zdobycia, każdy pisał że powinni je udostępnić, a jak je dodali to ofc znaleźli sie debile którzy bedą narzekać...
po 1 to nie kazdy pisal, zareczam ci
a po 2 debilem to moze jestes ty, jak nie potrafisz prowadzic dyskusji na poziomie, to widocznie nie dorosles do korzystania z forum; ja na nic nie narzekam, tylko przedstawiam swoje zdanie nt wprowadzania tych itemow do gry w taki sposob
po co mialbym narzekac, skoro i tak mnie to nie dotyczy, bo nie gram?

Cytuj:
co by nie zrobili tak właśnie bedzie, bo wy musicie jakoś leczyć kompleksy więc wylewacie swoje wyimaginowane żale na cipsoft, szkoda mi was
to raczej ty leczysz kompleksy, wbijajac do tematu i nie tlumaczac zadnymi sensownymi argumentami piszesz cos w stylu "zamknijcie sie, bo i tak to ja mam racje i chuj"
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2008, 21:13   #28
^Trial^
Użytkownik Forum

^Trial^'s Avatar

Data dołączenia: 05 12 2006

Domyślny :)

Kazdy item powinien byc do zdobycia z odpowiednio silnego moba..
^Trial^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2008, 22:11   #29
Avidek
Użytkownik Forum

Avidek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nooooo, golden bootsy czy coś innego ,nigdy nie straci na wartości, ponieważ przez tyle lat nie można go było zdobyć i na pewno też nie straci na wartości ,chyba że będą one spadały bardzo często i większość osób będzie go miała - co jest nie możliwe.
Nawet jesli spadnie tylko kilka sztuk na serwer, to troszke straca na wartosci ale na pewno nie beda kosztowac tyle co MPA czy softy.

Cytuj:
zastanow sie najpierw czemu tibia miala zawsze wiecej klimatu niz otsy, a pozniej pomysl czemu ludzie coraz czesciej mowia o zanikaniu roznic miedzy nimi
Tibia traci klimat glownie przez graczy. Ponowne wprowadzenie g axe i innych rarow to przy tym kropla w morzu.

Cytuj:
latwo czy nie latwo, na pewno n razy latwiej niz wczesniej
Skoro wczesniej wcale nie mozna bylo ich zdobyc to na pewno latwiej.
Jednak moim skromnym zdaniem takie itemy nie powinny leciec z potworow, ktore mozna sobie w kazdej chwili isc huncic. Taki hellgorak powinien byc questowym potworem z ktorego wogole nie ma loota, a rary niech leca z morgharotha, feru i innych silnych bossow pojawiajacych sie raz na jakis czas.

Ostatnio edytowany przez Avidek - 20-12-2008 o 22:12.
stary 21-12-2008, 17:06   #30
Bordo
Użytkownik Forum

Bordo's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3

Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
Domyślny

Moim zdaniem, gdy aktualne rary, przestaną być rzadkością to Cipsoft stworzy nowe. Najpierw będą gdzieś za ścianką, poleżą tam z 3 update, i potem będą lecieć jak głupie z potworków ^^ Tylko co raz to nowe rary, będą coraz lepsze. Nie zdziwię się, jak za kilka lat, będzie załóżmy mieczyk z atakiem ponad 100.

... Lubię mangę. A Ty? : ]

Zależy mi na Twojej opinii na mój temat.
Jeśli mnie polubiłeś lub chcesz mnie zabić kliknij TUTAJ i napisz co o mnie sądzisz.
Bordo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania