Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Broń i przedmioty

Notki

Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-12-2004, 17:42   #21
Alucard pan ciemonści
Użytkownik forum

Alucard pan ciemonści's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2004

Król Kup se....

Kup sobie croun seta bo moim zdaniem arm jest ważniejszy niż prędkość(arm mi wiele razy uratował tył
Alucard pan ciemonści jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-12-2004, 08:11   #22
Miro
Użytkownik Forum

Miro's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Myrtana

Domyślny Moim zdaniem

Na pytanie kazia odpowiem bohy są zbędne byle kto cie zabije i 50k w plecy taka jest prawda ja bym wzioł c seta ponieważ jeżeli jusz ktoś cie zabije to wypadnie ci w najgorszym wypadku 1 przedmiot, c set bardziej sie przyda a bohy z czasem stanieją i w tedy kupisz lub zrobisz banshee quest jak ja .Lolek a ty jakie masz skille ?? bo z gs to mass hunt na guardy powinieneś bić bić i jeszcze raz bić guardy dobry exp i staff
Miro jest offline  
stary 31-12-2004, 15:27   #23
kuboss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 12 2004

Domyślny

argument na korzysc cseta ze po smierci mozesz mniej stracic jest bezsensowny... owszem jak ci wypadna bohy tracisz 2 razy wiecej kasy niz jakby wylecialy ci c-arm lub c-legsy ale szansa ze wypadna akurat bohy jest tez dwa razy mniejsza niz to ze wypadnie c-arm lub c-legsy... czyli wychodzi praktycznie na to samo.
a co do pytania, co lepiej wybrac, to ja polecam bohy..
po pierwsze ich efekt bedziesz odczuwal zawsze (zawsze bedziesz mial wiekszego speeda, oczywiscie jak je nosisz) natomiast efekty lepszgo arma bedziesz odczuwal sporadycznie - tylko kiedy ktos cie trafi co w przypadku palka zdarza sie dosc zadko.
po drugie c-set bedzie nie wiele wiecej zmniejszal hita niz armor i legsy ktore masz teraz - ok 5 dmga mniej (o ile dobrze pamietam wartosci arm. c-seta)..
kuboss jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania