|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
|
![]() enjoooooy!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Dobra.
To czym, abstrahując rzecz jasna od podstawowej różnicy realiów, random trapowanie na non-pvp różni się od zachowania dresów, którzy również potrafią, a nawet lubią, wpieprzyć za nic, dla rozrywki? W obu wypadkach zachodzą te same procesy, choć z pozoru są to różne sytuacje. Naprawde nie rozumiem ludzi, którzy grają i bawią się w trapowanie na Non-PvP. Tak was kreci bycie jak kolec w dupie u normalnego człowieka? Zabijanie niewinnych graczy aż tak bardzo podbudowywuje wasze nadwątlone ego? To naprawde taki dobry sposób na dowartościowanie sie? Cytuj:
Cytuj:
Czytałem kiedyś w Internecie, że w zoo szympansy w klatkach rzucają w zwiedzających odchodami jak im się nudzi. W końcu to też zabawa.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
Po 2- Kręci mnie to, że nie spamuje w hotkeya by kogoś ubić, to, że potrzebuje taktyki, skilla, i zgrania, a nie elfbota wycelowanego w team przeciwny, który pokolei eliminuje ich magów, zaczynając od tego który ma najmniej many, a potem po wyeliminowaniu magów, bierze się za rp i ek, którzy nie mają najmniejszych szans na jakakolwiek walke, a po udanym dniu takiego pefaupera wchodzi on na fora i spamuje "non-pvp didint happen" Grałeś na "starej" tibi, więc wiesz oco chodzi, jakie było stare Pvp i jaki był klimat. My się poprostu BAWIMY w GRZE, nic więcej. Pzdro. Ostatnio edytowany przez Tharion - 06-01-2009 o 20:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Myslisz, ze jak trapniesz kogos magic walem na dragu to jestes mastah?? Na pvp trzeba miec skila i obeznanie mapki. Trzeba wiedziec jak uciekac, aby nie zapedzic sie w slepa uliczke, jak zrobic trapa, zeby nie popadac, trzeba miec zgranie w magic wallach, zeby na opence nie odniesc wiekszych strat. Grasz na n-pvp i myslisz, ze tam potrzeba skila. Pewnie wylapales jakiegos hunta na pvp i przeniosles sie na n-pvp i sie wyzywasz na innych. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rangers lead the way
|
![]() Zignoruj tą różnicę i dokonaj analizy jeszcze raz. Bo o to właśnie mi chodziło.
Cytuj:
Owszem, grałem na starej Tibii i niczego więcej nie pragnę już od tej gry, byle mi tylko była w stanie dostarczyć takiej zabawy jak to miało miejsce kiedyś. Ale spróbuj sie postawić w sytuacji zwykłego, szarego, niewinnego gracza któremu z jakiegoś niepojętego powodu wchodzi na respa kilka osób, zaczyna lurować potwory, blokować go m-wallami i sam dobrze wiesz co jeszcze. Pada, zaskoczony sytuacją, na PM z prośbą o oddanie itemów dostaje odpowiedź w postaci bluzgów. A przecież on nic nie zrobił, niczym sobie nie zasłużył* , a osoby które go zabiły widział na oczy pierwszy raz w życiu. Czy w takiej sytuacji słowo `zabawa` może mieć jakiekolwiek zastosowanie do którejkolwiek ze stron? Bawić się, oczywiście, ale nie kosztem innych. Bo dla innych Wasza `zabawa` może być jedynie źródłem dodatkowej frustracji. * tak, uznaję trapowanie za dobry sposób wyrównania rachunków na Non-PvP, w sytuacji, gdy ktoś naprawdę sobie czymś nagrabił. Ale takiego random trapu i bezhołowia to nie toleruję.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nie mówiąc że to ONI nas bluzgają. Poznałem tylko 1 osobę która nas nie zbluzgała - Dinex lex, sprzedaliśmy mu jego itemy, i zostaliśmy, bądz co bądz kumplami. Cytuj:
Dla tego co pada - Raczej nie. Cytuj:
Pzdro. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() Cytuj:
AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Cytuj:
obeznanie mapki? gonia cie,mapclick na byle jaka otwarta przestrzen,haste i cwaniaczysz na forum ze masz skila.zgranie w mwallach? elfbot albo hexy w blackd,zrobienie trapa? po chuj? jak narazie widzialem cama z combo gdzie zdaje sie 213 ms z full many polecial do temple,po chuj trap skoro wystarczy komenda combolidera na channelu? hunta na pvp? od kogo? od bandy ciot typu BSP ktorych potega opiera sie na znajomosci elfbota i dobrym ustawieniu uzytecznych funkcji ? @strit fajter i co kurwa,grasz na pvp bo sie boisz ze ci ktos najebie na rl bo mu trapa zrobiles? aaahaha jakaaa ciotaaa,gra na pvp bo sie boi ze mu wjazd na chate na rl zrobia ahahaaaa ZAL MI WAS ![]() Ostatnio edytowany przez szkapamujwruk - 07-01-2009 o 01:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rangers lead the way
|
![]() Mimo to ją pomiń, żeby zrozumieć co miałem na myśli.
Cytuj:
I znów przykład z dresami- to, że dadzą komuś w mordę cieszy tylko ich, reszta społeczeństwa ma tego dość i chce się dresów pozbyć, bo ich chore zabawy utrudniają normalne funkcjonowanie społeczności. A same dresy mogą czerpać satysfakcję nie tylko z ustawek i dawania w mordę zwykłym ludziom, ale też z wielu innych rzeczy.
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Czyli identycznie jak ty.
Cytuj:
Cytuj:
![]() A jesli ktos sie tnie i placze nocami bo padl, to juz jest tylko i wylacznie jego problem, ewentualnie jego rodzicow. Jednych kreci bezmozgie liczenie bialych cyferek do konca zasranego tipijskiego zycia, a inni wola inna forme rozrywki.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Jak ktoś ma zamiar płakać, ewentualnie strasznie rozpaczać po tym, jak padnie (ze swojej winy lub nie) to ja radzę grę zmienić. W większości mmorpg straty po śmierci są znacznie mniejsze
@down Cioty? wg mnie skill gry mają zajebisty;] Ostatnio edytowany przez Xevez - 07-01-2009 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() recon - najwieksze cioty na tibii
![]() ps karo ma zjebana morde...i mysli ze jak spamuje"HAHAHAHAH" to fajny jest...jezeli jestes taki kozak to czemu na pvp nie pograsz ?... Ostatnio edytowany przez Don_Kustosz - 07-01-2009 o 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() Cytuj:
pisalem to juz parenascie razy,ale specialnie dla ciebie napisze jeszcze raz po chuj grac na pvp na ktorym nie liczy sie nic oprocz ustawien bota i ilosci magow? za czasow 7.4 prawie kazdy czlonek reconu mial przynajmniej 50 lv na pvp (lub jak w moim przypadku-pvp-E).po wejsciu hotkeyi i aimbota mogla mnie ubic byle ekipa ktora na*******ala w hotkey a przed upem padali jak szmaty,gra miala sens? Nie. poza tym,daj swoja rl fote ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Rangers lead the way
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nawet rzecz tak prosta, przyziemna i nieskomplikowana (^^) jak organizm człowieka pozbywa się tego, czego nie potrzebuje i co jest dla niego szkodliwe- mocz, stolec. To nie ja powinienem zmienić grę, tylko ci, którzy zajmują się trapowaniem. To oni robią coś, co można obiektywnie określić jako `złe dla serwera`, oni powinni odejść. Nie ja, który jako jeden z niewielu wyłamuję się z lizania dupy: "gratz skilla". Zresztą, poziom wyrównuje się do góry, in plus, wiesz? Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gra, (w tym przypadku) nie odzwierciedla tego, jacy jesteśmy w rl.
To jest gra, a na zasady GRY mamy wyjebane (nie raz ponieśliśmy za to 'kare') i dobrze bawimy się na swój własny sposób, niekiedy kosztem innych. Ale w końcu to gra, a osoby, które po glebie płaczą 'JAPIERDOLEPADLEMKURWA' powinny udać się do lekarza. @Karo Sprawdź pw ;d Ostatnio edytowany przez -Thug- - 07-01-2009 o 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() A co, ja gram dla siebie, czy dla innych?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rangers lead the way
|
![]() Cytuj:
A zatem niejako doszliśmy do konsensusu- chodzi o egoizm. Życze miłego wierczoru :d
![]() |
![]() |