Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 20-12-2004, 18:58   #21
Glacial
Użytkownik Forum

Glacial's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2004

Domyślny

A co do tematu to powiem tyle. Nie rozumiem dlaczego nazywasz tych postaci Noobami. Noob to wg. mnie osoba która uważa się za osobę bardziej inteligentniejszą od innch, jest to osoba która uważa się za wszystko wiedzącą i lepszą od reszty ludzi. A więc, chłopie, zastanów się kto tu jest Noob .

A poza tym co ci dało to trapowanie, orgazm?? . [/quote]

Niestety mylisz się, noob nie oznacza tego o czym myślisz ;p

Nie przejmuj się tymi [real] noobami 12 {minusŕ} – lat którzy uważają się za bossów forum, to, że się im nie podoba to ich problem. Moim zdaniem fajny ss, gdyż fajnie się tak czasami z kogoś pośmiać, a wiadomo i tak się nikomu potem nie stało ;p
Glacial jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-12-2004, 19:04   #22
245301
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 02 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slamsik
nie pomyslales ale moze ktos ma stare screeny z trapowania
i
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir patologia
Albo są jeszcze parcele i FF(lub F-Bomb jak kto woli)
co racja to racja
245301 jest offline  
stary 20-12-2004, 19:25   #23
slamsik
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ten co wie
A co do tematu to powiem tyle. Nie rozumiem dlaczego nazywasz tych postaci Noobami. Noob to wg. mnie osoba która uważa się za osobę bardziej inteligentniejszą od innch, jest to osoba która uważa się za wszystko wiedzącą i lepszą od reszty ludzi. A więc, chłopie, zastanów się kto tu jest Noob .

A poza tym co ci dało to trapowanie, orgazm?? .

Nie przejmuj się tymi [real] noobami 12 {minusŕ} – lat którzy uważają się za bossów forum, to, że się im nie podoba to ich problem. Moim zdaniem fajny ss, gdyż fajnie się tak czasami z kogoś pośmiać, a wiadomo i tak się nikomu potem nie stało ;p[/quote]

dzieki za wsparcie na poczatku sie zalamalem jak komentowali muj ss ale teraz mnie pocieszyles dzieki

stary 20-12-2004, 19:59   #24
fil0nson
Użytkownik Forum

fil0nson's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etso
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:

A poza tym co ci dało to trapowanie, orgazm?? .

Nie przejmuj się tymi [real] noobami 12 {minusŕ} – lat którzy uważają się za bossów forum, to, że się im nie podoba to ich problem. Moim zdaniem fajny ss, gdyż fajnie się tak czasami z kogoś pośmiać, a wiadomo i tak się nikomu potem nie stało ;p[/quote]
--------------------------------------------------------------------------

buhahahahahahahah, masz racje dobrze jest pośmiać się z noobków.[patrze na twoją wypowiedź]

A kto to jest w/g ciebie Noob, a kto Newbie ?

@Edit:re Down
Ja ten artykuł traktuje jak Biblie, czytam go od rana do wieczora, znam do na pamięć. Więc jak go czytać i analizowac to chyba dobrze mówiłem.

Gówno!

Ostatnio edytowany przez fil0nson - 20-12-2004 o 20:36.
fil0nson jest offline  
stary 20-12-2004, 20:22   #25
Nezis
Użytkownik forum

Nezis's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2004
Lokacja: Węgorzewo

Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 40
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
Domyślny

Proponowałbym dla was najpierw przeczytanie sobie poradnika na tibia.pl "Wiecie w ogóle co to jest noob?" Link
Może was to czegoś nauczy...

A dla tych, którzy robią błędy typu "muwić" radze, żeby przed postawieniem kolejnego posta wkleili to co napisali do Worda. Napewno je wam poprawi.
Nezis jest offline  
stary 20-12-2004, 20:43   #26
leth heno
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 12 2004

Domyślny

NOObem jest ten co trapuje,a nie czlkowiek trapowany (więc temat do kasacji<bo nOObskiego teamatu nie przyjmuje sie na tibia.pl przynajmniej tak mi sie wydaje modki plx teamat do kasacji
leth heno jest offline  
stary 21-12-2004, 12:08   #27
Glacial
Użytkownik Forum

Glacial's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fil0nson

Nie przejmuj się tymi [real] noobami 12 {minusŕ} – lat którzy uważają się za bossów forum, to, że się im nie podoba to ich problem. Moim zdaniem fajny ss, gdyż fajnie się tak czasami z kogoś pośmiać, a wiadomo i tak się nikomu potem nie stało ;p
--------------------------------------------------------------------------

buhahahahahahahah, masz racje dobrze jest pośmiać się z noobków.[patrze na twoją wypowiedź]

A kto to jest w/g ciebie Noob, a kto Newbie ?

@Edit:re Down
Ja ten artykuł traktuje jak Biblie, czytam go od rana do wieczora, znam do na pamięć. Więc jak go czytać i analizowac to chyba dobrze mówiłem. [/quote]

Ehh.. szkoda mi cię... Nie powiem co oznacza według mnie słowo noob (zbyt często używane przez niektórych[wole używać słowa lamer w stosunku do większości userów tibia.pl]). Słowo noob jest ( sam to przetłumaczyłem z słownikiem w ręku z tibia.de)to nic innego jak ŻARTOBLIWY(!)skrót (byłem trochę zdziwiony czytając to) od słowa NEWBIE. Chyba dalej nie musze tłumaczyć.
Glacial jest offline  
stary 21-12-2004, 12:22   #28
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

N00b'em nie jest osoba, która dała się złapać w trap'a, a sam trap'er.
Dr.Unknown jest offline  
stary 22-12-2004, 01:34   #29
Loswor
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slamsik
Oto muj mały trap :
http://img.photobucket.com/albums/v3...opiaUO0006.jpg

Chciałbym żebyście w tym temacie wklejali zdjęcia trapów i różnych śmiesznych rzeczy

Mam jeszcze małą prośbę jak wam się nie podoba nie komentujcie np."Kto tu jest noob" lub "Ale beznadzieja" z gury dziękuję
Stary ja wiem zed grasz na lunarze znam twoj nick ale nie bede go podawal bo jeszcze bedziesz mial lipe a z Shakeitem robilem duzo interesow

stary 22-12-2004, 11:51   #30
Glacial
Użytkownik Forum

Glacial's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
N00b'em nie jest osoba, która dała się złapać w trap'a, a sam trap'er.
I właśnie błąd. Jest dokładnie na odwrót. Dla niektórych malutkich dzieci wydaje się to nie prawdą i uparcie trzymają (myślą, że mają racje, a tak na prawde tak nie jest) na tym, że noobem jest ten co trapuje lamerzy jedni

Ostatnio edytowany przez Glacial - 22-12-2004 o 11:52.
Glacial jest offline  
stary 22-12-2004, 12:00   #31
fil0nson
Użytkownik Forum

fil0nson's Avatar

Domyślny

Dobra w****iłeś mnie.

Uświadom sbie, że trapowanie jest wykorzystywanie słabych stron Tibi. A więc do ****y to jest łamianie ***anego regulaminu. Więc przestań sie upierać, zgódź sie z resztą i wyjdź z talerza bo cie frytki na*******ą.

Gówno!
fil0nson jest offline  
stary 22-12-2004, 12:09   #32
Glacial
Użytkownik Forum

Glacial's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Dobra w****iłeś mnie.

Uświadom sbie, że trapowanie jest wykorzystywanie słabych stron Tibi. A więc do ****y to jest łamianie ***anego regulaminu. Więc przestań sie upierać, zgódź sie z resztą i wyjdź z talerza bo cie frytki na*******ą.
I właśnei o takich lamerach mówilłem hehehe
Małe dzieci które sieusilnie upierają :
łeeee, to nie plafda ten pan co tlapuje jest zly i to on jest noob sly pan co trapuje łeeeee!
Glacial jest offline  
stary 22-12-2004, 12:12   #33
-Res-
Użytkownik Forum

-Res-'s Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...

Smutny

Cytuj:
I właśnie błąd. Jest dokładnie na odwrót. Dla niektórych malutkich dzieci wydaje się to nie prawdą i uparcie trzymają (myślą, że mają racje, a tak na prawde tak nie jest) na tym, że noobem jest ten co trapuje lamerzy jedni

Ten co wie nie wie...
Noobem jest traper,bo to on sie uważa za inteligentnego boosa,a ci ludzie zostali oszukani przez niego,oni nie sa noobami ale newbie ...
-Res- jest offline  
stary 22-12-2004, 12:19   #34
fil0nson
Użytkownik Forum

fil0nson's Avatar

Domyślny

Cytuj:
I właśnei o takich lamerach mówilłem hehehe
Małe dzieci które sieusilnie upierają :
łeeee, to nie plafda ten pan co tlapuje jest zly i to on jest noob sly pan co trapuje łeeeee!

Masz 100% procent racjii. Od dzisiaj zaczynam trapować. ****a, jakie to za***iste zobaczyc kogoś za szynkami, o matko orgazm z miejsca. Chociaż nie, dziewczyny muszą przynajmniej dwóch albo trzech, żeby był orgazm.
TAK LUDZIE TRAPUJECIE TO JEST TAK ŚWIETNE, ŻE NIE WIEM.

Gówno!
fil0nson jest offline  
stary 22-12-2004, 12:24   #35
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

@Ten co myśli, że wie
No to gratulacje rozumowania, LUDZIE! Daliście się złapać w trap'a jesteście n00bami! A Ci co was trap'neli to mistrzowie!!!
Nie, traper jest żałosną jednostką, która nie wie co jest celem gry, a złapana osoba, może być co najwyżej newbie(chyba, że dla ciebie n00bi i newbie to to samo, no to znowu gratuluje rozumowania).
<edit>
Dobrze, ż update wyelimionował wiele n00b'owskich zagrywek, jak proxy, mc i trapowanie.

Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 22-12-2004 o 12:25.
Dr.Unknown jest offline  
stary 22-12-2004, 12:39   #36
Frodoo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 09 2004

Domyślny

Noobem jest ten kto trapuje a nie ten co jest trapniety......
Frodoo jest offline  
stary 22-12-2004, 12:46   #37
-Res-
Użytkownik Forum

-Res-'s Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...

Domyślny

Cytuj:
@Ten co myśli, że wie
No to gratulacje rozumowania, LUDZIE! Daliście się złapać w trap'a jesteście n00bami! A Ci co was trap'neli to mistrzowie!!!
Nie, traper jest żałosną jednostką, która nie wie co jest celem gry, a złapana osoba, może być co najwyżej newbie(chyba, że dla ciebie n00bi i newbie to to samo, no to znowu gratuluje rozumowania).
<edit>
Dobrze, ż update wyelimionował wiele n00b'owskich zagrywek, jak proxy, mc i trapowanie.
Update tego nie wyeliminowal-robia nowa wersje
-Res- jest offline  
stary 22-12-2004, 12:47   #38
Glacial
Użytkownik Forum

Glacial's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -Res-
Ten co wie nie wie...
Noobem jest traper,bo to on sie uważa za inteligentnego boosa,a ci ludzie zostali oszukani przez niego,oni nie sa noobami ale newbie ...
Dlaczego uważasz że "traper" uważa się za inteligęta.... Ja tego nie rozumeim...
Po prostu strapował zrobił SSki wypuścił i tyle, tu duzo myśleć szczeże mówiąc nie trzeba.
Glacial jest offline  
stary 22-12-2004, 12:49   #39
Glacial
Użytkownik Forum

Glacial's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Masz 100% procent racjii. Od dzisiaj zaczynam trapować. ****a, jakie to za***iste zobaczyc kogoś za szynkami, o matko orgazm z miejsca. Chociaż nie, dziewczyny muszą przynajmniej dwóch albo trzech, żeby był orgazm.
TAK LUDZIE TRAPUJECIE TO JEST TAK ŚWIETNE, ŻE NIE WIEM.
I następnie głupi post. A matko ten gość zamieścił SSka jak zabija draga! Co to cie przybiera o orgazm zabijanie smoków?? CO!?!?!?!!
Glacial jest offline  
stary 22-12-2004, 12:51   #40
Glacial
Użytkownik Forum

Glacial's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@Ten co myśli, że wie
<edit>
Tak się składa, że jak byś trochę wiecej poczytał ten temat to zrozumiesz ŻE NOOB JEST ŻARTOBLIWYM SKRÓTEM OD SŁOWA NEWBIE!!!!

EDIT:
I jeszcze jedno, nie wiem dlaczego ludzie uważacie, że słowo noob jest czymś obraźliwym!
Słowo noob lub newbie wcale nie jest niczym obraźliwym! To tylko okreslnie gracza który NIEDAWNO ZACZOŁ I DLATEGO MAŁO SIĘ ZNA NA GRZE!!!
Tylko niektóre palnty używają tego słowa, bo myślą że w ten głupi sposób obrażą inną osobę. Dlatego najwyżej można się spierać o nazwe tego tematu!!!

EDIT 2:
I nie dlatego nazwałem ludzi strapowanych noobami żeby ich obrazić, ludzie myślcie trochę czasami!!!

Ostatnio edytowany przez Glacial - 22-12-2004 o 12:58.
Glacial jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania