|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Hm, też sporo słyszałem, że AoC naszczęście (naszczęście bo mam nadzieje, że funcom wróci do gry z potencjałem, czyli AO) nie wypalił, a sporo znajomych w to grało... chyba jednak lepiej poszukać czegoś innego.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() jedyne co mnie by kręciło w tej grze to gildia. Budowanie własnych budynków i ogólna współpraca graczy z gildii. Jednak podobno okazało się to jednym wielkim niewypałem wiec w sumie skreśliłem ta grę.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Venore
Stan: Usunięty
Imię: Ferionix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 30/30
Poziom mag.: 78
![]() |
![]() twórcy gry pomyśleli dobrze że wezmą znaną postac z Filmu i wstawią ją do gry ale zrobili błąd bo świat Conana już praktycznie nikogo nie kręci dawno temu to był hit ale teraz nie
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
|
![]() Pozwoliłem sobie obejrzeć Fresz Ejra na Hiperze i zniechęciło mnie to. Ta gra to gniot że tak powiem. Pomyśleli że po dodaniu Conana, bohaterów i tego świata to będzie hit i samo wyjdzie. Ktoś dał link w innym temacie do Archlorda to zagram bo jak Kodecy w niego wierzą to i ja wierzę. Kilka świetnych gier zrobili i znają się na rzeczy.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: ;P
Poziom: 57
Skille: 82 ->>
Poziom mag.: ;P
|
![]() http://gry.onet.pl/1939077,,Wojna_po...wiadomosc.html
Coś całkiem nowego, coś czego nawet WoW nie jest wstanie przebić. Firmy Funcom i CD Projekt po raz pierwszy w historii zamierzają otworzyć server polsko-rosyjski, w którym to obydwa narody stoczą miedzy sobą walkę. Oczywiście przewidziane są nagrody. Oczywiście takie wojny nie są niczym nowym w świecie gier(np w tibii) ale jeszcze nigdy nie odbywało się to z inicjatywy producentów. taki niusik |
![]() |
![]() |