--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy jesteś : | |||
Za moją metodą . |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 23.81% |
Jest to głupi pomysł . |
29 | 69.05% |
Nie mam zdania . |
3 | 7.14% |
Głosujących: 42. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2009
Stan: Początkujący
|
![]() A o tym kopiowaniu nie pomyslalem ;p To moze inny sposob, npc by sie krecil a my bysmy musieli powtozyc jego ruchy =p No nie wiem ale widze w tym pomysle jakas przyszlosc (chodzi mi o sam pomysl :d)
@jerry Reported =)
![]() |
|
![]() |
#22 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
|
![]() całkowicie cie posrało Oo myślisz że tutorzy są uczciwi ? pokaże ci przykład sprzed paru dni
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Regeusz - 01-02-2009 o 14:24. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2008
|
![]() Może program który by spr. po 3 reportach tak :
Hi> Bott "Hello" gtxbr5> Bott "No have time" źle ... dodatkowe pytanie. Jeśli ktoś nie Odp. to po 15min nie loguje się tylko idzie na wyspę ^.^ I program już nie będzie cię nękać w dniu w którym cie nękał ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Richard the Lion-Heart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Pomysł beznadziejny. Tutorzy by tak jedynie zarabiali, a poza tym to co by się stało kiedy by na przykład tutor przeteleportował kogoś i 2 sekundy potem pojawiłby się GM. Ban za nic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No kurwa czy ktoś przeczytał, że nie ma obowiązku odpisywania random graczom ? Nie rozumiem po co w ogóle dalej się toczy dyskusja skoro każdy rozsądny gracz powoła się na ten argument.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Cytuj:
EDIT: Chyba, że wprowadzą potrzebę pisania do tutorów, to będziesz pierw musiał zajrzeć na stronkę czy ktoś jest tutorem i dopiero mu odpisuj <haha> Ostatnio edytowany przez Erverse - 01-02-2009 o 16:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem bez sensu. Tutory "mniej mądre" nadużywali by praw do swoich niecnych celow
![]() Mosted.
17:53 Sijpale pogromca [16]: poparilem 17:53 Sijpale pogromca [16]: jego blendy 17:53 Sijpale pogromca [16]: ortograficzne 17:56 Sijpale pogromca [16]: wiecie ze kazdy z nas to noob 17:56 Waleczny Nissan [11]: kurwa cieszysz palke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() już lepsze było by co 30 min wysyłanie do gracza pytania np. 3+4=? jesli byś nie napisał 7 to ban
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() BOŻE ŚWIĘTY!
UP. Czy TY naprawde jesteś taki zdałniony, czy tylko udajesz, że to co bykunn powiedział 3 razy, a ja raz do ciebie nie dociera? GRACZ NIE MA OBOWIĄZKU ODPISYWAĆ DO INNEGO GRACZA |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Imię: Smerf pallek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 152
|
![]() Większa władza tutorów <lol2>
You make my day. 1. Każdy by sobie wysłał tego SMSa za 3.66 z VAT no i zaczął banować jak głupi. 2. Tutor to doświadczony gracz, który pomaga mniej doświadczonym, niby dlaczego miałby mieć większą władze? On po prostu pomaga, aby nie było tyle noobów tylko żeby nowi gracze obcykali o co chodzi. @Moja propozycja - W każdym egzaminie powinny być nowe pytania. Mniej osób by oszukiwała. - Poznanie tutora. Każdy tutor powinien zapoznać się z GM'ami lub nawet z GOD'ami i obczaić jego porozumiewanie się po angielsku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Up.
You made my day jak już coś, nie pisz jak nie wiesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pomysl zly, mogloby to przeszkadzac uczciwym graczom.
Btw, troche za pozno na taki pomysl, cipsoft za niedlugo wymeczy wszystkich botterow. |
![]() |
![]() |