|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy rycerz powinien skillować 3 razy dłużej ? | |||
Tak. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 38.71% |
Nie. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 61.29% |
Głosujących: 31. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak tylko potem royal spira ma 25ataku np na 70lvl z ktorej sie expi a knight juz ma bron ktura ma 40+atk.. wiec i tak knight na skilu 75 bd lepiej ciskal ni z pall na skllu 83np moim zdaniem xd
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Jeżeli dobrze zrozumiałem twój post to obawiam się, że się mylisz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
![]() |
![]() Nie, nie od razu zakładam, że wszystko co tam jest to bzdura, ani też, że Ty masz małe doświadczenie z tibii. Wydaje mi się jednak, że bzdurą jest to, że shielding palladynowi rośnie równie szybko co knight'owi... Może na kilku(nastu) pierwszych skillach tak, ale na pewno nie przez cały czas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
http://erig.net/xphist.php?player=Wilmoz Palki mają assassin stary które nie są porównywalne z żadną rycerską bronią(nie licząc ice rapiera). Nie powinni zmieniać czasu poświęconego na skilowanie ponieważ za wiele osób trudziło się ze skilami żeby teraz inni mogli uzyskać taki sam efekt co oni w 2 razy krótszym czasie. Więc co trzeba zrobić? Dla mnie to zawsze było logiczne, że jak palkom rośnie szybciej dystans i mogą bić z dystansu zmniejszając obrażenia otrzymywane fizycznie od wroga do minimum to powinni uderzać z mniejszymi hitami od rycków. Kiedyś tak było i rzadko kto się sprzeciwiał bo to była naturalna kolej rzeczy, że jeżeli zyskujesz coś innego to tracisz na tamtym. A teraz można powiedzieć, że palek jest "boską" profesją, powinni to zmienić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No dobra poniosło mnie trochę, sorry. Ale powiedz mi. Palkowi rośnie shielding tak samo jak knight'owi ? No kurde nie chce wyjść na upartego durnia, ale nie mogę w to uwierzyć.
A no i lepiej nie mów do kogoś dziecko jeśli nie wiesz w jakim jest wieku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() A ty nie mów że on ma ryj jeżeli nigdy jego twarzy nie widziałeś ;oo
Nie mam pewności 100% że palkom shielding rośnie tak samo(bo z resztą kogo to obchodzi :F) Wg. mnie rośnie tak samo, a że zawsze mają shielding mniejszy wynika to z tego że uciekają i nie obrywają fizycznie i dlatego że dist rośnie jakoś 2x szybciej. Jeżeli zaużmy 8 palek startowałby ze skilami 10/10 i tylko skilował nigdy nie expiąc, wbiłby 100 dist a shielding miałby tylko o tyle mniejszy o ile wynosi różnica tego 2x szybszego dista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No możliwe, też nie jestem pewien. Niemniej zgadzamy się co do tego, że knightowi skille rosną 2x wolniej, a nie 3x
![]() ![]() /Bykunn |
![]() |
![]() |