|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 02 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakoś nikt nie napisał jeszcze, że do tarantuli nie można się dostać, a ciągle się zastanawiają w ilu go zabiją lub jakie hity będą przy walce z 2 dragami. Koniec świata. :O
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2009
|
![]() Przyjzyjcie sie moim screena tam sa kokony one sie ruszaja (na screenie oczywiscie nie ale tak to tak) a te miejsce jest na poison cave, mysle ze tarantula jest dla szpanu zeby bylo ze niby z niej wylaniaja sie pajaki
"Wystarczy ciężka praca, by coś osiągnąć" Ostatnio edytowany przez Zyphius-Knight - 15-02-2009 o 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 7 Level zabił draga tak. Nawet jest film na YT.
Co do tego combo draga, ktoś tam pisał 120 i 90 na turę. Wiesz jeśli jesteś na tyle mądry żeby stać wprost do niego i obrywać flamy, to gratuluję. W ogóle, to skoro 40+ rookstayer ma tyle samo HP co 40 ED czy MS, to dlaczego z potkami nie miałby ich zblokować? Skoro Dragi na mainie taki MS czy ED zabija na 25+ poziomie. Co do Tarantuli, na litość boską, a co to za potwór? To tylko mały pajączek w którego spokojnie przebija się 20 clubem z mace. W ogóle najpierw dojdźcie do tego czy można się do niej dostać. A potem myślcie jak ją zabić. Pozdrawiam.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() @up
Czytaj wszystkie posty dokładnie i ze zrozumieniem zanim coś sam napiszesz, nic nowego nie wniosłeś. @Haku Vas~ wspomniał. Nie da się do niego dostać więc prowadzimy luźną rozmowę co do hitów, to chyba legalne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2008
Imię: Xanadu
Profesja: Druid
Świat: secura
Skille: 12/2
Poziom mag.: 99
|
![]() tarantula < spokojnie moze zabic ja kazdy hlvl
smok < jak umiesz myslec to wystarczy pomyslec takie 2 sytuacje z test serwerow 1. http://www.youtube.com/watch?v=wmScdTbYnhk ze zgraniem 2. http://www.youtube.com/watch?v=y5C9qlQ_DzM bez zgrania jak widac smok jest spokojnie do pokonania. nie wiem tylko czy pojedynczy gracz da mu rade bo sie leczy.
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2009
|
![]() Cytuj:
@Topic Do tarantuli nie da sie dostac bo za dobry loot dropuje, tak jak minotaur mage. ![]() @down A kto staje na przeciwko jak bloczy? Ostatnio edytowany przez Virtus360 - 20-02-2009 o 15:19. Powód: hmm nie wiem =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię: Eternia eht tseb
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
|
![]() @ap
Ale tam są 2 dragi czyli 1 tura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2009
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
@topic Do Tarantuli NIE DA SIĘ DOJŚĆ! ...Co ma dragon do tarantuli? Więc o co tyle krzyku o Dragona?
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Ostatnio edytowany przez Hexus - 19-02-2009 o 22:15. Powód: !? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2009
|
![]() Cytuj:
Taurus Mace Atk:30 Def:18 ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Faktycznie skończcie już ten temat, da się je zabić w pojedynkę więc tarantulę i mino maga również. KONIEC.
@up A skąd wiesz, że z maga uwięzionego w pokoju leci to samo co z innych? Byłeś i zabiłeś? Wątpię. A dla newbie- Orce w pewnym miejscu w Tibii mają zmieniony loot, więc czemu nie MM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2008
Lokacja: In Da Haus
Stan: Na Emeryturze
Gildia: forum.tibia.pl
|
![]() Tak, są nowe możliwości - o to one :
[ironia]1. Dostaniesz warna za spam forum. 2. Zrobisz z siebie idiotę. 3. Klikniesz w szukaj. 4. Moderator cie znajdzie i zabije. Coś jeszcze? Czy wystarczy ci "zaluzji" co do małego wielkiego Pajónka na ruhu. Obczaj to że nie można tam dojść, iż wszelkie mapki nie wskazują na to. Chyba że sam zdobędziesz golden ultra big cap weight oz pick i rozkopiesz dziurę pod GM Lantheos który ci da Mpa w zamian za czekolade.[/ironia]
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2009
|
![]() Ja dzisiaj na Aurei widziałem najazd pająków, było co zbierać po noobkach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() @up
A ja widziałem f16 nad thais... Cytuj:
![]() Tak samo jak skarbiec w kazzo/hellgate tak samo ta tarantula jest dla ozdoby. Nie ma o niej żadnych legend, książek i pojawiła się nie dawno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2009
Lokacja: Luminera
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Prektor
Profesja: Paladin
Świat: Luminera
|
![]() Wy sie głowicie a tak sie składa ze posiadam brass armor,a oto dowod.Nie wiezycie?Zapraszam na mojs serv chetnie pokaze go na tradehttp://images33.fotosik.pl/323/384563f1bf5e3397.jpg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Mlody Hunter
Profesja: Paladin
Gildia: Holy Army
Świat: Olympa
![]() |
![]() @up
jaki swiat i kiedy grasz? ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Słitaśny Krulik
|
![]() Name: Feluz Elzes
Sex: male Profession: None Level: 19 World: Astera Residence: Rookgaard Last login: Mar 05 2009, 12:57:52 CET Comment: Rook rox Account Status: Free Account Osobiscie tez stworze tam konto, zeby zobaczyc prawdziwosc naszego odkrywcy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2009
Lokacja: Poznan
Skille: 19/23
|
![]() Zróbcie sobie zbliżenie i spójrzcie na ten armor... Jest trochę za bardzo wklejony w prawo i proszę powstrzymajcie się od 100000 postów "lol nooob tesh mam" "fake plx"
|
![]() |
![]() |