|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
Pokaż wyniki sondy: Świat ? | |||
Askara |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 2.44% |
Auera |
1 | 2.44% |
Azura |
11 | 26.83% |
Berylia |
2 | 4.88% |
Danubia |
1 | 2.44% |
Furora |
4 | 9.76% |
Hiberna |
9 | 21.95% |
Valoria |
2 | 4.88% |
Premia |
4 | 9.76% |
Saphira |
10 | 24.39% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 41. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() ...........
Błąd jest przywilejem filozofów, tylko glupcy nie mylą się nigdy. — Sokrates Ostatnio edytowany przez Brtek00 - 04-03-2009 o 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() ..................
Ostatnio edytowany przez caveki - 05-03-2009 o 00:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() 1. Witam.. jestem spontaniczny, miły itp itd.mam 18 lat
2. Miałem 47 druida na grimerze ale za free mnie huncili ![]() 3. zgranie i nowe znajomości ![]() 4. Mam nadzieję że będziecie pomagać.. oczywiście ja też pomogę 5. nie, na wyższym lvl będę posiadać ![]() 6. na tym co wy ![]() 7. Zwycięstwo ale grupowe ![]() 8. co tu dużo mówić.. idę expić ![]() ![]() 9.9264129 10. zepsuł się ale kupie ![]() Mój nick: Olcia Wert Ostatnio edytowany przez wertycd3 - 04-03-2009 o 19:54. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Łódż
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 348
|
![]() Osoby Które chcą się zapisać proszę o dokładne zapoznanie się z pierwszym postem skrzynka pw co chwile sie zapełnia więc piszcie domnie bezposrednio na gg 3254022 czasami odpisuje długo ale możliwe ze jestem zajety pozdrawiam
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: obsidia
Poziom: 9x
![]() |
![]() No i pierwszy frag już wbity ^^.
Niby nic ale miło mieć udział w pierwszym fragu gildii (frag by me and Barvus) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2008
Lokacja: Manchester
Świat: Keltera Ofc
|
![]() 1. Coś o Sobie [zainteresowania, cechy charakteru, podstawowe informacje]
2. Co osiągnąłeś w TB dotychczas ? [Lvl, Kolekcja [?], Wszystkie Inne] 3. Co chciałbyś osiągnąć poprzez przystąpienie do Family ? [ : ) ] 4. Dlaczego chcesz wstąpić w nasze progi ? 5. Posiadasz Płatne konto ? [Pacc] 6. Na jakim swiecie chcialbys grać ? [Uzasadnij Swój Wybór] 7. Porażka czy Zwycięstwo ? [Uzasadnij] 8. Kilka Zdań od Siebie. 9.Kontakt Gadu-gadu lub e-mail ( pisać na pw) 10.Posiadasz Mikrofon ? (vent) 1.Tibia,Pila i filmy w weekendy. 2.Niegralem nigdy na rl'y tylko 4 fun noob charki,pk itp.Najwiekszy lvl to 43. 3.Nowych kumpli i oczywiscie zabawe ![]() 4.Niemam z kim grac kazdy stary kumpel niegra a mysle ze tu cos zdzialamy razem :d 5.Niemam ale mialem juz nieraz i jak wypali rodzinka to napeeewno kupie ![]() 6.Azura/Saphira 7.Zwyciestwo 8.I am the Champion and my friends!!!! 9.523666 10.Oczywiscie,mam venta i mikro i tylko czekam aby go odpalic ![]() Juz robie chara i podajcie swoje nicki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() 1. 15 lat, uczę się w szkole w londynie, interesuję się akrobatyką sportową.
2. 55 Royal Palladin, niestety miałem hacka od "kumpla" z real i obecnie jest 42 Pallek. 3. Tak jak każdy "coś" czyli level i przyjaciół. 4. Nudy... Nudy... i jeszcze raz nudy... 5. Nie ale jeśli będzie taka potrzeba mogę zamówić, mieszkam w londynie i pacc na 30dni to tylko 7 funtów ![]() 6. W liście go nie ma ale Arcania, dużo czasu tam spędziłem i wydaje mi się dobry. 7. Zwycięstwo, lubię wygrywać i robić na innych wrażenie ![]() 8. Przygodę z tibią zacząłem już w wieku dwunastu lat, od tej pory nie rozstawałem się z tibią na dłuższy okres czasu jak 3 miesiące, mam doświadczenie i skill ![]() 9. 6782437 10. TAK. Ventrillo/Team Speak/Skype |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() ................................
Ostatnio edytowany przez caveki - 18-06-2009 o 01:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lider Was nie olal tylko przez pewien czas nie miał mozliwosci gry od jutra juz ta mozliwosc bedzie wiec panowie i panie ciagniemy dalej i zaczynamy caveki prosze o kontakt gg
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Nysa
Imię: Tajemnica
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 110
Skille: 87/85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() 1. 19 lat pracuje na ochronie i duzo gram w tibie/soldat/tactical
2. 110 ek na non-pvp / z 4 postacie z 40 lvl na furorze / przekroczylem ogolnie 2 mln gp juz bo zawsze robie wt 3. kumpli zgranie oraz klimat ![]() ![]() 4. bo pomysl moze wypalić a jak się nam uda możemy duzo zyskać i mieć prawo głosu na serwie 5. jasne od 1 roku systematycznie oplacane 6. furora bo oczywiscie mam tam pare harów ale jestem gotowy na zmiany i otwarty na wszelakie propozycje 7. to zalezy od ekipy bo nic nie da sie przewidziec ![]() 8. jak wypali bedzie wreszcie co robic po za expieniem ![]() 9.4629989 /[email protected] 10.posiadam mikrofon /skype i wlasne kanaly na ts ktore moge wam udostepnic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest sporo chcetnych ale nie kazdy gra ... Osoby ktore graja lub jeszcze maja zamiar sie zgłosic (Rekrutacja trwa do momentu kiedy ktos z czlonkow wbije 40 level wiec duzo czasu nie zostalo...) prosze pytac wsrod swoich rowiesnikow rl tez o dolaczenie wtedy latwiej o zgranie
![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Azatar90 - 25-03-2009 o 12:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() NIE PISZCIE SWOICH NUMEROW GG W TEMACIE TYLKO NA PW ! KTOS PODSZYWA SIE POD MOJA OSOBE MOJ NUMER TO 3254022 za niedogodnosci przepraszam
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2008
Lokacja: Yalahar
Świat: Isara
Poziom: 145
Poziom mag.: 94
![]() |
![]() Rekrutacja powoli dobiega konca kto jest jeszcze chetny ma czas do 5 kwietnia (niedziela).
Nasz team sie juz powoli rozkrecil. Wszyscy powinni wiedziec gdzie sie zglaszac jak nie ppoczytajcie wczesniejsze posty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokladnie na dzien dzisiejszy jest 23 aktywnych graczy mam nadzieje ze dobije 30 czekam na zgloszenia !
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() 1. Coś o Sobie: 16 lat, interesuję się fotografią, muzyką (gram na gitarze)
2. Co osiągnąłeś w TB dotychczas: Trochę tego było, aktualnie kilka postaci 50+ 3. Co chciałbyś osiągnąć poprzez przystąpienie do Family: Zależy mi na dobrej zabawie, bo aktualnie nie mam znajomych na Azurze aby grać, a postacie tam mam ![]() 4. Dlaczego chcesz wstąpić w nasze progi: patrz up ; ) 5. Posiadasz Płatne konto: Nie, ale mógłbym kupić jeśli byłoby naprawdę potrzebne, ale to dopiero raczej w wakacje (nie mam teraz czasu na jakieś dłuższe dzienne granie) 6. Na jakim swiecie chcialbys grać: Azura - chyba już wybrana, nie? 7. Porażka czy Zwycięstwo: Zwycięstwo, każdy lubi wygrywać - ja też, ale potrafię pogodzić się z przegraną. 8. Kilka Zdań od Siebie: Mam nadzieję na grę w towarzystwie miłych osób, dobrą atmosferę itp. Lubie czasem sobie popkować, ale niezbyt mam ochotę wpadać w takie konflikty, aby uniemożliwiało to taką w miarę normalną grę. Po prostu czasem lubię sobie zrobić odskocznię od expienia, trenowania itp. 9.Kontakt Gadu-gadu lub e-mail: na pw 10.Posiadasz Mikrofon: oczywiście (standard)
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2009
Lokacja: K-Koźle
Imię: Czarny Zenek wedrowiec
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vx team
Świat: Luminera
Poziom: 115
Skille: 83/79
Poziom mag.: 7
|
![]() 1. Coś o Sobie: Interesuję się lekkoatletyką, tenisem i innymi sportami. Pozatym jestem fanem gier wyścigowych typu NFS , Test Drive
![]() 2. Co osiągnąłeś w TB dotychczas: Największy lvl: 115 knight , największy rar:Rusty Armor(rzadka) 3. Co chciałbyś osiągnąć poprzez przystąpienie do Family ? Jak największy lvl i zdobyć nowych przyjaciół ^^ 4. Dlaczego chcesz wstąpić w nasze progi : Ponieważ niedawno zaczęłem grać na Azurze i szukam przyjaciół do epienia , na których mogę polegać. 5. Posiadasz Płatne konto ? Na tym koncie nie. 6. Na jakim swiecie chcialbys grać ? Azura ![]() 7. Porażka czy Zwycięstwo ? Zwycięstwo , ponieważ nie jestem inny i nie chcę przegrywać , chociaż umiem się z tym pogodzić ;]. 8. Kilka Zdań od Siebie: Hmmm.. nic mi nie przychodzi do głowy. Może o PK ![]() ![]() 9.Kontakt Gadu-gadu lub e-mail: Na PW 10.Posiadasz Mikrofon : Tak ,ale mam teraz problemy z kartą dźwiękową, więc niedługo będzie działał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poniewaz dostaje pw czy są przyjecia itp wznawiam rekrutacje (trzeba posiadac vt 2.1.4 nie udzielam pomocy w ustawieniach
REKRUTACJA OTWARTA .
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Azatar90 - 10-07-2009 o 18:12. |
![]() |
![]() |