|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
Lokacja: Luboń
Imię: Chevalier
Świat: Secura/Arcania
|
![]() Mówicie, że banują to mniej kasy z pacc itd... Może i racja, ale jest też możliwość, że po kilku takich masowych banach ludzie przestaną w pewnym stopniu bocic na tych NG, BlackD, ElfBotach etc. bo się przestraszą. Wtedy CIPy zrobią swojego bota (oczywiscie nieoficjalnie), który będzie kosztował powiedzmy 100 zł będzie on "niewykrywalny" i znowu botterzy zaczna bocić, tyle ze CIP na tym będzie jeszcze wiecej zarabiał
![]() Moja teoria. Chev~
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
|
![]() Cytuj:
Nie chodzi o to by zbanować boterów (moim zdaniem dobrze by było ale nie dla cipsoftu) tylko o to, żeby sami przestali bocić. Może po pierwszym mass banie wiele się nie zmieniło ale teraz już poważniej zaczną się bać. I nie mówcie, że cipsoft straci wszystkich klientów bo botterzy to ludzie uzależnieni i z botem czy bez - za pacc będą płacić. |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
|
![]() Jak mniej kasy ? A kto przestanie niby grać ? Z tego co wiem co ci dostali bana w 1 fali graja dalej tylko że bez botów, przestańcie pierdolic bzdury
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2008
Lokacja: Kraśnik
Stan: Na Emeryturze
|
![]() sporo ludzi co kupiło Pacc'a marnuje go ;p
Gdzieś słyszałem że jak wykryją cie to w miejscu gdzie np pisze... "Sorry, not possible." można zobaczyć komunikat że wykryli u ciebie bota ;p. czy to prawda? |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
Stan: Niegrający
|
![]() na non-pvp najwiecej zniemić non-pvp w pvp na pvp ubijało się tych botterów na goblinach
![]()
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Stargard
Imię: Wybawca Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
![]() |
![]() Jakie h4xy[boty] polecacie do tibii ;p
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() bardziej prawdopodobne jest to że w przyszłym update wprowadzi swoje macro do klienta coś na podobiznę w WoW'ie :>
#29 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Rzeszów
Imię: Eborth
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 42
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
Pomysl... przecierz nie zbanuja wszystkich od razu |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Stargard
Imię: Wybawca Knight
Świat: Secura
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cipsoft samymi PACC'ami nie żyje, więc zwracam się do większości aby nie pieprzyli głupot, że wytną w pień 90% populacji tibijskiej (a tak na marginesie, czy to w ogóle jest poparte jakimiś badaniami)? Bo nie sądzę... Gdyby tak im zależało na kasie "s pakuff" to nie podejmowali by tak ryzykownej decyzji, o masowych banach... Więc pomyślcie zanim coś napiszecie... ; [
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Na ratowanie tibi jest juz zapozno bo kogo nie pytam z tych co dostali bana mowia "minie ban i moze juz cip nie zrobi czyszczenia".
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Sorry, not possible piszę gdy np chcesz wejść w ścianę więc cię za to nie zbanują xd
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() smieje sie wam w twarz bo botuje codziennie 12h na 6 mckach i od 2 miechow nie mam ani jedengo bana
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Lokacja: Szczytno
Stan: Zbanowany
Imię: Rider the knight
Gildia: Black Warrior
Świat: Danera
Poziom: 115
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mój 113 ek poszedl na urlop xD
Co do tych banów to mysle ze banuja tylko h-levele Zawsze na bocie miałem 4 postacie na oddzielnych kontach. -113 ek (banned) -74 rp (banned) -60 ek (free) -28 druid (free) Można dojść do wniosku ze tylko h-levele banuja.
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Grudziądz
Imię: Archimonde Poly
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 47
Poziom mag.: 45
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Widze, że jest tu masa fanów stwierdzenia "Cip leci na kase"... A macie może dowód takiego zachowania z ich strony? Starają się jak mogą usuwając oszustów a niektórzy jeszcze próbują przedstawiać ich w złym świetle ;] To jest dopiero debilizm...
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2009
|
![]() Smiesza mnie ludzie co pierdola ze jak cipsoft usunie botterow to nie bedzie ludzi do kupienia PACCa napewno jakis tam % ludzi odejdzie (i dobrze) ale dam sobie palca uciac ze wiecej ludzi wroci do gry i tych lepszych
![]() A poza tym ile jest ludzi uzaleznionych co graja z botem i bez bota nawet jak im postac skasuje zrobia nowa postac i beda grac dalej tylko ze bez bota i tyle ![]() Zreszta gdyby Cipsoft wiedzial ze niby straci na botterach to by ich nie kasowal wiec pewnie jest na odwrot. |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2008
|
![]() Coś z forum tibia.com
* 5163 accounts was the total number of accounts that got punished * 3048 of them had premium time * 141 accounts were deleted * 37 accounts of the punished accounts had tutor status. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Poziom: 95~
|
![]() Widac, ze ponad polowa zbanowanych to posiadacze pacc. Niektorzy pisza, ze ktos, kto dostanie bana/delete itak bedzie gral. Wiele znanych mi ludzi po otrzymaniu bana sprzedaje chara i konczy gre. Cipki przestana banowac jak dochody im sie zmniejsza... teraz jeszcze euro drozeje, to mniej ludzi kupuje pacca.
|
![]() |