|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Cytuj:
Muszę to jeszcze raz przeczytać, nie wierzę ![]() Ostatnio edytowany przez Wylansowany - 10-03-2009 o 20:31. |
|
![]() |
|
![]() |
#22 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jezeli po calej tibi bedzie trzeba latac po blessy tak jak tera to zaden 20 lvl nie kupi blessow bo szkoda twardo ponad godziny .
@red skull Akurat w pvp to jest przegiecie pały bo red skull placi 100k zamiast 50 a efektu nie widzi . ---.---' Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 10-03-2009 o 21:26. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe czy wszystkie dostępne blessy będą udostępnione dla facc. Jak nie to kolejne zagranie Cipsoftu żeby zachęcić do kupna pacc. Ktoś gra sobie knightem na faccu kupuje aola ażeby nie tracić nic w czasie śmierci a tu zonk nie ma aola musisz kupić blessy i oczywiście pacc aby je wszystkie mieć co daje Ci gwarancje bezstratnej śmierci
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@topic Moim zdaniem powinni zrobić jeszcze 10 blesów, dzięki którym nasze pkt doświadczenia będą się powielać przy dedzie. |
|
![]() |
#26 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Widać jak chcą sobie odbić za 'antybot system'
![]()
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2009
Lokacja: Za granicami świadomości
Profesja: Royal Paladin
|
![]() O TAK KURWA!!! Jeszcze niech zrobią depo tylko na pacc żeby wszystko nosić w bp kurwa nie no teraz już tylko pacc albo nie ma gry!
Biznes to biznes |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Lokacja: Debica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 118
|
![]() To oznacza ze na pvp-enfo w koncu bedzie cos na wzor aoli?
|
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Moim zdaniem, kary za śmierci w dalszym ciągu są zbyt wielkie. Osoby niegdyś grające w Tibię, które przerzuciły się na WoWa, wyśmiewają tę grę twierdząc przy tym, że śmierć w Tibii kosztuje ich niemniej jak kilka dni grania + w niektórych przypadkach nerwy. W World of Warcraft, chodzi się padać dla zabawy. Spotkałem się ze stwierdzeniem, które mówi o tym, iż śmierć naszej postaci, powinna nas motywować do odrabiania strat i kontynuowania gry. Nie wiem jak w waszym przypadku, lecz mnie by to poniękąd od tego odpychało. Ogółem, ta gra mnie odpycha.
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() na pvp-e nie ma blessów więc nie dotyczy to tych 2 serverów.
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Xr3
To sie odepchnij a nie srasz po forum jaka to tibja jest zua a dalej grasz. "Ić pograć w FoFa". @Biedni facce O nie?! Dlaczego?! Po co CIPsoftowi pieniądze?! Niech wam dadzą wszystko bo przecież to wy gracie a nie oni! @KoXiS Czy ja czegoś nie zauważyłem? Nie będzie można nosić na facc full wypas pro elo eku?! <czyta jeszcze raz newsa> NIE! Będzie można nosić ![]() Z 4 blessami zmniejsza się szansa na wypadnięcie przedmiotu o 90%. @Cała reszta kochanego forum tibia.pl Narzekacie jakie to będzie złe, że niby teraz "tibia jest zua a po patchu będzie bardziej zua nisz jezt teras u wogule sie nie bencie dalo grac", a po patchu będziecie grać jak dotychczas ![]() Btw. to tylko patch! Zachowajcie troche siły na update letni bo pewnie już wiecie jaki to on nie będzie zły ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
|
![]() @kilka up
To prawda - niezły patent aby zwiększyć sprzedaż pacc. @kilka up Pacc wcale nie podrożał - to euro w naszym kraju podrożało. Bardzo pożyteczny patch. Cipsoft rox
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Wałbrzych
|
![]() Moim zdaniem ta zmiana to kompletne dno, popsuje specyficzny tryb pvp, którym tibia mogła się poszczycić. Zabijając innego gracza miało się poczucie, że coś stracił - teraz z zabicia jakiegoś "h lvla" będzie mniej satysfakcji, bo odrobi ten lvl na bocie nie w dwa dni, tylko w jeden... pomijając aspekt straty doświadczenia, teraz NIEMOŻLIWOŚCIĄ będzie zabicie postaci z wysokim lvlem, bo zwolni się slot na amulet i każdy będzie nosił po 10bp ssa ;| jedyną pozytywną rzeczą jest to, że wzrośnie cena ssa i exp na hydrach będzie opłacalniejszy
![]()
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2006
|
![]() Ale nic nie napisali o tym czy jak ktoś ma już kupione all blessy to czy mu zostaja? bo niebede drugi raz kupywał
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2009
|
![]() Cytuj:
TO WSZYSTKO PRZEZ JEBANYCH NOOBOW Z NON-PVP KTORZY PLACZA ZE IM NEOSTRADA PADA |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
|
![]() Też tak myślę - SSA pójdą w górę
![]()
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Powiedział jakiś kmiot, który (jak 95% FACCów) nigdy aola ani blessów nie miał. Ale zawsze fajnie pokrzyczeć.
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Muahahahaha.
Coś mało żalących się facców widzę. To pewnie dlatego, że tibia.pl jeszcze nie przetłumaczyła newsa. Chociaż pewnie część facców już się powiesiła z żalu. Cipsoft ma zajebistą taktykę. Najpierw pobanował a teraz odrabia. ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: @
Stan: Niegrający
Imię: Crystal Parrot
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wild On
Świat: Saphira
Poziom: 56
Skille: n/a
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
Proste - kup pacca albo nie graj jak ci nie odpowiada >.< Cytuj:
Ale wystarczyło by, żeby aol'e zamiast zamieniać się w broken amulety zamieniały się w 50k... Cytuj:
![]() A teraz - jaką masz satysfakcję z zabicia h-lvl, skoro i tak nosi aol? Co do odrabiania botem - gdybyś miał ponad... powiedzmy 150 lvl, i byś już dostał bana - ryzykowałbyś deleta tylko po to żeby szybciej straty odrobić? |
|||
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
Nie sprzedawajcie broken amuletów jak 99% procent tibijskiego społeczeństwa to po kilku miesiącach zostanie ich kilka na serwie i dalej będzie rar. Czemu społeczeństwo jest tak głupie? |
|
![]() |