|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Cytuj:
i to jakich ^^ ochraniani ludzie w****iaja mnie tacy i zawsze na koneic serva sie za takich zabieram co sobie pozwalaja duzo bo maja wielkie plecy , potem placz i rozpacz bo niema im nikt jak pomoc , w****ia mnie tez to ze sie noobki stawiaja ludzmi z ktorymi zamienili 2 slowa ...... |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Szwendam się z kumplem - i na swój sposób pomagamy sobie. Ja z reguły obrywam... Cóż, jednak z reguły problemy się rozwiązują (z nim na przykład nauczyłem się ża na dsy jestem za słaby - 119 naraz - dobrze że miał UHy
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() Protektorzy to wcale nie taka latwa sprawda, kiedys ( no moze jakis tydzien temu) mialem kose z jednym palkiem 37 lvl i zaproponowalem mu hmm duel, on powiedzial ze ja z hmm on z sd. No to stwierdzilem ze bede gral nie fer tak jak on i zawolam moja mame ( ja 34lvl mama 56 ). Ale niestety nie doczekalem sie satysfackji bo ziomek sie dowiedzial ze moj dobry kumpel ma 113 lvl.Nie wiem skad on to wiedzielal ale zadzialalo tak jak mialo zadzialac ( tak jak bym mial naklejke na czole :Nie dotykac trujace) , chociaz nie w odpowiednim momencie.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Chyba kazdy ma swoich protectorow tylko ze posiadaja oni wieksze lub mniejsze lvle~ Ja tesh mam i sam jestem protectrem dla kumpli i dla siebie, Lecz gdu sam czegos nie zalatwie to wtedy "ten ktos" mi pomoze
![]() ------ Edit by Gremlin Z tematu sie zrobila wyliczanka w stylu "a moj ma 100+ a moj 120+ a moj jest Bubble". To ze komus sprzedaliscie 2 razy runy nie znaczy ze jest waszym kolega/protektorem. Temat zamkniety by uniknac daleszego postowania. Ostatnio edytowany przez Gremlin - 26-12-2004 o 09:52. |
![]() |