|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Ok
Gram na Pacerze i jestem druidem ![]() Mam 18 lvl (nadal rośnie) i 31 m lvl (nadal rośnie) ![]() Mój eq to fire sword,plate legs,plate armor,crown helmet i dragon shield ![]() Najlepsze czary jakie druid (dal mnie need) to hmm,gfb,uh,explo i niewidka (choc posiadam duzo wiecej czarow ,ale mnie waznych) ![]() I chcial bym zadac pytanie gdzie moge expic z takimi skillami ![]() Z gory thx i pozdrawiam ![]() Nara |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Lord Paladinek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() @iglarf
Nie można się pomylić? Po co od razu od loli? @Druid-Skippy wg. mnie druid o ile nie ma jakiegoś kumpla który by mu mógł coś lepszego zbloczyć powinien expić na rotach do około 27 lv. Potem się zaczyna zabawa z summonami ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() ja lubie druida...
mam w tym samym miescie co druid knighta18lvl i pekera9lvl pala i jest wypas runki sa.. mozna zabic kogo sie chce i sie kasy nie traci ![]() niedlugo mam isc na smoki 11lvl drutem... z 2 kolegami ![]() wiem ze jestem poje.bany ![]() (jak oceniacie moje sznse na przezycie?, bo naszym celem jest ok 10 smokow) ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mc macio - 03-03-2005 o 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() Co do całego tematu, Jest w dziale poradniki takie coś fajne jak Poradnik dla magów i druidów i zakładanie tego tematu było troszke zbedne, poza tym przeczysz sam sobie mowisz że zakładasz temat i bedizesz sie w nim strał pomagać innym którzy mają problemy i za bardzo nie wiedzą o co chodzi a tymczasem sam nie masz pojęcia o co biega, po trzecie nie starsz nikogo że masz super knighta i wogule możesz nim wymiatać i że wogóle super gracz jesteś bo to przeczy temu co napisałes wcześniej a mianowicie jak możesz mieć super knighta nie wiedząc co to są UHy bo mi sie to w głowie nie mieści że nie wiesz do czego służy podstawowa runa w tibi a dla knightów już wogóle nizbędna. Czemu odrazu nie przyznać sie że gra sie w Tibie od 3 tygodni bo pewnie tyle wychodziłeś z roka a na minie jesteś od 5, przecież to nie wstyd
porada żeby nie było że sie napisałem i nic nie wniosłem -bij magic -bij zwykły -rób runy backpackami i je sprzedawaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
|
![]() siemka mam takie pytanie
1. U kogo mozna kupic Blank Runa w miescie venore ( prosze o nick NPC ) Z góry dzieki ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez CinekMarcin - 04-03-2005 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Imię: Lord Paladinek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() @CinekMarcin
Nick tego NPC to "Frans" i wygląda on jak czaszka. Sklep magiczny jest mniejwięcej na prawo od depo. @Druid-Skippy Wiesz to już kwestia gustu na czym się expi choć moim zdaniem ghula bez runek druidem trudno rozwalić (chodzi mi tu o HMMy). A rotki można spokojnie lać z broniami: Fire Sword/Knight Axe/Dragon Hammer. A i eq jaki powinno się mieć to conajmniej p-set+ dwarven shield choc wtedy może się zdarzyć, że mocniej oberwiesz. I kasy z nich dużo. Jak się wysilić to można nawet 1k przynieść (o ile nie ma zbyt dużo ludzi).
Zapraszam do obejrzenia i skomentowania moich tematów ze zdjęciami ![]() Moje zdjęcia Mine % Friend's screens ~Pierwszy Polski paladyn który zrobił deep fib solo na 52 lv ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mitthenither - 04-03-2005 o 23:55. |
![]() |
![]() |