|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() (*)Nie byłem pewien jak sie pisze jak ktoś może neich porawi. ------------------ edit By Magus przez RZ - poprawilem ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() @Matkus: Jest ale jakiś taki mały ten FAQ (tylko mnie nie banuj, wiem że ty go napisałeś
![]() @UP: zaŻucasz? jak wiadomo jest to od RZUT wiec przez RZ. @Topic: Tibia GG i inne zabijają klimat gry, tą tajemniczość lochów, kiedyś jak biegałem z torchami to miało to lepszy klimat a teraz jestem żyd na 2gp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Buuuuu
|
![]() re: Szybkie strzelanie run
Watpie zeby bylo to mozliwe, pewnie to jest jedna z tych plotek dla newbie tak samo jak spike na rook. Nawet zalozmy ze bylo by to mozliwe to w chwili jak by ktos zaczal to nagminnie urzywac to momentalnie CIP sie tym zajma i pewnie znowu byl by reset serverow. A co do zabicia Bubble z 4 BP SD to tez nie wiem jak by to poszlo, podobno na tescie jak juz ja mieli zabic (zasadzka duzej grupy) to 2 razy prawie naraz blysnely UH - moze wina laga obserwatora, moze ktos ja UH a moze cos innego. re: Strzaly i swiatlo Zawsze mozna urzywac utevo lux, a jesli mana potrzebujesz na cos innego to wez mana fluidy zeby miec mane na swiatlo. Nie tylko nie musisz oszukiwac ale i magic lvl skacze szybciej.