|
|||||||
| Notki |
| Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 | |
|
Użytkownik Forum
|
...albo od tego, jak się do niego odniesiesz :twisted: ...
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Guest
|
Święta Racja
![]() |
|
|
|
#23 | |
|
Użytkownik Forum
|
Wczoraj bodajrze rzucilam za darmo mace'a jakiemus pierwszo-poziomowcowi...wzamian za to dostalam dwóch kolesi na trzecim lvl'u 'pod opiekę' :/ pochwalam ich poczucie humoru..chyba dzięki niemu ze mna poszli
![]()
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jayan Sher
Profesja: Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 69
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
Ja mam 18lvl na rooku ( Nedal ) i jeśli patrzą na to ludzie Secury bo na tym świecie gram to napewno to potwierdzą . Byłem jush chyba z 10 osobami po katane i wogóle niema co tu dużo mówić ale tą postacią na rooku lepiej mi się gra niż na mainie moim sorkiem :/ niewiem czemu ale tak jest od niedawna
__________________________________________________ ___ Mo-chan 23lvl 41mlvl Sorc Secura Nedal 18lvl Rook Secura ![]() Ostatnio edytowany przez Nixdorfix - 31-12-2004 o 00:00. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
ja jestem rooksteyerem, i staram sie pomagac innym (do 8 lvl)
pozniej nie pomagam zabardzo... Ale przyznam wam racje ze rooksteyerzy na 20 - 40 lvl to najwieksze nooby |
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
|
haha mylisz sie . Na refugii jezeli tylko nowi ludzie nie sa natretni kazdy rookstayer im pomoze . Czy oplaca sie pomagac komus takiemu co pisze : " Plax free items " , ty mu powiesz ze niemasz to juz jest "noob , fuck you mother "
|
|
|
#27 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drudka from Isara
Profesja: Rookstayer
Świat: IsArAaA
Poziom: 27
Skille: ***/***
|
Cytuj:
Cytuj:
i zgadzam sie z toba... jesli ktos podejdzie i sie mnie pyta "Drudka moglabys pojsc ze mna na katana quest" to ide ale przy haselku "Ejjjj Drudka daj mi katane za freee! Dziwko czemu nie piszesz?!" od razu jest ignor a jesli mnie wkurzy to huncik lekki.... Wkurzajace jest jak ktos przylazi i cie wyzywa bo MUSISZ mu cos dac -.- "nie dawaj komus ryb, daj wedke zeby sobie sam zlowil" ... Nikt nie dostanie nic za darmo ale jesli chce isc na questa to nie ma sprawy... Szczecin mam prosbe... nie oceniaj WSZYSTKICH rookstayerow 20-40lvl po opini o 2 czy 3 bo sie mozesz mocno przejechac....
DrudkA DrapieznA I SlodkA JaK BialY TygryS I CzarnA KotkA JesteM GoracA NiE DlA KazdegO DrudkA - NiE PytaJ DlaczegO 15:39 Silixoth [3]: Amazon choc poszukac Pacca
21:49 Rookguard Martin [3]: fajnie by bylo jak bym poderwal rookguardian de'Bove albo Bubble 22:08 Gandalf Rzebrak [41]: Jednak jestes master trapow stacjonarnych Ostatnio edytowany przez Drudka - 08-03-2007 o 23:02. |
||
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: W domu
Imię: Angel from Isara
Gildia: Soul Rookgaard Wariors
Świat: Isara
Poziom: 14
Skille: 20/20
|
porzadny offtop sie robi -.- co do tematu to wielu ludzi mi pomoglo na rooku
![]()
|
|
|
|
#29 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: NOBBSTAYER
Poziom mag.: 0~
|
ja pomagam nowym graczom (ale nie pomagam noobom)
i jak mi ktos costakiego napisze 15:36 Lort kenasi [1]: nie masz katany na sell to 15:36 Lort kenasi [1]: noob z ciebie to mnie poprostu trafia ;/ |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
Bardzo chetnie pomagam newbie swoim rookstaylerem. (tayn glaha[astera])
Po powrocie z huntu organizuje "free items" na rynku, rozrzucajac loot z minoskow. (czasem zaluje, ze nie moge puscic energy beam w ta kolejke 3lvl ) Nigdy nikogo nie strapowalam (chyba, ze trapem mozna nazwac 2 brazoli na red hp nierozumiejacych czynnosci ropania minosow i dziwiacych sie "dlaczego ten bloker ucieka do gory?") Odsepuje loota blokerowi, nawet jesli jest nim katanka lub coperka (co mi po kolekcji cristali w banku, jak nie mam czego za to kupic ) Szanuje innych expiacych ludzi i laskawie opuszczam jaskinie zajata przez jakiegos rookastaylera. Nie rozumiem ludzi trapujacych newbie. Przeciez pomoc takiemu mlodemu polaczkowi daje o wiele wieksza satysfakcje, niz zarobienie kilkudziesieciu gp i bycie zbluzganym od "nóbow". |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
|
Mi kiedyś pmogl 13lvl jak zwiewałam przed trolami (mialam 2lvl..) i dał mace.
------------ Popieram kogoś kto napisał ,że niektóre osoby niemają szacunku dla rooktayerow. Jak ktoś podchodzi do mnie i woła "Free items plxplxlx" to co zrobic? -.- inny wypaek podchodzi spokojnie do ciebie człowiek i mówi "Pomożesz mi?" czy "Jestem nowy dasz mi coś lub wytłumaczysz naczym polega gra?" Odrazu miło... ja z chęciom pomagam takim osobom...
|
|
|
#32 |
|
Guest
|
Rookstayer to najwyżej może bloknąć...
Raz w życiu spotkałem rookstayer ktory mi pomógł.Zabił mino ktory mnie gonił ![]() |
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
ja mam 60 ms ale mam tez 9 rook mastera bardzo lubie nim grac
obecnie se skiluje i comoge powiedziec mi nigdy rook master nie pomugl ani nie przeszkodzil ja pomagam wszystkim jezeli mnie to nic nie kosztuje p porada itp ale dawac nic nie bede hociarz ze mam |
|
|
|
|
|
#34 | |||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Cytuj:
Jest tak jak napisaliscie -.- haselka " na chuj wy zostajecie na tym pojebanym rooku" albo "wyjdzcie cwaniaczki na maina" nie prowadza do uzyskania pomocy -.- a potem sie dziwia a wszyscy "rookstayerzy sa zli i niedobrzy bo nie pomagaja " Cytuj:
Konczac mysl... moze to dobre n00by nie istnieja? Tylko zachlanne chciwe istoty ktorym CS za free nie wystarcza bo oni MUSZA dostac Katane a jesli jej nie dasz (co z tego ze masz tylko jedna dla siebie ? to nie zwalnia cie od pomocy kazdej napotkanej osobie!) stajesz sie obiektem wyzwisk -.- Gdyby bylo komu pomoc to by byla i pomoc --.-- zastanowcie sie ile WY byscie wytrzymali w miejscu gdzie co druga osoba cos od was chce, tlumy slabych lvli ciagna za tba na kazde expowisko i rzucaja wyzwiskami bo ubiles potworka solo a oni nadbiec nie zdazyli.... ...dopiero potem wystawiajcie opinie nt Rookstayerow....
DrudkA DrapieznA I SlodkA JaK BialY TygryS I CzarnA KotkA JesteM GoracA NiE DlA KazdegO DrudkA - NiE PytaJ DlaczegO 15:39 Silixoth [3]: Amazon choc poszukac Pacca
21:49 Rookguard Martin [3]: fajnie by bylo jak bym poderwal rookguardian de'Bove albo Bubble 22:08 Gandalf Rzebrak [41]: Jednak jestes master trapow stacjonarnych Ostatnio edytowany przez Drudka - 14-03-2007 o 08:35. |
|||
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
|
Czy mi pomogli ? Jasne ! Jeden rookstayer 25 lvl pomógł mi wykonać katana quest... A potem z jednym 15 lvl zaprzyjaźniłem się na stała, chociaż nie planowałem zostawać na rooku, zaczęło się od tego, że chodziłem z nim na roty. ^^
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Guest
|
Rookstayer wiele razy mi pomógł ;P
|
|
|
|
#37 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Lokacja: Oława
Imię: Corniszon ze Spychowa
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
|
Cytuj:
najpierw postawcie się na miejscu osoby a dopiero potem oceniajcie jej postępowanie. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
Dawno temu kiedy jeszcze grałem swoim faccowym rookstayerem miałem taki zwyczaj, że przynosiłem do miasta dużo itemków takich jak mace, studded armorki, helmety, mace (o ile lootbaga udało się donieść), a potem z zaskoczki wszystko wyrzucałem naraz na rynek. Fajnie było przyglądać się tym bitwom między naabkami
![]() Zawsze to jakaś pomoc... |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Tarnów
Imię: Tebiator
Gildia: Mortis Nostrae
Świat: Pandoria
Poziom: 34
|
oczywiscie ze tak... jak zaczynalem kariere to rookstayer mi powiedzial co i jak...
rookstayerem koles byl do 13lvl potem na maina wyparowal ![]()
|
|
|
#40 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Pozdrowionka
21:49 Rookguard Martin [3]: fajnie by bylo jak bym poderwal rookguardian de'Bove albo Bubble 22:08 Gandalf Rzebrak [41]: Jednak jestes master trapow stacjonarnych |
|
|
|
|