|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() 1. Witam, nazywam się Marcin jestem z Lublina mam 15 lat ( 2 gim. ) Interesuje mnie motoryzacja jak i informatyka no i oczywiście muzyka
2. Jestem osobą doświadczoną i nie powinno być problemów. 3. Jak na razie zawsze z Angielskiego mam 5 ![]() 4. Gram od roku 2004 ( 5 lat dla niekumatych ) Miałem masę postaci ( największy poziom 125 rp ) Gram dziennie od 4-9 godzin; 5. Mam dużą wyobraźnię i naprawdę częste pomysły. 6. Chcę dołączyć do tej grupy gdyż : jestem osobą zaufaną, lubianą, wychowaną i mam już co nie co w głowie. Codziennie odwiedzam tą stronę. 7. Interesują mnie przede wszystkim przedmioty i quest'y. Tłumaczenie także nie jest złe ale czasem uciążliwe. 8. Hmmm...Trudno by tu powiedzieć. Myślę że zasługuję i od pewnego czasu o tym myślałem i mam nadzieje że się uda. Pozdrawiam Marcin. |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Lokacja: Szczytno
Stan: Zbanowany
Imię: Rider the knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Warrior
Świat: Danera
Poziom: 115
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() 1. Mateusz; 15; komp, sport; szkoła;
2. Na forum wchodze codziennie, czesto sie udzielam w temacie o moim serwerze. Czesto przeglądam fora innych stron. Jestem na bierząco. 3 Do anglika używam tłumacza google, lecz i tak musze ułożyć zdania, aby sensownie były napisane. Uczyłem się angielskiego. Dogadać się jakoś moge. 4. W tibie gram od 7.5, teraz mam 115ek, 78 sork i reszta 40 lvl charów. 5. Moim zdaniem na stronie jest mało poradników i kalkulatorów. Powinno się dodać więcej poradników do spraw taktyk podczas expienia (potwór, lvl, profesja, skill, jak bić?, jak stać) 6. Chcem się wykazać moją wiedzą wsród innych, oraz pomagać początkującym. 7. Potwory, a dokładniej, gdzie one występują, jak je zabić bez wiekszych strat, oraz inne taktyki. 8. Jestem dość wtajemniczony w tą gre i znam się dobrze na niej. Nie bede już rozpisywał ,, Jestem ambitny, asertywny ble ble ble" Bede się bardzo starał aby nikt nie był mną zawiedzony. edit: Na dodatek znam się troche na delphi, html, mialem kiedyś własne forum klanu w CS, byłem tutorem
http://pl.youtube.com/watch?v=cdNVmOEeLlo No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu. Kulturalnie, ale pchać. Owijasz węża wokół patyka i zastanawiasz się, czemu nie pluje trucizną. Ostatnio edytowany przez CesarzRoxy - 25-04-2009 o 00:22. |
![]() |
![]() |
#23 |
Słitaśny Krulik
|
![]() 1.Witam. Jestem Jarek - prawie 15-sto letni uzytkownik. Interesuje sie muzyka, glownie rock i metal, a bywa i tak, ze czasem sam sobie pogram na jakims instrumencie. Interesuje sie rowniez ocenianiem prac graficznych powstalych na komputerze. W szkole nie idzie mi zle, srednia cos kolo 4.0~ (nie liczylem sredniej na polrocze), ale jak wiadomo, zawsze moze byc lepiej.
2.Na forum jestem prawie 2 lata. Wsrod tejze spolecznosci powodzi mi sie roznie. Czasami w miare mozliwosci pomoge nowemu, albo znajde jakis blad na stronie. Bylem rowniez agentem na stronie tibiaspy.com, przetlumaczylem 90% czarow, lecz niestety przez jedna glupia rzecz, o ktorej nie warto wspominac, stracilem tenze tytul. Obecnie tam nie przesiaduje, ale mozna sie spytac Dwimenora. 3.Jak juz wspomnialem wyzej, z tlumaczeniem nie mam raczej problemow. Co wiecej, tlumaczenie tekstow angielski>polski sprawia mi przyjemnosc! 4.Na wertepach Tibii nie osiagnalem wiele, ot 30 paladyn i 24 elder druid. Nic nadzwyczajnego. Obecnie nie gram. 5.Przede wszystkim usuniecie problemu z zakladkami. Chodzi o to, ze po wczytaniu strony glownej tibia.pl musze nie raz przeczekac ponad 10 sekund, aby przejsc z automatycznie zaznaczonej zakladki (tj. potwory) do zakladki np. czary. Jest to troche uciazliwe. 6.Przede wszystkim zamierzam przyczynic sie do rozwoju Tibii.pl, a dokladniej to w miare mozliwosci zwiekszyc tempo pisania newsow. Kolejnym powodem jest chec pracy miedzy ludzmi z ciekawymi charakterami. Korzysci takie jak: ranga i email odstawiam na plan dalszy. 7.Przede wszystkim tlumaczeniem newsow, ale co dostane, za to sie wezme. 8.Nadaje sie do tej pracy ze wzgledu na to, ze jestem dosc rozgarniety jak na swoj wiek i lubie pracowac w grupie. Jestem raczej odpowiedzialny i wypelniam powierzone mi zadania do konca. Czasami z roznym skutkiem ( ![]() Licze na pozytywne rozpatrzenie podania. Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 19-04-2009 o 16:46. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2008
Lokacja: Hmm... Polskja
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zgadnij?
Profesja: Paladin
Gildia: Nazwa to... Nie ma jej;)
Świat: Murgana
Poziom: 22
Skille: cicho
Poziom mag.: 00
|
![]() 1. Mam na imię Michał. Mam 16 lat i chodze do 3 klasy gimnazjum. Nie posiadam zbyt rozszerzconych zainteresowań, głownie jest to informatyka i wszystko co z nia związane.
2. Na tibia.pl urzęduję juz od 4 lat, chodź pod różnymi nickami. Na forum , zawsze staram się pomagać innym graczom. 3. Znajomość angielskiego jest na bardzo wysokim poziomie , nie chodzi tu o ocenę bo posiadam 4, ale w anglii jestem każde wakacje i mam oswojony ten język, przez co tłumaczenie tekstów nie będzie sprawiało mi problemów. 4. Doświadczenie hmmm w tibie gram od około 4 lat. Ogolny poziom jaki wbiłem to był 158 master sorcerer. Czasu nie spędzam w tibii tak dużo, lecz na komputerze jest go trochę. 5. Sądze ,że pomysłem było by lepsza komunikacja między supporterami, moderatorami a zwykłymi uczestnikami forum. Takie zabawki jak ranga, e-mail nie są mi aż tak potrzebne by mieć je od razu na wszystko da się zapracować. 6. Chiałbym przystąpić do was dlatego żeby ułatwić dostęp informacji o tibii dla osób poszukujących tejże pomocy. 7. Najchętniej zajął bym się mapami. Nie dosyć że lubie odkrywać to mapy są moją pasja. A na stronie trochę czasu trwa ,by na tibian-earth sprawdzić jakie nowe tereny zostały dodane w nowym "upie". Ale co znajdzie się do roboty ,to z przyjemnością to wykonam. 8. Sądze ,że szukacie osób pracowitych , pełnych energii , nie migających się od zadań oraz przyjaznych i o przyjemnym charakterze. Jeżeli szukacie takich osób powinniście wybrać mnie ![]() Pozdrawiam z poważaniem Fucall Ostatnio edytowany przez fucall - 18-04-2009 o 00:00. |
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#26 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() 1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Na imię mam Piotr, wiek to 15 lat (II klasa gimnazjum). Moje zainteresowania są rozbieżne. Chyba przede wszystkim kręcą mnie języki, mam piątkowe oceny z języka polskiego, materiał z języka angielskiego przerabiam (podobno ![]() ![]() 2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach; Na tibia.pl siedzę już ponad rok, lecz większych doświadczeń nie miałem okazji zdobyć. Na innych stronach; byłem agentem na tibiaspy oraz jestem administratorem największego[?] forum o tibijskich fake'ach (link do forum na PW). 3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst); Jak już wcześniej wspominałem, powyższy język jest mi dobrze znany. Gramatykę mam w małym palcu, gorzej ze słówkami. No, ale od czego są w dzisiejszych czasach słowniki? 4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę); Najwyższy poziom - 39 Elder Druid. Osiągnięć większych nie miałem, poza wieloma poznanymi graczami. Obecnie nie gram w Tibię z powodu problemu z internetem, ale od przyszłego miesiąca być może będę w stanie wrócić do gry. 5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie); Częstsze konkursy? Nie koniecznie z nagrodami. Byle coś się świeżego działo na stronie. 6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support? Chcę pomóc w rozwoju strony, którą odwiedzam kilkakrotnie dziennie po kilka godzin. Poza tym liczę na swego rodzaju oswojenie się z językiem angielskim, z którym z resztą chcę wiązać swoją przyszłość. 7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy); Z moich poprzednich wypowiedzi łatwo jest wywnioskować, że pragnę zająć się tłumaczeniem (choćby krótkich niusów jak i długich artykułów). 8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie? Myślę, że to pytanie pozostawię wam samym. Wszystko co pokazuje moje zalety do tej pracy wypisałem w powyższych punktach i chyba nie ma sensu tego streszczać. ![]()
![]() Literka Z, literka K, literska S jak ZKS! Gargoin na Last.fm! Notka dla Gargulca. Ostatnio edytowany przez GargoinX - 06-05-2009 o 18:45. |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam.
1. Piotrek,15,komputery piłka nożna,właśnie kończę II klasę gimnazjum. 2. Konto mam od paru miesięcy lecz codziennie (od paru lat) śledzę rozmowy na forum szczególnie candia, często piszę newsy. 3.Znajomość j. angielskiego określam jako dobrą. Od dłuższego czasu zajmuję się tłumaczeniem wszelkich ciekawych artykułów i informacji ze strony Tibia.com 4. Poziom 47 - wolę grać dla przyjemności a nie expa. Na grę mogę poświęcić sporo czasu. 5. W tej chwili nie posiadam pomysłów 6.Do supportu chcę dołączyć głównie ze względu na to, że posiadam sporą ilość wolnego czasu, który chętnie bym spożytkowała w jakiś użyteczny sposób, lubię pracować w grupie. 7.potwory,przedmioty. 8. Jestem osobą odpowiedzialną, konsekwentną oraz potrafię pracować w grupie. Ciężko mi jest wymyślać jakiekolwiek powody, dla którym miałbym zostać zaakceptowany. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2009
Lokacja: Gdynia
|
![]() 1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca)
Imię: Sebastian Wiek: 20 lat Zawód: Student (bardzo poważny zawód ![]() Zainteresowania: strony www, giełda, języki obce, sport (koszykówka / sporty zimowe) 2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach Jak widać to moje nowe konto (mam nadzieję, że nie wpłynie to negatywnie). Ale w pełni od dłuższego czasu jestem z zasadami jakie panują na forum oraz z informacjami na stronie. Udzielanie się na głównej stronie tibia.com oraz na tibia.org.pl 3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst) Hmm można powiedzieć średnio zaawansowana znajomość ( z tłumaczeniem radzę sobie dobrze niezależnie od ilości tekstu) Dodatkowo znajomość niemieckiego w stopniu zaawansowanym. 4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę) 160 poziom (oraz 40). Ile czasu poświęcam na gre? Hmm zależy na expienie to ok 2-3h (jak mam więcej wolnego to i więcej), sporo czasu spędzam na rozmowie ze znajomymi nad questami itp. 5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie) Jak to mówią ,,Pomysłów pełna głowa, a kieszeń pusta". Oczywiście mam ich kilka, ale o nich może później. 6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support? Lubię tą grę, a strona tibia.pl to możliwość podzielenia się swoim zainteresowaniem, możliwość pomocy innym graczom którzy codopiero rozpoczynają swoją przygodę z tą grą. 7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy); Głównie mapy, questy. Ale oczywiście tłumaczeniem też mogę się zająć (jak ostatnio można zauważyć jest go coraz więcej gdyż Cipsoft zasypuje nas newsami) 8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie? <No to chwila na autoreklamę ![]() Lubię pracować w zespole. Staram się nie wywoływać konfliktów, zawsze pracuję się lepiej w dobrej atmosferze. Odpowiedzialny jak podejmę się wykonania jakiegoś zadania napewno wywiążę się z tego. Jestem pozytywnie zakręcony, ale można na mnie polegać. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca)
Na imię mam Mateusz, 8 maja tego roku "zdobędę" pełnoletność, czyli 18 lat. Po za komputerem i internetem, mam wiele różnych zainteresowań, głównie sportowych jak piłka nożna, sztuki walki, siłownia oraz taniec. Aktualnie uczę się w Technikum Budowlano-Informatycznym, w klasie budowlanej. Jeżeli pracą można nazwać treningi i sezon piłkarski, to takie właśnie zajęcie posiadam. 2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach Na forum tibia.pl jestem od około 2004 roku, ale swoje pierwsze konto założyłem bardzo późno, bo dopiero w 2006 roku, dlaczego tak? Ponieważ, wcześniej nie odczuwałem chęci dodawania zdjęć, a moja wiedza o tej grze była nie wielka, więc nie było sensu owego konta zakładać. Jeżeli chodzi o inne strony, to byłem newsmanem na stronie last-chaos.pl, swego czasu prowadziłem parę swoich stron, jednak z braku czasu zaprzestałem ich prowadzenia. 3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst) Angielski opanowany na poziomie bardzo dobrym. Długi czy krótki tekst nie ma to dla mnie większego znaczenia. Mogę także dodać, że potrafię pisać dosyć dobre gramatycznie opowiadania w tymże języku. 4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę) Na grę poświęcam niewiele czasu, około 1 godziny dziennie. Jednak na forum siedzę dużo dłużej i częściej. Czasu wolnego mam na tyle, że aktualności dnia na tibia.com mógłbym spokojnie dostarczać szybko i sprawnie. W samą grę gram około 5 lat, poziom? Uważam, że to nie jest zbyt istotne, ale jeżeli wymagacie to tak, 78 EK, 84 EK, 115 EK, 104 MS, 101 ED. 5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie) Pomysłów mam wiele, takim głównym pomysłem, który mógłby mieć ogromne znaczenie, jest nowy poddział w dziale "do poczytania", mianowicie, aktualne wojny na światach PvP, ilości fragów, top-fragers oraz sojusze. Wymyśliłem także sobie takie coś jak bohater dnia, miałoby to polegać na tym, że wyróżnialibyśmy któregoś z forumowiczów. 6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support? Mam wiele fajnych pomysłów, które chciałbym wprowadzić w życie. Z tego co widzę, między wami, czyli supporterami oraz moderatorami, jest fajna więź koleżeństwa. Warto byłoby Was poznać. 7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy) Tłumaczenia oraz potwory. Lubię przekazywać swoją wiedzę nowym graczom oraz pomagać bardziej doświadczonym w wyborach. 8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie? Wiele osób rozpowiada się ile to potrafi i jakie to cechy posiada. Ja jestem osobą, która lubi wyzwania i tylko tyle chciałem dodać. Pozdrawiam Wszystkich. BaxCrow
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Żary/Sorau
Imię: Szatan Serrduszko
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 166
Poziom mag.: 75
|
![]() 1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);
Jestem 21-latkiem o imieniu Kacper, interesuje sie przede wszystkim rodzina i bliskimi, a ponadto co ,śmieszne polityka i oczywiście ciekawą grą. Pracuję w pewnej firmie produkcyjnej związanej z motoryzacja. 2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach; Jestem od 2005 roku, a zarejestrowałem sie dopiero na początku 2007 roku ,nie jestem za bardzo aktywny ,bardziej staram sie wyłapywać ciekawostki, a jeżeli juz coś mnie bardziej zainteresuje konsultuje sie przez PW(Wszechobecny "flaming" przeraża). 3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst); Język angielski znam na poziomie wystarczającym do codziennego życia, gdyby była konieczność przetłumaczenia czegoś na pewno bym podołał. 4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę); w Tibie gram od 2004 roku wiec nie ma sensu w tym przypadku wymienić postaci. Jeżeli chodzi o czas poświęcony grze to obecnie gram do 4 godzin ,często jedynie w nocy po pracy ![]() 5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie); Moj pomysł to wprowadzenie statystyk top 500 z "podkreśleniem" naszych rodaków .Wprowadzenie działu galerii, oczywiście z odpowiednimi wymaganiami...Ale przede wszystkim proponuje pozbycia sie wszystkich nieprzyjemności, które oczerniają portal w świetle Tibia.com 6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?; Chciałbym sie przyczynić w jakimś stopniu do rozwoju i "polepszenia bytu" Tibia.pl 7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy); Potwory, Przedmioty ,w miarę większego czasu na grę, a co za tym idzie poznawaniu nowych terenów i zadań, również questy i mapy. 8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?; Ciężko jest pisać samemu o sobie w superlatywach, a do tego sie w ogólne nie znając. Mam tylko nadzieję, że zrozumiecie mnie dlaczego w tym podpunkcie nic nie napisze. Ostatnio edytowany przez Molipo - 18-04-2009 o 06:35. |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() 1. Michał 21 lat, interesuje się filmem, i fotografią, studiuje i szukam pracy ;p
2. Na tibia.pl jestem od 2004 roku to jest moje najnowsze konto, miałem kilka swoich forów o różnej tematyce. 3. Jasne. 4. Powinien być bardziej rozwinięty dział zajmujący się filmami i screenami z Tibii. 5. Hm, myślę że mogę się wam do czegoś przydać, ale najbardziej zależy mi na zdobytym doświadczeniu zdobytym w zespole Supportu. 6. Najbardziej chyba przypadło by mi do gustu questy, mapy zawsze fascynowało mnie odkrywanie różnych zakątków Tibii, a także odkrywanie nowych Questów. 7. Dlaczego ja? Hm nie wiem, chce żeby strona tibia.pl zmieniła się na lepsze a czy to odbędzie się z moim udziałem czy nie to już nie ważne. Pozdrawiam. Matz Ostatnio edytowany przez LeckerMatz - 18-04-2009 o 11:39. |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Tomasz, 15 lat, Informatyka, HTML. W przyszłości: Informatyk, Socjolog lub WP
![]() 2. Siedzę na tibia.pl parę ładnych lat, bo prawie 4 i myślę, że mógłbym się nadać. Byłem moderatorem na pewnym serwisie, który niestety wygasł. 3. Angielski hmm... Nie jest moją dobrą stroną, ale coś potrafię, swoją umiejętność języka oceniam na... 4. 4. No to tak... W tibie gram hmm... z 6 lat, największy lvl 12o. W tygodniu dużo nie gram, jak mam czas to się zaloguje, ale za to w weekend : o cały czas praktycznie na kompie jestem ![]() 5. Lubie odkrywać legendy związane z tibią więc fajnie gdyby ruszyło coś w stylu Mitów, Legend. Wiem, że jest to możliwe, bo ktoś z TORG'a ma spoiler na Heavy Mace (tak, tak, tą na Elf Fortes) 6.Moim zdaniem są to doświadczeni osobnicy, którzy mają wielkie doświadczenie na temat Tibii i nie tylko, mógłbym się od nich wiele nauczyć, chociaż sam w tych klockach siedzę długo ![]() 7. Wszystko tylko nie Tłumaczenie, bo jak to powiedziałem mój poziom angielskiego nie jest wybitny. Gdyby właśnie powstały Mity to byłbym tam chyba najaktywniejszą osobą. 8. Jestem osobą miłą, spokojną. Mam doświadczenie. Fajnie się ze mną pracuje. Nie strzelam focha za byle co. P.S co do punktu 5, to można by było zrobić jeszcze zdjęcie dnia/tygodnia.
![]() Ostatnio edytowany przez Kuchi - 18-04-2009 o 12:41. |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Pyskowice
Imię: Seri Toonbra
Gildia: Tempus Nosturm Est
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 16/25
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() 1. Nazywam się Gerard. Mam 17 lat (w lipcu kończę 18). Uczę się, ale pracuję dorywczo, wręcz na umowę
![]() 2. Na forum.tibia.pl oraz na forum.tibia.org.pl mam konto już kilka lat, po za tym na innych forach uczęszczam też kilka lat, ale są to fora nie związane z tematyką "Tibia" ![]() 3. Angielskiego uczę się już 5 lat. Dłuższe teksty nie są dla mnie problemem do przetłumaczenia. 4. Na Tibię nie poświęcam aż tak dużo czasu. Gram od 5 lat i staram się rozwijać swoją wiedzę na temat Tibii. Posiadam 99 master sorcerera. Głównie siedzę na forach niż na expie ![]() 5. Dotychczas nie miałem aż takich możliwości aby operować forum, ale miałem kilkanaście pomysłów, aby je zrealizować. Jednym z pomysłów może być cotygodniowy wywiad jednym z graczy wysoko-poziomych. Drugim pomysłem może być sonda lub kontynuacja dodawania zdjęć awansów. 6. Lubię pomagać osobom na forach, odpowiadać na ich problemy z którymi się zetknąłem lub szukam informacji pośród innych graczy. Po prostu lubię to robić. Po za tym urozmaicanie forum i pomoc dla innych osób na pewno przyczyni się do tego, że więcej osób będzie na te forum uczęszczało. 7. Tłumaczenia i przedmioty. W każdym razie na każdy temat mogę coś powiedzieć bo pisałem już wiele opowiadań, poradników itp... które mogą urozmaicić tą stronę. 8. Jestem kreatywny, co więcej mam dużo czasu na zajmowanie się pomocą dla graczy. Przeglądam codziennie wiele tematów, lecz nie dużo się wypowiadam bo odpowiedź zazwyczaj zapada wcześniej. Chyba, że jest błędna to poprawiam. Jest na forum kilku użytkowników, którzy nie są w supporcie a wiele mogli by zdziałać w nim. Pozdrawiam
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez $eriToonbra - 18-04-2009 o 10:00. |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Witam.
1). Mam na imię Jacek mój wiek to 18 lat interesuje się muzyką, sportem uczęszczam do 2 klasy technikum Hotelarskiego. 2). W tym punkcie nie mogę się pochwalić zbyt dużym doświadczeniem ponieważ konto na tibi.pl stworzyłem parę minut temu. Lecz najnowsze newsy śledziłem i będę nadal śledzić na bieżąco, udzielam się na hunted.pl kiedyś również uczestniczyłem w rozwijaniu strony otserv.pl (ale to o ots'ach...) 3). Mój angielski jest na poziomie ponad podstawowym myślę że z dłuższym tekstem miał bym trudności lecz krótkie teksty bez problemu mógł bym tłumaczyć. 4). Aktualny poziom w grze to 91 lecz miałem przerwę 5 miesięcy grania w tibię, łącznie gram hmm 5 lat w maju kończę szkołę i zaczynam praktykę więc czas mojego pobytu przy komputerze wydłuży się ![]() 5). Bardziej ja unowocześnić, "wlać" w nią troche życia. 6). Do grypy Support chciałbym dołączyć ponieważ lubię pomagać w znacznych przedwsięwzięciach i dlatego ze lubię pomagać innym od tak a po za tym sam chciałbym nabrać wiekszego doświadczenia w róznych dziedzinach ![]() 7). Najchętniej zajął bym się "Potworami, Mapą, Questami". 8). Dlaczego właśnie ja ? Hmm... Wydaję mi się że przyda się do waszego Support ktoś taki jak ja. Sumienność oraz Pracowitość to tylko 2 z cech które posiadam. Sam chciałbym również się czegoś nauczyć. To by było na tyle serdecznie pozdrawiam. |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
|
![]() 1.Grzegorz mam 19,5 lat i koniczne technikum informatyczne... moja pasja to strony internetowe(php,js,html itp) i programowanie w c++
2.doświadczenie mam takie że jak wchodzę na stronę dość często i sprawdzam se aktualizacje itp. 3.angielski to niestety moja pieta achillesowa znam jedynie angielski komputerowy na poziomie prawie perfekcyjnym.... 4.Tibie znam bardzo dobrze. Gram od 4 lat różnymi profesjami. osiągnięć zbytnio jako takich w grze nie mam ale gram najczęściej zaraz po szkole i aż do wieczora. bo w szkole mam same prawie przedmioty zawodowe a z nich mam piątki i szóstki bez nauki(a teraz już można powiedzieć że jestem po szkole bo oceny mam wystawione a w piątek rozdanie świadectw). 5.pomysły moje to: tibiaEarth do tej pory nie jest skonfigurowana a ile czasu minęło od ubdate. i mam jeszcze parę innych pomysłów ale nie będę się rozpisywał. 6. dlatego że po maturze będę szukać pracy w biurze(na stanowisku administratora sieci[mam już parę ofert o które będę się starać]) a po tym będę miał kupę czasu na zajmowanie się stronką czyli tym co lubię.... 7. najchętniej potwor,przedmioty i mapy oraz prace modernizacyjne strony... 8.Znam bardzo dobrze język pisania stron internetowych, administruje stronę szkoły(podam link jeśli zachcecie w prywatnej wiadomości), będę miał czas i chęci(nie będę się rozpisywać by nie ściemniać)... |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: z baru
Imię: Spaach
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
|
![]() Witam.
1. Nazywam się Sławek, mam 19 lat. Ogólne zainteresowania to imprezy, sport, muzyka i przedewszystkim język angielski z czym mam zamiar wiązać swoją przyszłość gdyż właśnie językową szkołę kończę. 2. Na tibi.pl udzielałem się często od mniej więcej 2005 roku aczkolwiek czyniłem to w większośći na moich starych kontach(których miałem bodajże dwa) zapomniane już dawno z powodu braku hasła. 3. Język angielski opanowałem w stopniu zaawansowanym tak więc co do tłumaczenia dłuższych, krótszych tekstów lub nawet piosenek niema problemu. 4. Tibia zatruła mój umysł w wieku 13 lat tak więc od dobrych 6 lat nieustannie śledze wszelkie postępy jakie przynosi dzień. W tibi miałem pare wysoko levelowych postaci aczkolwiek teraz gram jedną z nich(130lvl+) a na gre poświęcam około 3/4h dziennie(zależy od dnia). 5. Myśle że właśnie działu z pomysłami może zabraknąć na naszym forum.. Bo właśnie takiego miejsca brakuje gdzie gracze mogli by opisywać swoje liczne pomysły na temat strony tibia.pl jak i samej gry i dzielić się swoimi doświadczeniami i przemyśleniami na temat zeń. 6. Myślę że jako aktywny uczestnik forum widzący już nie jedno w swoim dotychczasowym doświadczeniu mógłbym co nieco wnieść do support teamu jak także dużo się od niego nauczyć. 7. Najchetniej zajał bym się tłumaczeniem jakich kolwiek tekstów aczkolwiek nie mniej interesujące było by zajmowanie się najskrytszymi zakamarkami tibi bądź nieznanymi przedmiotami a także questami i potworami. Jednym słowem jestem nieco wszechstronny ![]() 8. Niczego nie powinniście.. Bless.
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Stie Voi
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() 1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca):
Stanisław, 16 lat, uczeń LO na profilu mat - inf. Moim głównym hobby jest muzyka, ale bardziej od strony nadawcy niż odbiorcy (chociaż tą drugą również się pasjonuje) - uwielbiam komponować utwory oraz pisać do nich słowa. Jeżeli chodzi o "udzielanie się w świecie muzyki" to jestem gitarzystą w metalowym zespole Guilty Act. 2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach: Datę mojego dołączenia widać w profilu. Większych sukcesów raczej brak. Nigdy nie zostałem zbanowany. Doświadczenie na innych stronach - jestem Agentem na Tibiaspy. 3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst): Na Tibiaspy zajmuje się prawie tylko tłumaczeniem z angielskiego, dłuższy tekst - bez problemu. 4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę): Warto się pochwalić chyba tylko dwoma postaciami – 53 mag oraz 30 Knight. Z gry zrezygnowałem. 5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie): Wprowadzenie angielskiej wersji strony i forum. Więcej na razie brak. 6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support? Ponieważ pomoc w rozwoju strony jest dla mnie przyjemnością i sprawia mi dużą satysfakcje. 7. Czym najchętniej byś się zajął (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy): Właściwie to wszystkim. Każda dziedzina mnie interesuje. 8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie? Bo warto. = ) Pozdrawiam, Stanley6a Ostatnio edytowany przez Stanley6a - 10-05-2009 o 20:33. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Imię: Nie powiem
Profesja: Druid
Gildia: nie ma
Świat: Calmera
Poziom: 40+
Skille: nie wie
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Witam,mam na imię Mateusz. Mam 17 lat. Mam nadzieję że mój przyszły zawód to Technik Budowlany w takiej szkole się uczę. Interesuję się Freerunem,Piłką Nożna i oczywiście komputerami. Z reguły nie udzielam się na żadnych forach ponieważ nie mam ochoty. Angielskiego uczę się od 10 lat więc trochę potrafię. W tibię gram często(ostatnio haked więc nie grałem długo). W tibię zacząłem grać w 3 podstawówce. Chciałbym bardzo przystąpić do grupy support ponieważ chciałbym spędzać więcej czasu na forum. Coś robiąc a nie czytać byle co.
Sądzę że mógłbym się zając każdym działem bo myślę że się znam na wszystkim ale nie każdy jest Alfą&Omegą. Myślę że te 10 lat nauki angielskiego robi wrażenie. I mój best lvl w tibii to 125 Ek. Dziękuje i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() 1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca):
Imię: Adrian Wiek: 14 Zainteresowania: historia, Tibia, SW, informatyka Szkoła: Gimnazjum ![]() 2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach: Z forum i ze strony często korzystałem, ale się nie rejestrowałem i nic nie pisałem. Mam doświadczenie w samej Tibii tzn. Prawie zdałem egzamin na tuta (jedna zła odpowiedź ;/ ), pozatym pomgałem często graczom na Help Channel. 3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst): Mimo, że jestem w gimnazjum dosyc dobrze znam angielski. Potrafię rozmawiać w tym języku, tłumaczyłem sobie dla wprawy piosenki angielskie. Myślę że byłbym w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst. 4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę): Obecnie nie gram w Tibię. Mój najwyższy level to 42. Raczej wolałem posiedzieć w depo grając w dice, czy pomagając graczom. Na grę poświecałem 3/4h dziennie. Czasem znacznie więcej, no i były dni w których po prostu nie mogłem. 5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie): Myślę że mogłoby być coś w stylu "Mam pomysł na..." 6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?: Ponieważ od samego początku gry w Tibię korzystam z tego serwisu i chciałbym dać coś od siebie dla niego. 7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy): Mogę zająć się każdą z tych rzeczy, choć najbardziej interesują mnie questy i tajemnice Tibii. 8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?: Potrafię pracować w grupie, jestem odpowiedzialny. |
![]() |
#40 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() 1. Nazywam się Kuba, mam 17 lat. Głównie interesuję się informatyką, podstawy pisania stron www, obróbki grafiki. Poza informatyką interesuję się językiem angielskim... i to z nim wiążę swoją przyszłość.
2. Na tibia.pl jestem dobre 4 lata, troche rozrabiam ale myślę, że złego zdania to o mnie nie macie ![]() 3. Angielski znam bardzo dobrze, ocena półroczna = 6. Startuję w różnych olimpiadach i konkursach z tegoż języka. Dłuższy tekst do przetłumaczenia nie sprawi mi problemu. 4. Gram w tibię od około 5 lat. Najwyższy lvl to 125 royall pall, ale miałem sporo innych postaci z każdej profesji. Znam większość odkrytych terenów gry. Na grę poświęcam około 2 godzin dziennie. W weekendy trochę więcej jak jest brzydka pogoda. 5. Hmm.. dla mnie najlepszą zmianą jaką można by było wprowadzić to jakieś zabezpieczenie przed keyloggerami. Wg. mnie strona dobrze się rozwija więc chyba nic nie wymyślę. 6. Dlaczego chciałbym dołączyć? Bo mam cel. Pomagać. A tutaj dostał bym szansę aby coś ku temu zrobić. 7. Najchętniej zajął bym się tłumaczeniami, ew przedmioty i potwory. 8. Dlaczego mnie? Uważam, że moja znajomość angielskiego oraz doświadczenie wyniesione z gry może się Wam przydać. Pozdrawiam /Milten Magician