Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Fake'i

Notki

Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-12-2004, 13:54   #21
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

UWAGA UWAGA BY ZATRZYMAĆ WSZYSTKIE PODEJRZENIA !!!!! PRACE BYŁY ROBIONE PRZEZE MNIE !!!!! ZAMIEŚCIŁEM JE NA TIBIA.DE JAKO Avager For A While . Te prace można znaleść tu na forum w topicu "Fake'i by noob" czy jakoś tak (zara dam link) do mojego topica ... tam wszystko zostało opisane co i jak robiłem... oraz ... tam byłem jeszcze przed dostaniem bana (za podanie linka do reebowa), fake-i (Wybory, które nazwałem na tibia.de Celebration day for King Of Dwarvens są to poprostu wybory... wybory nowego króla na bycie królem dwarvów... odrazu do tego fejka zamieściłem niebo... dopisałem tam że ciągle stoje w kolejce i jak z niej wyjde to zrobie piekło (nie chodzi tu o kolejke do wchodzenia w tibii) ... no i piekło powstało ... koleka cFaniak je zamieścił (dałem mu link a on je zamieścił, jeszcze raz thnx ) potem zrobiłem te konto i już)....

OK IDE SZUKAĆ TOPICA !
Avager jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-12-2004, 14:00   #22
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=16118&page=1 - link do mojego topica z fake ... ok teraz se poczytam jak ktoś sie wypowiedział tu o moich fejkach . ...

P.S. Sorka za nowy post .

Edit... o widze że daliście linki do mojego topicu ??? ...eh

Str4t0s@
Jestem Big noobem . Ale prace sam robiłem . Teraz niemam coś natchnienia do robienia .

Jaszczur of Secura@

No problem... przynajmniej odświeżyłeś mój stary topic .

Dr.Unknown@
Avagera Niebieskiego (Avagera Tymczasowego tera ).

Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 28-12-2004 o 14:08.
Avager jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania