![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2009
Lokacja: Elbląg
Imię: Fenreall
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Poziom mag.: 4
|
![]() Gepard mam pytanie jak mozesz to odpowiedz na nie : Jak sie robi poty ? Bo moze wiesz... Wiem ze jak sie relogniesz to ci sie odnawia 1 potion... Ale jak sie robi by sie nie przelogowywac. Jak wiesz to opisz dokladnie co, gdzie i jak... Z gor dzieki...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mówiłem ciiii..... Nakręce ci filmik poczekaj...
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2009
Lokacja: Elbląg
Imię: Fenreall
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Poziom mag.: 4
|
![]() Siemka i sorki ze nic nie pisalem ale nie mialem powodu. Juz wiem jak stwozyc miksturki do leczenie, ale co najgorsza mozna miec tylko 1 przy sobie. Jak cos obczaje co z czym miksowac i podam receptury co z czego mozna zrobic Pozdro xD
Wiec... Zmiksowalem skladniki i powychodzily mi dziwne rzeczy. To tak : Jestesmy w miescie Battleon (w tym pierwszym) i wchodzimy do drugiej chatki od lewej (Mage Shop). Znajduje sie tam Warlick, nastepnie klikami na niego i wybieramy opcje : Explore Shop --> Sure thing, really! Mamy przed soba polke z skladnikami i garnkiem (Mixing Bowl). Wystarczy przeciagnac dany skladnik do garnka (zawsze 3 skladniki). Wydaje mi sie ze wszystko zmiksowalem na rozne sposoby. Receptury : * Heal Potion : Mermazon Kelp, Magma Leaf, Frogzard Tear (mozemy miec max 1, ale twozyc mozemy wiecznosc) * Teleport : Magma Leaf, Mermazon Kelp, Slattwob Dust (odrazu teleportuje w rozne miejsca np. mnie przeteleportowalo na statek Pirata w Nawiedzonym miescie oraz moze teleportowac na miejsce walki) * Mana Potion : Mermazon Kelp, Moglin Essence, Bad Juice * Green Hair : Mermazon Kelp, Frogzard Tear, Bad Juice (zmienia twoj kolor wlosow na zielony) * Backwoard Name : Mermazon Kelp, Frogzard Tear, Moglin Essence (odwraca nick np. Bucz --> zcu ![]() * Pet Rock : Magma Leaf, Bad Juice, Slattwob Dust (brzmi jak kamienny zwierzak) Jak pominolem jakas kombinacje to prosze o posta. Btw. Sorry za bledy ortograficze jezeli jakies sa oraz za niepoprawnie napisane slowa angielskie. Ostatnio edytowany przez MalyBucz1990 - 02-05-2009 o 12:54. Powód: Dodatkowe Info. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() można mieć 10 potionów nie będąc Guardianem szybko i łatwo
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Sry że przez chomika ale nie miałem pomysłu.{AAA.bmp}
Klikamy to co zaznaczyłem na czerwono. po pokonaniu ostatniego potworka uzupełnia nam poty do 10 (poty będą po wylogowaniu się) następnie uciekamy od następnej walki i mamy 10 potów. (nie da rady mieć więcej) ![]() http://chomikuj.pl/awokado1231/Inne |
![]() |