|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() Na Dragon Land i na Edron sa takie specjalne miejsca, gdzie DSy spokojnie czekaja na resp smokow, a mag sobie stoi na dole.
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2004
|
![]() @up
O którym miejscu w dragon lair mówisz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
|
![]() Może tak ogólnie opiszesz te miejsca? Byłbym wdzięczny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() Edron:
Masz skalke. Sorc wchodzi na gore, summonuje 2 DSy, po czym ustawia je pod krawedzia i zchodzi. W ten sposob, czekajac na dole ma swoje DSy ciagle na widoku i wie kiedy przychodzi smok atakujacy je, samemu czekajac bezpiecznie na dolnym pietrze gdzie nic sie nie respoje i jest bezpieczny. Dragon Land: Na prawo od wiezy z DLem jest taka podobna polka. Nie ma tam tak wygodnie jak na Edron (nie ma zejscia na srodku i tlyko parcelami mozna) ale jest bardzo podobnie. P.S. Mam ss'a z edron, ale za ciemno jest by cokolwiek dojrzec >.< Moze pozniej zrobie jasniejsze ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
|
![]() Dzieki, ale tak czekac na 1 draga pod ta skalka z tymi dsami? Nie lepiej isc na wiecej dragow tylko czekac az sie ten 1 zrespi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Caspius, na drago landzie można sporo wygodniej
![]() ![]() Jest jeden problem. Na dragon land na ground level jest resp tylko 2 dragów, a to gówno nie exp jest ![]()