|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Za walkę dostajesz exp i rangi militarne. Do tego jeśli w rejonie, w którym mieszkasz jest szpital, możesz dostać sporo Wellnesa.
Resistance war, to powstanie. Kraj, który jest okupowany, może próbować odzyskać swoje tereny.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Śląskie :P
Stan: Na Emeryturze
Imię: Leen Thor
Profesja: Knight
Świat: Nerana
|
![]() Ale... dlaczego jak widzę Saksonię to po obydwu stronach walczą Polacy? O.o Czy nie powinni po jednej stronie walczyć Niemcy??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale to powstanie zostało wywołane przez Polaków
![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2008
|
![]() E...
Cześć, jestem nowy i mam pytanie - gdzie można znaleźć tą pracę na początek i jak się tu wyrabia skille?
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Market -> Job market i tam szukasz pracy ( na początek z wymaganym skillem 0, podczas roboty sobie wyrobisz większy ) Natomiast w My places -> Army trenujesz walkę ;
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Świat: Elysia
Poziom: 51
Skille: 79/78
Poziom mag.: 5
|
![]() Zaczęła się wojna z Włochami, zaatakowali Baden-Wurttemberg i głównie dzięki tankom PEACE zbili nam mur do -34k (chociaż parę minut temu było jeszcze -40k). Ostatnio jestem zmuszony sięgać do swoich rezerw golda żeby kupować broń, jakiś miesiąc temu nikt by nie pomyślał, że będziemy mieli w ePolsce tyle bitew.
Moja prośba do wszystkich grających w eRepublik - zaproście swoich znajomych do gry (najlepiej wysyłając zaproszenie z gry na maila - gdy znajomy wbije 6lvl dostaniecie 5 gold), może dajcie link do podpisu. Tutaj naprawdę liczy się liczebność narodu - wystarczy spojrzeć na eWęgry, niby w realu jest ich mniej niż Polaków, jednak w grze to oni rozdają karty - akcje promocyjne gry na popularnych węgierskich stronach przyniosły im prawie 14k graczy. Przypomnijmy im więc, że to Polacy są liczniejszym narodem ![]() http://www.wykop.pl/link/196011/polska-vs-niemcy-erepublik Proszę o wykopanie linka, nawet jeśli nie jesteście zainteresowani eRep. Dzisiaj w ePolsce pojawiło się prawie 600 nowych graczy - zwykle jest to ok. 100 na dzień, a tu proszę bardzo, 6 razy więcej, a dzień się jeszcze nie skończył ![]() http://www.erepublik.com/en/article/...a--827172/1/20 - artykuł w mojej eRepowej gazetce, głównie o "baby boomie" w ePolsce. Ostatnio edytowany przez Aravras - 12-06-2009 o 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() No cóż, zacząłem w to grać - nick Ziemniax
![]() Nareszcie coś, co nie denerwuje ludzi... BTW ePolska awansowała na 6 miejsce w rankingu najbardziej ludnych narodów (z liczbą prawie 7 tysięcy obywateli ![]() I jeszcze pytanko: czy mój bohater może zjeść więcej niz jeden posiłek dziennie? Bo praca i treningi odbierają mu więcej wagi, niż wynosi jej przyrost, a nie chciałbym sobie odpuszczać przyjemności rozwoju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Użytkownik Forum
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Royhav
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 102
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() W połowie drogi do 16 lvla - nick identyczny jak tu na forum
![]() Niegłupia gra.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Btw. dodajcie mnie do friendsów xD nick: Ratero
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() A też sobie pogram, nick Mariosh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() 4 lvl, dram 3ci dzień. Czas poprosić o zapomogę, bo mniej zarabiam niz na food wydaje
![]()
![]() |
![]() |
#34 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra, jakby ktoś chciał darmowego golda niech wyśle mi maila na priva, tyczy sie to jedynie tych co nie założyli jeszcze kont.
Po wbiciu 6 lvla samemu dostajesz 5 golda i ewentualnie 5 golda jeszcze osoba która Cię zaprosiła, więc odpalam 40% stawki za darmochę ![]() Chętni?
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nick Argennus, dodawajcie do friends jak chcecie : D Ja dopiero zaczynam i mam 4 lvl :S Właśnie mam prośbę do kogoś, kto ma konto na www.erepublik.com.pl - mogłby ktoś wstawić mój profil w temacie z pośbą o zapomoge (10 pln)? Bo ja mam problem z założeniem konta (a właściwie z zalogowaniem się). Bardzo proszę : D oto adres mojego profilu:
http://www.erepublik.com./en/citizen/profile/1540175 NIE AKTUALNE, DZIĘKI X-ZERO Z góry dzięki! @hovvner Widze, że jesteś h-lvl. Weź napisz na gg 9073293, zadam Ci kilka pytań od nooba xD Ostatnio edytowany przez Argen - 14-06-2009 o 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2009
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja tam Niemców w mene~ame leje
![]() Ostatnio edytowany przez Robson235 - 14-06-2009 o 22:30. Powód: gwiazdki :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Świat: Elysia
Poziom: 51
Skille: 79/78
Poziom mag.: 5
|
![]() W razie jakichś problemów/pytań pisać w grze (na nick Callesson) albo w tym temacie. Dodajcie mnie do znajomych, trzeba jakoś się organizować
![]() @Ziemniax: Jeśli wellness schodzi ci za szybko, być może pracujesz w firmie o Q (quality) większym niż 1? Quality to te gwiazdki przy firmie, im więcej gwiazdek, tym większa jakość produktów, ale też więcej wellnessa zjada przy pracy. Dla początkujących zdecydowanie polecam pracę w firmie Q1 i jedzenie Q1. W takim trybie wellness powinien schodzić powoli, jak tylko wbijecie 6lvl będziecie mogli walczyć w bitwach, a co za tym idzie korzystać ze szpitala - Q5 w regionie Mazovia dodaje 50 wellness po walce, dlatego polecam właśnie ten region do grania. |
![]() |
![]() |