|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Brak
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() May 30 2009, 20:07:27 CEST Died at Level 196 by a destroyer
20:07 You see a dead human (Vol:10). You recognize Shpaner. He was killed by a destroyer Niestety bez cama Uwalony na mines ;D Od dzis wszystko krece |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciałem coś powiedziec ale własciwie jednak sobie daruje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Olsztyn
Gildia: Brak
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]() i jak bys mogl to nie pinguj nikogo wtedy ciekawsze fragi sa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Wątpię że spamowaniem hota ubijesz 200eka w 10 osób.
I w tym momencie przyda się myślenie do : - Ogarnięcia, na około ilu hp najt się leczy. - Oszacowania ile w tym momencie ma HP - Obliczenia całkowitej mocy swoich ludzi - Jeżeli jest możliwe zebrania więcej osób - I na koniec zjechanie go do granicy, w której on się leczy, i zrobienie na nim combo. To jest jedynie przykład, 'szybkiego' myślenia, na które i tak większość tibijskich nonprzypałowców nie zwraca uwagi, a dlaczego? bo gracze PVP o tym nie rozmawiają, jest do dla nich oczywiste, wiedzą dobrze kiedy uciekać na exurze gran, a kiedy włączyć utame, wiedzą że jak mają 10 najtów na opence to oni atakują, a nie są atakowani. ALE TEGO NIE MA, na non-pvp, więc uznasz to za bezsensowne. Dla ciebie skill na non-pvp to jest właśnie to spamowanie hota na mwal, przesunięcie spingowanej osoby i nielegalne narulowanie mu mobów, rzeczywiście trzeba myśleć, kiedy stealth ringa założyć >.> |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2009
Lokacja: Poznań
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dashers
|
![]() Tak bo ty wiesz co to jest skill na n-pvp...czy na tym filmie widac, że typ ma ddosa? Nie. To na chuj pierdolisz bez sensu? Idz i ubij kozaku kogos bez spamowania hota z sd i wtedy sie wypowiedz na temat skilla na n-pvp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
I czy musisz się aż tak strasznie napinać? Oglądałem ten film na 50x i ominąłem nawet fraga, a 2x mi się nie chciało, bo zabijanie na npvp to bezsens, nie wiem czy miał ddosa, czy był po prostu pingowany przez osobę, która ma szybszy net, zlewam na to, imo lurowanie na nonpvp i blokowanie jest nielegalne a mordowanie na pvp tak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
F.a.i.l.u.r.e. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2009
Lokacja: Poznań
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dashers
|
![]() #Zimmer
Wniosek - n-pvp kox i chuj A co do tego typa co mowi ze ja sie napinam to pokaz mi graczy z pvp ktorzy rozumuja tak samo jak ty, mam tutaj na mysli to przygotowywanie to szacowanie itp. zapewne niewielu takich jest w dzisiejszych czasach |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: Darkyy Pall
Profesja: Paladin
Gildia: Nie ma ;d
Świat: Guardia
Poziom: 16
Skille: 63/50
Poziom mag.: 8
|
![]() Haha ; D Szmata śpi ;d kiedyś jak cieniem grałem w*****ał mnie z lekka ;D Pozdro Trunki ;d
|
![]() |
![]() |