|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2005
|
![]() Cytuj:
To co zrobileś swiadczy tylko o tym jakim jaetes nOObem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() Non PvP?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2005
|
![]() Cytuj:
Masz racje Fan Pozdro Gerson Master ![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Według mnie to kazdy ma wybur albo PvP lub non-PvP !! Jak komus sie nie podoba non-PvP to niech gra na PvP !!! Ja akurat gram na securze i jest za*****cie bo na PvP co chwile dead !! A co do nOObow nie mam zastrzezen bo dosc dlugo gram na securze i napotkalem samych miłych ludzi do ktorych powiedzalem NP. ''mine plz'' a oni ''ok''
![]() _______________________ Gepoxo-kuna 14lvl 24 m lvl Secura ![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() Cytuj:
i sie odemnie odwal albo cie rookne i beidze "You are dead. again??" i siem skonczy pyrganie do blebleble... Slyszysz odwal sie ablo ci zbanuje i zrookuje.. fanatyk co tam na Samera slychac LoL 100 |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() jeśli na non-pvp nie można killować, to skąd koło depo w venore znalazły się ciała
![]() poza tym widziałem, jak koleś zjarał drugiego i obrobił jego bg ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Sam gram na świecie non pvp i racją jest to co powiedzial Robefun na światach bez pk są całe rzesze NOOBÓW. Na przyklad ide sobie z lot bagiem ( w środku 5 chain armor i 3 plate shield) a tutaj wyskakuje ci jakiś koleś z 8 lev zabiera lot baga ucieka i krzyczy jeszcze lol noob!!! Na świat non pvp trafiłem przez przypadek ale ogólnie jestem zadowolony ze gram na asterze a nie na np aldorze.
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Sorry że pisze 2 posta ale chcialem powiedzieć że Blebleble jest gupi i ma wszy na pępku. WEŹ TY SIĘ CZŁOWIEKU ZAPISZ NA KURS Z JĘZYKA POLSKIEGO!!!!!!!!! I NIKT SIE DO CIEBIE NIE BURKA, TYLKO TY SIE WALISZ DO WSZYSTKICH PO KOLEI, WEŹ KURDE NIE PISZ WIĘCEJ BO MI SIĘ ŻYGAĆ CHCE!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ukradl ci loota 8 level ? Musisz byc naprawde slabym graczem, zeby byle 8 level ci zabral loota.
Wyzywają cie ? To uzyj opcji sluzącej do ignorowania ludzi :> Zabili ci potworka ? Ojej ![]() Zlurowali ci GS'a i DL'a ? Nie martw sie na pvp tez tego nie brakuje. Ktos uzywa MC ? Ojej, wszedzie tego uzywają Narzekasz na non-pvp ? To znaczy, ze nie potrafisz tam grac Narzekasz na pvp ? j/w :> |
![]() |