![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() można dodać jeszcze Americas Army
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 13
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mirahz Płock
Profesja: Knight
Gildia: Polskie Orly
Świat: Płock
Poziom: 141
Skille: 93/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Grałem, jak na grę w przeglądarce wg mnie jest Super zrobiona, warto dodać że jest za darmo
![]()
Pozdro dla kumpli z Plocka: Wodid Plock, Robin Hood Mag, Klaza Calas, Sir Kodix, Blok Mazi, Diomi Paladynka, Maxsin, Piekelny Druid(xD), North Daras Najlepsza Strona o Clash Of Clans W Polsce Clash Of Clans Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
|
![]() Cytuj:
@top no zaraz zagram ;d //edit zagralem calkiem fajne ale chaooootyyycznie straaaaaaasznie Ostatnio edytowany przez Beh0lder - 08-10-2009 o 20:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2009
Lokacja: Exiva "
Imię: Lord Dragon of Guardia
Profesja: Sorcerer
Gildia: Real Blood Brothers
Świat: Guardia
Poziom: 122
Skille: N/N
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Swietna gra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Czuje się jak nie ogar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Woot ale jesteś hajt ; o
na jakim to modzie? FFA? Btw. mam pare pytań. Czy tu ma znaczenie gdzie celuje? Np walne w banie to zabierze tyle samo hp co w reszte ciała? I sa tu jakies rożne sposoby skakania? Niektórzy mają inne odglosy przy skakaniu więc pomyslalem ze robia to jakos inaczej niz normalnie spacja. Chyba ze to zalezy od modelu postaci?;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Co do sposobów skakania - owszem, są. Mnóstwo. Z pomocą Rocket Launchera możesz odwalać takie rzeczy, o jakichś nigdy byś nie pomyślał - np. 'chodzenie' po ścianach ;) Ale i tak ET > QL. Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 08-10-2009 o 22:31. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() No o tej rakiecie to wiem. Co do et - grałem. Zacząłem z 2 lata temu. Wg mnie nawet nieźle mi szło, choc grałem tylko na zwykłych pubach. Trochę uciążliwy jest system, że nie można zapisac sobie jakoś serwa a potem na niego wejśc... ani chociażby skopiowac i wkleic ip tylko ręcznie wpisywac jeśli chcesz grac na jednym servie ;< btw. MEDIC ROXORD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2009
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Synthian Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Secura
|
![]() Gram w Quake live, może od września. Jak do tej pory mam 5 wygranych tylko.
Gra naprawda fajna, można się z relaksować i tak dużo czasu nie pochłania ![]() Takie małe pytanko czy znajdą się starzy wyjadacze Quaka, którzy by napisali najważniejsze skróty w owej grze? Bo czasami ktos pisze dziwnymi skrótami a ja nie wiem o co biega o.O. Z góry dzieki <3! @Moja wczorajsza wygrana ![]() ttp://img203.imageshack.us/i/quakestet.png/ U góry dopisac H przy http. Bo jakoś nie dziala mi z tym h xd Ostatnio edytowany przez Synthian - 08-10-2009 o 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Co do meda hmm... coz uroki et dlatego raczej lepiej grac na servach z drobnymi modyfikacjami.Chyba ze lubi sie padac od meda na adrze ^^. @top tak tak fajna gra @edit ![]() Ostatnio edytowany przez Beh0lder - 09-10-2009 o 15:28. Powód: zeby modek sie nie czepial chociaz wieszak i tak sie przyczepi ^^ |
||
![]() |
![]() |