|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Skołuj sobie DEMPAHA do TEAMU <lol2>
20:04 Croucherek [60]: kto otwozy helgeyt dam 2k 20:25 Aron Sork [18]: cihco zeby pz nie mie c 20:25 Aron Sork [18]: jak stary wtargnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Czyzby powstawala trzecia sila na kyrze
![]() HEhehehehhaahhad " ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2008
Lokacja: Podlasie
Stan: Niegrający
Imię: Chars Sold (Deleted)
Profesja: Elder Druid
Świat: Lineage 2
|
![]() Ja moge dolaczyc.
Mam na Kyrze 53 lvl [Elder Druid] Nick:Gunsy'Sunrise Ventrilo 2.1.4 Imie:Kamil Wiek:17 lat Gram w tibie od 3 lat prawie=] Postacie:Ten ed tutaj. Candia:87 ed i 117 ek. Moglbym grac dalej lecz nic tam nie mam bo robilem wt z powodu huntow,wojen i PA i braku towarzystwa itp wiec jakas kaska by sie na start przydala,pozniej bym ja zapewne zwrocil jakbym zarobil.Teraz jade na kilka dni i nie bedzie mnie wiec jezeli bys mogl mozesz wyslac cos do venore to po przyjezdzie odrazu usiade do expa=] Pozdrawiam bede za kilka dni.
2009-XXXX Lineage 2 RuOff Lancer I will not return to the Tibia. Ostatnio edytowany przez RaxinMr - 12-06-2009 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() łoł i co karacie ?
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() hahaahh dobre xD
Reg nie graj w tibie ta gra psuje Ci umysł z tego co widzę... btw. ja to już czekam na nowy server z 3 lata, wiec nie chce Ci psuć planów... xD |
![]() |
![]() |