|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moja siostra nie umie się zalogować na tym forum.Więc jej char.Level 14 skille 50/40 mlvl 7 nick: Pemkowa Palladynka
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Szamotuły
![]() |
![]() Jestem palkiem 24 lvl mlvl 10. Skile 63/51. Gdyby była możliwość dostania się do gildi prosze o kontakt : GG 4311741
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy ten temat jest wogule akualny
![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() Chętnie się przyłącze <takich jess wielu>
mam przyshłościową postac, palladyn na 10 lvl, skille 36/36.Ciekawe czy sie uda... ![]()
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Ten Temat Ma Dobre Kilka Miesiecy?! Zobaczcie Na Date Zalozenia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Żywiec
|
![]() temat do zamkniecia bo se ludziska posty nabijajom i jeszcze myslom ze sie dostanom ( sam do piero po napisaniu pierwszego posta w tym topicu sprawdzilem date jego zakonczenia )
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Moja postac to Darth Toffik from Pythera. Mam sorka 12 level 8 magic level club 16/ shielding 18 calkiem niezly equip (ale nic szczególniejszego) czary taki jak Light /Light Healing /Light Magic Missile/ Intense Healing/ Heavy Magic Missile. To wszystko o postaci. O mnie: lubie metal.
|
![]() |