|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2004
![]() |
![]() Offtopic:
Paladyneczek czytanie ze zrozumieniem? "heh przetyp... Spoko zdjecia adv.tez ladne ciesz oczy " Hmm zmiana tematu? Topic: Nastpeny "gej" (Zeby nie bylo to do JVC ![]() Czas zaczac was tu... z wami porzadek zrobic ;> Wy geje jedne;P Ostatnio edytowany przez Erbi - 31-12-2004 o 18:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Erbi !!
;-) Lets kill him. Now ? Ok Exiva Pingwin~ Exori "Time to die" You see dead human.You regonize Pingwin Gajownik. He was killed by Kiperr. @down Tobie już podziekujemy.
Kiperr 205 Elite Knight 9 mlvl 103/98 Lunara. “Ash to ash, Dust to dust, Fade to black” Ostatnio edytowany przez Kiperr - 31-12-2004 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Erbi hyba nie przeczytales tematu
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Jakaś wieś :P
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Zapomniałeś o sobie i Airenie...
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() "Erbi hyba nie przeczytales tematu"
Swe? Br? Me don't understend plx~! A tak na serio... chlopcze... o co ci chodzi? Temat w przeciwienstwie do ciebie przeczytalem UWAZNIE <- znasz takie slowo? Nie? przykro mi... Moze czas sie wrocic kilka klas do tylu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Kaz/danubia
![]() |
![]() Cytuj:
@kiper Nie zabijaja go chyba ze wstawisz sski z tego ![]() ontopic: Gratz lvl skilli eq i tych nice hitów na DL'ach |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Erbi ty to mozesz sobie za przeproszeniem galke strzelic...
@Kiperr ja jestem za rozejmem nie wiem jak ty...... @Jvcnikt nie jest gejem ;0 Sorry ale nie tylko we mnie lezy wina
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() "Erbi ty to mozesz sobie za przeproszeniem galke strzelic..."
Najwyrazniej ty masz jakas wprawe w tym i ci to sprawia przyjemnosc, ze tak to wszystkim proponujesz, ale wiesz co? Nie skorzystam... "Sorry ale nie tylko we mnie lezy wina" Masz racje nie w Tobie LEZY, ona w tobie jest... obstawiam na gorna partie ciala... zwana potocznie glowa... tak to to miejsce gdzie masz oczy i wlasnie nimi czytasz ze zrozumieniem lub jego brakiem to co teraz do Ciebie napisalem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() twoja stara ( olac go @!!!@!!!@!!!)
![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmmmmm
Zdaje sie że gdzieś widziałem twoich rodziców.. Mili panowie.. Pozdro od Jvc, który własnie u mnie kampi w domu ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zabraklo ci słow i tak jak pospolici ludzie, ktorzy nie wiedza co maja zrobic... a niepotrafia odpowiedz odpowiednio do danej osoby z którą prowadza klutnie... zchodzisz z tematu na moja rodzine... A jeszcze kilka postow wczesniej miales to za zle kiperrowi - MIMO ze NIE mowil do Ciebie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Muhahahaha ROFTL'NLOL
paladynek on nie mowil tego do ciebie i daj sobie spokoj. PS: Nice ss ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ kiperr nie martw sie nie wezma cie pod opieke chociarz wiadomo ze by ci sie to przydalo,aha i ty serio masz jakies gejowskie mysli skoro moi rodzice wg.ciebie to panowie moze ty takich masz nie kazdy jest takim pechowcem.
Taka jest prada jestes nic wiecej tylko zwykla c.i.p.a ktora mysli ze jak ma 16 to boss i mowi na rodzicow innych ze sa gejami jak gejem moze byc tylko mezczyzna.no ty narazie nie jestes mezczyzna bo ci do tego sporo brakuje ale odruchy to ty masz juz w tym wieku chlopcze
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Urzekła mnie twoja historia.
Chcesz o tym porozmawiać ?
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() "Taka jest prada jestes nic wiecej tylko zwykla c.i.p.a ktora mysli ze jak ma 16 to boss i mowi na rodzicow innych ze sa gejami jak gejem moze byc tylko mezczyzna.no ty narazie nie jestes mezczyzna bo ci do tego sporo brakuje ale odruchy to ty masz juz w tym wieku chlopcze"
Znasz cos takiego jak "ADOPCJA" czy pomineles ten temat na lekcjach? Mhm? A tym wyzywaniem ludzi pokazujesz tylko swoja "wyzszosc" nad nimi (zeby nie bylo to to sarkazm byl.. <-- wiesz co to? nie? szukaj po slownikach) ulubiony tekst kiperr'a sie tutaj szczegolnie nadaje... "A MOZE BUDYN?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() @kiperr
Te klopsik nie obrazaj moich kolegow @topic nice nice takie galerie sa najlepsze @down nie wykrecaj sie koledzy mowili ze jestes "chudy" w ogole jestes zalosny...Palladyneczek jest o 3 lata mlodszy a 30 x madrzejszy siedzisz przed pc i sie wyzywasz ,o kurde i to jeszcze na jego rodzicow zrobili ci cos? mi sie wydaje ze nie wiec STFU! Moze u ciebie w domu jest tak ? Rodzice bija nie kochaja? nie wiem nie stwierdzam ale wiem jedno kolegow to ty chyba raczej nie masz i siedzisz przy pc jak warzywo i odreagowywujesz stresy...
r3t1r3D Nick na Forum jest troche irytujący , wiem ;\ trudno. 1 char ;] Ostatnio edytowany przez Triciol Pogromca - 31-12-2004 o 19:28. |
![]() |
![]() |