|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Nowi modkowie są napewno dobrzy w tym co robią jagby byli kiepscy to by ich nie wybrali.Ale co do "szarzowania" to może tak jest bo tak jagby to nazwać chcą sprawidzić co potrafią,no nie wiem jak to opisac jak wymyśle jak dokładniej to opisać to edytne i napisze.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() zawsze tak jest ze gdy znajdziemy sie w nowym miejscu/sytuacji/zadaniu to chcemy pokazac sie z jak najlepszej strony
dotad nigdy nie wybieralismy az tylu modkow naraz wszyscy oni chcieli sie jak najlepiej pokazac, ich starania zsumowaly sie i wyszlo jak wyszlo sadze ze nie warto robic z tego wielkiego problemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Proponuje, aby nie bylo takiego zamykania tematow na wyscigi, przydzielic kazdemu z nowych moderatorow, po jeden, dwa dzialy i niech sie wtedy wykaza.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
@Jedi - Wyluzuj sie. Co do zamknietych tematow - nikt z nas ich dla zabawy nie zamyka. Kiedy widze ze temat staje sie expowiskiem dla "nabijaczy" - zamykam. Kiedy odpowiedz zostala udzielona - zamykam. Kiedy widze temat w zlym dziale - przenosze. To sie Jedi tyczy Ciebie, "depo na rook" nie był w zalozeniu tematem o PK na rookgaardzie - dlatego zostal przeniesiony. To ze rozwinela sie tam dyskusja na całkiem inny temat swiadczy tylko o tym ze powinien zostac zamkniety. Kiedy zamykam/przenosze temat lub kasuje komus posta ZAWSZE podaje sensowny powod. Chcecie bysmy okazali Wam zrozumienie - OK, ale Wy okazcie je nam - praca moda wcale nie jest łatwa.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() A ja mam pytanie. Dlaczego wszystkie tematy sa ZAMYKANE, choc niektore napewno zasluguja na USUNIECIE. Na co komu zamkniety temat, w ktorym ktos wyzywa naszego Admina? Czy to tylko mod chce sie pochwalic, ze jako pierwszy zareagowal i dal bana gosciowi?
Drugi argument: Jak to zwykle bywa, wiele osob zadaje jakies pytania, na ktore byla juz odpowiedz. I dajmy na to, ze mamy 10 zamknietych tematow z jakims pytaniem (np. z czego wypada FS) i jeden otwarty, jest tam takze odpowiedz na to pytanie. I ktos, chce sobie poszukac korzystajac z opcji Szukaj slow FS i potwor. I nagle wyswietla mu mase tematow i musi dlugo szukac odpowiedzi, a gdyby tamte tematy byly zamkniete mialby od razu temat z odpowiedzia.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ale numer IP jest w niektorych przypadkach zmieniany co kazde laczenie sie z netem - np. w neostradzie - kilkam rozlacz potem polacz i mam nowy numer IP. Ja bym dal bana na usera nie na IP, ale nie ja jestem adminem...
![]() |
#28 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Lublin/AB :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jackub
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 32+
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Na drodze do upomnienia.
Ma 1 Upomnienie Ma 1 Upomnienie rety o co tu chodzi paru nowych modkow i mass upomnien ... ja sam dostalem jedyne co mi przychodzi do glowy to za to ze zdazylo mi sie raz nowy temat zalozyc ,okazalo sie ze taki juz byl przeprosilem (zdaje sie ze poprosilem moda zeby ten temat skasowal bo zasmieca) no ale upomnienie ,... za co za uprzejmosc??? ciezko tu bedzie wytrzymac ale najwyrazniej nowi modkowie musza nam WSZYSTKIM pokazac jacy sa teraz silni i wladczy Powodzenia modkowie jak skonczycie dawac upomnienia to mi powiedzcie bede mogl znowu pisac posty (teraz to ryzykowne bo policza na palcach ze w ciagu godz napisales za duzo postow a moze wymysla ze mozna raz na godz post) no to bede nastawial budzik w nocy co godz ![]() pozdrawiam i jeszcze raz apeluje do moda ktory dal mi upomnienie zeby mnie poinformowal za co to (chyba ze sam nie wie) hehe pojawi sie nowe okreslenie "Mass Random Upominacz" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
eX Moderator
![]() |
![]() @Sir kubbonius
Bez powodu nikt upomnien nie dostaje. Sa pewne zasady ktorych sie trzymamy. Wy lamiecie lub naciagacie zasady - my dajemy upomnienie. Po kazdej akcji nastepuje reakcja. Gdy daje upomnienie (dalem dopiero jedno i to malitkie) to powiadamiam usera na PW i podaje powod. Cytuj:
My nie jestesmy po to by wam dokuczac, lecz po to by wam pomagac, pouczac i pilnowac pozadku na forum. Wiec zanim napiszesz koejna taka kpine w ktorej zarzucisz nam cos takiego to dobrze sie zastanow, bo tego typu wypowiedzia niczego nie osiagniesz a mozesz tylko moderatora zdenerwowac. Wiec jezeli chcesz sie kiedys tego upomnienia pozbyc to dobrze Ci radze - bacz na słowa. I nie traktuj tego posta jako grozby tylko jako porade na przyszlosc.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() W dziele "Handel" napisałem to że robie sklep z Runkami. A Moderator mi go zablokował. To jest nieudczciwe dlatego ze gdyby modkowie wcześniej pomyśleli to nie było by tak wiele tematów w stylu "Sklep..." "Sprzedaje ..." "Robie runki...", poprostu zamiast pomyśleć żeby zrobić jeden przyklejony temat "Sklepy"/"Spis Sklepów", to niezrobili nic. Tak samo można by zrobić taki temat do sprzedawania przedmiotów. W takim temacie każdy by zamieszczał swoje ogłoszenie, a gdyby sie przedawniło to zedytował by post i napisał "do skasowania" i wtedy moderator mógł by zkasować ten post razem z odpowiedziami na niego.
Dla ułatwienia powinno być więcej takich tematów np: Sprzedam/Kupie Broń [AXE] Sprzedam/Kupie Broń [Club] Sprzedam/Kupie Broń [Sword] Sprzedam/Kupie Broń [Distance] Sprzedam/Kupie Zbroje Sprzedam/Kupie Tarcze Sprzedam/Kupie Inne... W tak ułożonych tematach napewno każdy by coś znalazł dla siebie. Ale nie wy wolicie pojedyńczo kasować każdy temat, zamiast zrobić tak żeby nie trzeba było pisać tych postów jako nowych tematów. Edit: Już wszystko sobie z modkiem wyjaśniłem i jest OK. 2- Edit: re down: [DELETED] >>>>>>>>>>>>>>>EDIT3<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Re: DOWN DOWN No zalożyłem już ten temat a ty go jeszcze nie obejżałeś !!!!
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2003
|
![]() Ja nie rozumiem tego na forum na ktorym tez czasami jestem nie dotyczace tibi nie mamy nic o nabijaniu postow nikt nikogo sie nie oskarza chyba ze takich wdoch ktorzy w kilka dni nabili po 200-300 postow i prowadzili prywatne rozmowy na tematach a tu kazdy oskarza sie o nabijanie postow nie rozumiem tego. Co do modow macie do nich pretensje ja juz jakis czas jestem i pisze tylko czasami(bardzo rzadko) i tylko wtedy kiedy moge pomoc komus czyli pisze tylko wtedy kiedy trzeba wiec jtesem jakby "grzecznym" uzytkownikiem forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Po drugie: Nikt Ci nie broni zalozyc taki wlasnie temat, my go przeczytamy, sprawdzimy czy jest poprawny (zasady, gramatyka, ortografia) i ewentualnie przykleimy. Cytuj:
To sie wiaze z waszym lenistwem, bo zamiast uzyc przycisku "szukaj" to nagminnie zakladacie nowe tematy. @bloku Tak trzymaj, moze inni wezma z Ciebie przyklad i przestana sie scigac o ta smieszna cyferke.
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2003
|
![]() Moze nowi moderatorzy zamiast pisac jacy to oni sa wspaniali to uaktualninili by stronke. Ponad miesiac po update tibii a jeszcze nie ma co, gdzie kiedy po update (za wyjatkiem forum). Nowe mapy, potwory, itemki. Mamy to szukac na konkurencyjnej gery.pl ?(
BTW Po kilku postach i narzekaniach na modkow zauwazylem ze juz tak szybko postow nie zamykaja. Poprawili się. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |