|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Tajemniczy przekaz od Irwina/likopa:
Cytuj:
|
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Nie zapominajcie, że moderatorzy to też ludzie, którzy mają swoje życie. I tak brak im czasu na niekończące się doglądanie forum. Można by wyznaczyć 1-2 osoby które nadzorowałyby TYLKO blogi.
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() @Aron Roar Ach, ten "poważny wpis" jest taki poważny, że aż mnie głowa rozbolała. Chyba od tego patosu. Nie mówię, że wszystkie wpisy tam to śmietnik. To raczej takie kółko wzajemnej adoracji. Burdel, brzydko mówiąc *****dołek. Gdyby taki był zamysł blogów, pewnie nie mielibyście tam żadnego regulaminu. A, że jest owy to tylko czekać aż wpadnie tam taki np. Gimlos, żeby wam pozamiatać raz na zawsze. Ja osobiście nie będę z wami stawiał sztandarów i krzyczał "faszyzm!!!". |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Jak ja i Irwin już wspominaliśmy, blogi to przy Wydarzeniach ze światów plac zabaw. A jak Ci burdele przeszkadzają to stań pod jakimś z protestem, byle nie pod naszym. @ktoś powiedział, że blogi są częścią forum Zgadza się, ale ja nie walcze o niepodległość tylko właśnie o to by kary na blogach i na reszczie forum były takie same. Nie chcemy wojny z nikim, my tylko chcemy żyć w spokoju. My jesteśmy zdolni do ustępstw, a moderacja? @EDIT Tak właściwie to chodziło mi o to by mody zainteresowały się nasza sytuacją, a tu flamewar powstał.
Ostatnio edytowany przez Aron Roar - 30-07-2009 o 11:54. |
![]() |
![]() |
#26 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Jak ktoś zasługuje na bana to się daje bana, jak na ostrzeżenie to się go ostrzega i koniec. Domyślnie bany są dużo lepszym sposobem na was. Ostrzeżenia sobie ludzie olewają, a ban przynajmniej dostęp z ich normalnego konta odcina do forum.
Te szopki z hasłami że moderacja nie rozmawia z "bloggerami" możecie sobie wsadzić w buty. BTW mamy straszną alergie na ludzi, którzy mówią nam co mamy robić, a sami nigdy nic z moderacją forum większego od klasowego nie mieli. Co do wydarzeń ze światów to one docelowo miały być miejscem, gdzie wszyscy krzykacze co normalnie robili wojny w tematach ze zdjęciami znajdą miejsce i tam będą się mogli wyżyć bez przeszkadzania normalnym ludziom. Co do samych blogów i dlaczego jest tam jak jest: Blogi powstały jako kolejny genialny pomysł Bosala, na który nikt nie był przygotowany. Mimo tego, że odradzałem mu uruchomienie blogów z braku ludzi wyznaczonych do moderacji tego, ciężkości w moderacji blogów jak i faktu, że domyślnie NA PEWNO będzie tam burdel straszny. Bosal nie posłuchał, uruchomił blogi, a ja żadnego modka nie będę poświęcał z forum na blogi celowo. Jak ktoś chce i ma ochotę zapuścić się do tego burdelu i posprzątać tam trochę to proszę bardzo. Reasumując: Jak macie pretensje to sobie piszcie PW do Bosala. Ja ręce od tego umywam. Blogi popieram tylko, że powinny one być odpowiednio zorganizowane. A ja nie mam zamiaru naprawiać wszystkiego po Bosalu. -.-"" |
![]() |