|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() Ekhem Czemu podszywasz sie pod Wielkiego Sekatora z Rubery ??!! on chyba by nie walnal taka tandeta na forum choc to z digletem bylo nawet nawet
![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 03:04. Powód: ort... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie rozumiem dlaczego piszesz kilka postow ze swoimi "fake'ami" zamiast edytowac ten pierwszy
@topic Te fake'i naprawde slabiutkie.
![]() |
#24 | ||||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
po co mi to, żeby pokazać światu, że potrafie kopiować czyjąś prace(ten kto robił fake eq to sie troche napracował ![]() to co, że niemasz lepszego programu niż paint?? tam tez można zrobić cuda (pozdro dla Khana >.<) Wymyśl coś lepszego niz ciągle fake eq i powklejane postacie z bajek(choziaż to było nawet, nawet....), a solowanie potworów to juz wole pooglądać zdjęcia z huntów niż fake jak ubijasz potwora >.< Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Typowe w twoim wieku...... PS: To był chyba jedyny orginalny pomysł sekatora
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 03-01-2005 o 12:17. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() fake'i takie sobie, ale napewno choć troche starales sie robiac je, prauj dalej a napewno beda lepsze , cya
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Pewnego dnia moja postać (przebrana za orch shamana) Wymyślała czary i łowiła rybki
![]() Nagle rzuciła wymyślone zaklęcie ![]() ![]() Woda wyparowała ale moja postać nie miała szczęścia ![]() ![]() I kazała mi wpompować wodę z stucienki ściekowej (używał wulgaryzmu) i dlatego nie zamieszcze tego fake ;p ![]() To wszystko to moje pierwsze "fejki" ale zauważcie że każdy następny jest lepszy ![]() ![]() ![]() ![]()
[ Jeżeli ktoś komuś coś,ewentualnie nikt nikomu nic,to po co komu na co?Jeżeli ktoś tak a nie inaczej,to czemuż by nie...? ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez sekator - 03-01-2005 o 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |