|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
|
Ekhem Czemu podszywasz sie pod Wielkiego Sekatora z Rubery ??!! on chyba by nie walnal taka tandeta na forum choc to z digletem bylo nawet nawet
al te 1 to masakra dla oczu
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 04:04. Powód: ort... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
|
Nie rozumiem dlaczego piszesz kilka postow ze swoimi "fake'ami" zamiast edytowac ten pierwszy
@topic Te fake'i naprawde slabiutkie.
|
|
|
#24 | ||||
|
Master Alucard
|
Cytuj:
po co mi to, żeby pokazać światu, że potrafie kopiować czyjąś prace(ten kto robił fake eq to sie troche napracował )???to co, że niemasz lepszego programu niż paint?? tam tez można zrobić cuda (pozdro dla Khana >.<) Wymyśl coś lepszego niz ciągle fake eq i powklejane postacie z bajek(choziaż to było nawet, nawet....), a solowanie potworów to juz wole pooglądać zdjęcia z huntów niż fake jak ubijasz potwora >.< Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Typowe w twoim wieku...... PS: To był chyba jedyny orginalny pomysł sekatora
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 03-01-2005 o 13:17. |
||||
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
fake'i takie sobie, ale napewno choć troche starales sie robiac je, prauj dalej a napewno beda lepsze , cya
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
Pewnego dnia moja postać (przebrana za orch shamana) Wymyślała czary i łowiła rybki
![]() Nagle rzuciła wymyślone zaklęcie i.........![]() Woda wyparowała ale moja postać nie miała szczęścia Bo przechodził strażnik <jupii> ![]() I kazała mi wpompować wodę z stucienki ściekowej (używał wulgaryzmu) i dlatego nie zamieszcze tego fake ;p ![]() To wszystko to moje pierwsze "fejki" ale zauważcie że każdy następny jest lepszy staram się jak mogę tylko że nie mam czasu CoMmEnT PlX ![]()
Ostatnio edytowany przez sekator - 03-01-2005 o 19:51. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
Cytuj: