|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Hmm... sam niedawno kupiłem pacc i muszę przyznac że udogodnienia są, ale ... ja np. chciałbym mieć kopalnie Kazoo na terenach pacc,bo niby sa te tomby ale... jest ok do momentu jak sie stalkery przyplączą i gfb trzeba ładować.A w kopalniach jest spoko więc trzeba do kopalń chodzić a to tereny facc i scisk jak cholera ale to w sumie najmniejszy problem, najbardziej mnie wkurzają nooby których na terenach facc jest od ...... , dlatego kupilem sobie pacc i niewychylam nosa z tombów
![]() Nikt mi nie zabija potworków, nie bije mi rotów zrulowanych do treningu.A przynajmiej baaaaardzo rzadko.Rzadko też a właściwie nie słyszę fri item plx , plx ... . Może dlatego że nooby nie kupują pacc.. No cóż wiem że wieększośc graczy to tak jak ja maniacy rpg ale ja tam wolę mieć spokój a w tombach jak w tombach - ciemno ![]() ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
|
![]() Wlasnie nie kazdego stac tak jak mnie, ale zeby miec pacca odmowilem sobie chyba wszystkie przyjemnosci, zeby tylko uzbierac dana kwote. Mysle ze jak macie komputer i stale lacze to i nie bedziecie mieli problemow z nazbieraniem pieniedzy!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Temat bez sensu :/ Co z tego że PACC mają dużo przywilejów? Płacą to mają i tyle :/ Nie podoba sie to grać nie musisz... Sam mam PACC od niedawna ale już sie przekonałem że warto było się szarpnąć mimo iż bogaty na serio nie jestem...
Ostatnio edytowany przez ripper - 02-01-2005 o 21:00. Powód: błąd :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Moim zdaniem jest dobrze, bo ktos kto kupi pacc widzie roznice, a kiedy wiekszosc rzeczy byla by dla facc to nikt by premium nie kupil, oni musza zarabiac. I tak nic nie zmienisz...
Cya
![]() Ostatnio edytowany przez Wilq - 02-01-2005 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Greetings!!
Masz Pacc = utrzymujesz CIPsoft i masz wiele udogodnień w zamian. Masz Facc = masz dużo mniej, ale i tak się ciesz, że możesz grać. Jeszcze jedno. Ostatnimi czasy podniósł się straszny raban, że najstarsze światy są już przeludnione i żeby zamknąć dopływ nowych graczy chcących grać za friko. I CIPsoft ma do tego prawo. Możliwe, że zrobiliby w ten sposób, że na niektórych serwach można by grać za darmo a na taką Anticę przenieść się po zakosztowaniu Tibii i po decyzji o wykupieniu Pacc. Zasada jest prosta - płacisz to wymagasz. BTW Ja nie mam Pacc i jak na razie nie zamierzam kupić gdyby ktoś się czepiał, że bronię Pacców. W końcu studenci to biedny naród ![]() Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Stan: Tutor
|
![]() No tak , kazdy by chcial miec swój wlasny domek ale chciec a mnieć to dwie różne sprawy. Te wszystkie nowosci itp. tylko dla PACC są po to by FACC kupowali PACC , a PACC nie żałowal ze kupił PACC
![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Warszawa Rembertów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Defender di'vinci
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Masz racje zgadzam sie z tobą to nieuczciwe. Najgorsze że Pacce mają bardxzooo sile czary a ja mam knighta i byłem zabity 15 razy w tym 11 razy przez PACAA! Trzeba zaapelować do Cipofwca żeby tak niedyskyminoewali FACCÓW! !!!!!!!!!!
Kontak ze mną muj Charakter: Rycek ![]() (niedoszly Druid) ![]() Ostatnio edytowany przez Kas - 03-01-2005 o 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: daleko.. daleko..
![]() |
![]() Żeczywiście Varmin ma troche racji ale nie do przesady!! Ludzie!!! Bez PACCów nie było by Tibii !!! Chcesz równouprawnienia z PACCami to se kup PACCa!!! CIPowie na czymś muszą zarabiać!!!
PS. Ale domki to by mogli dać ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() Masz problem? ~Kup Pacc
Nie masz? ~Nie kupuj Jak kupisz pacc ro bedziesz mowil calkiem na odwrot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Kaz/danubia
![]() |
![]() Cytuj:
q*wa jak widze taki temat do mi sie zygac chce. Nie mam pacc ale rozumiem to wszystko i tak cieszcie sie ze bez pacc mozna grac a CipSoft musi jakos zarabiac na zycie i utrymanie serverow wie nie pier*** mi tutaj o dyskryminacji A i pisalem to nie czytajac zadnego posta po za 1 bo nie chce se nerwow psuc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@BenyTibia Było już pisane czemu lepiej nie: P Poszukaj W krainie pacc przde wszystkim nie ma praktycznie n00bostwa, a to za sprawą tego, że gracze doświadczeni, którzy już do czegoś doszli(jako facc) sobie go kupują, dlatego tak żadko zdarza się jakiś n00b, który po prostu nie miał na co kasy wydać... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Nagle przypomniał mi się pewien stary news:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Masz szczescie ze wogle w ta gre mozesz grac co by bylo gdyby TYLKO Pacc mogli grac w tibie. twoj temat nie ma sensu N/C
RIDE OF METAL!!!! \../(-.-)\../ http://photobucket.com/albums/y13/Matrix13/ Moje fotki Narazie jest bardzo malo wiec nie oplaca sie wchodzic ![]() Hail JAMERA!!! ![]() ![]() Jak cos moj nick na jamerze - Masterio Matrien |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Nie chciało mi się czytać poprzednich postów więc może po kimś powtórze...
Jak ci się nie podoba to zarządź strajk - zbież ludzi i nie grajcie tak długo w tibie aż CIP'y coś z wami zrobią... Ja tam dziękuje że jest taki fajny MMORPG jak tibia i to za free ... |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() szczeze mowionc po co k**wa jest ten pacc??
![]() ![]() kazdy powinien miec te same prawa np.: 1)kazdy moze kupic domek 2)-=- powinien miec dostemp do wszystkich potworów (np.hero,dragonlord) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Fallen Angel
|
![]() Facc to swoista wersja demo. Jak wgrywasz demko jakiejs gry, z CD-Action albo innej gazetki, podoba ci sie to tez podnosisz larum ze powinno byc wiecej mozliwosci?
Tibia daje duzo wiecej niz zwykle demo, i w sumie w ten sposob bardziej rozbudza apetyt. Kup sobie pacca lub sie zamknij.
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Pacce PLaca Pacce maja
dla mnie Facc nie musi miec domku ani demonow ani nic innego Facc czy Pacc zawsze zdycha tak samo nie musze isc na Necro zeby mi bohy Wypadly, ani na Hero zeby mi C set Wypadl edit: W****ia mnie jak ktos mowi ze Facc to DEMO , gowno Prawda *** ci z Pacca jak cie gosciu na Faccu zhuntuje reszta zycia na edron ank darashi Facc to Tibia -Nie DEMO tylko Pacc to Tibia + DoDatek
Śmierć? Nieważne! / Żyć? Nieważne! / Ważne - zwyciężyć! Ostatnio edytowany przez Shin Chan - 03-01-2005 o 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() CIP`y muszą z czegoś żyć i utrzymywać firme rozumiem to
domki promocja czary stroje tereny to też rozumiem ale jedna żecz mnie wkuza!! kiedy w kturyum update była jakaś żecz dla facc?? niepamiętam tego i dużo graczy też nie!! więc niech dadzą coś dla facc może więcej wiary zacznie grać w tibie i kupi pacca a nadodatek gdyby te pace potanialy to więcej osub kupiło by paca podstawowa zasade ekonomi!! ale też bez przegiec z tom niką ceną dam jeden przykład: -idziesz do piekarni i widzisz że chleb kosztuje 10zł a bułki 15gr więc kupujesz kilka bułek ponieważ są tańsze o wiele i wogule tanie -w piekarni chleb kosztuje 1,20 (normalnie) a bułki 20gr za 50 bułek to nieopłaca się piekarni czyli cena niemoże być zbyt niska bo to nieopłacalne ani zbyt wysoka bo nikt nie kupi i to też nieopłacalne a według mnie cena pacca jest zbyt wysoka wzorując się na wypowiedziach innych i cenach premiowania konta z innych gier to pac powinien tanieć więcej osub by go kupiło!! P.S jeżeli komus by się chciało mam prośbe niech przetłumaczy to, zbieże podpisy i argumenty i niech napisze list do cipów aby o stanienia pacca wg. mnie cena pacca powinna wynosić 50 zł na 3 miechy!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera