Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-01-2005, 16:37   #21
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny korekta : P

@Dariusz

Cytuj:
heh to jest zalosne to co napisalas. 1.nie ma owijac po raz kolejny temat noobow bo oni i tak beda (Lepiej wiedzieć...) 2.nie ma sensu tez gadac o polakach ktorzy sie zachowuja jak nooby (Jeżeli jest poważny problem to powinno się o nim mówić przy każdej okazji) 3."Przygadal kociol garnkowi a sam smoli" (Nie prawda, a nawet jeśli to ja podpisuje się pod tym*.) 4. pewno dziwicie sie czemu poslozylem sie przyslowiem? (Tja, chodziło ci o to, że założyciel tematu sam dopuszcza się bugów...) 5. a no dlatego poniewaz ten temat jest do d..y, a poza tym idz do pierwszego lepszego polonisty jestem pewien ze za ta prace postawil by ci 1 poniewaz to nie jest rozprawka i nie zawiera cech rozprawki. jest to tylo twoje zdanie(tylko jego zdanie? No skoro lubisz dysmógowie proszę bardzo..) bez tezy, argumentow i akapitow. moze powiedzie ze jestem hamski sam robie bledy oki jest to mozliwe ale nie lubie durnych tematow ktore w tytule cos mowia a potem czyta sie i rece opadaja jak ktos gada o kims a sam robi bledy.(no to zkorektuj jego tekst, pokaż wyraźnie gdzie robi błędy ORTOGRAFICZNE) oki daje sobie z tym spokoj. a i zamiast pisac o tej osobie trzeba bylo zwrocic tej osobie uwage i tego wogole nie pisac bo to jest glupota. (To tylko twoje osobiste zdanie..) sorry jezeli kogos obrazilem.(mnie : P)
========= * pokaż mi 1 post gdzie zrobiłem przynajmniej 1 błąd ortograficzny(albo 2 jak chcesz, powtarzam, błąd ORTOGRAFICZNY)

@Topic
Brak znaków interpunkcyjnych też jest sporym błędem...

Ostatnio edytowany przez Thero - 04-01-2005 o 16:41. Powód: Ech.. Szkoda gadać..
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-01-2005, 16:46   #22
Wild Dragon
Użytkownik Forum

Wild Dragon's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Mam morze niedaleko ! ;P

Domyślny

Nie wierzę, aby AŻ TAK można było zachować się jak .. ekhem , i uroczyście pokazać innym o swojej
inteligentnej mowie ? Okropność.
Tolerancja dla dysortografii (czy jak to tam się to zwie... ) - TAK , (w nadmiarze prowadzi do palpitacji serca czytającego )
lecz dla dysmózgowia - NIE .
Kowal (22:12)
ha ha ha ale a coto tibja ??????
właśnie, a o so chosi ?
Wild Dragon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2005, 16:57   #23
Rikimaru
Zbanowany

Rikimaru's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2003
Lokacja: Międzyzdroje

Imię: Saigai
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Air
Świat: Titania
Poziom: 66
Skille: 86/67
Poziom mag.: 17
Rikimaru ma numer GG 3171131
Problem

Ehh Dariusz jesteś poprostu mało inteligentny i to po tobie widać, bo próbujesz się wywyższyć.

Jestem pewien że założyciel tematu jest od ciebie starszy, a błędy są w niektórych miejscach zamierzone, jednak twój poziom nie pozwala ci tego zauważyć. A to swoje przysłowie to możesz sobie rozbić o kant dupy bo pasowałoby ono do ciebie.

poslozylem- słóga? a mi się wydawało że sługa- posłużyłem

Tytuł może i nie jest trafiony ale to nie jest ważniejsze, ważniejsza jest treść.

Ostatnio edytowany przez Rikimaru - 04-01-2005 o 16:59.
Rikimaru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2005, 17:01   #24
Dariusz
Użytkownik Forum

Dariusz's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: kazo

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: 68/64
Poziom mag.: 4
Domyślny

moglbyszauwazycto ze napisalem nizej ze przepraszam za bledy ortograficzne.
Thero nie mowilem o tobie i tak jak wyzej napisalem zastrzeglem to o bledach ortograficznych poza tym to nie jest jakas oficjalna mowa tylko internet i WIEKSZOSC LUDZI NIE UZYWA W INTERNECIE ZNAKOW INTERPUNKCYJNYCH.
Rikimaru szczerze mowiac nigdy bym sie nie spodziewal ze ktos bedzie osadzal innych tylko po przeczytanym tekscie. jezeli masz 17 lat to jestes nie odpowiedzialny jeszcze poniewaz piszesz cos a nie masz na to rzeczowych dowodow. ja nigdy bym nie nazwal osoby malo inteligentnej po przeczytaniu jednej wypowiedzi bo uwazam ze trzeba bardziej taka osobe poznac zaobserwowac czy rzeczywiscie jest malo inteligentna a nie palnac jakis tekscior obrazic i uwazac ze wszystko jest dobrze
poza tym wiek nie oznacza ze ktos jest madrzejszy od innej osoby

hiho jestem knightem i mieszkam w kazo.
nie lubie skillowac moze niedlugo guardy zaczne zabijac

Ostatnio edytowany przez Dariusz - 04-01-2005 o 17:32.
Dariusz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2005, 17:12   #25
Allatar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 07 2004

Domyślny

temat caly czas aktualny!

Ostatnio edytowany przez Allatar - 14-01-2008 o 22:18.
Allatar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2005, 18:24   #26
Hesperides
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 01 2005

Domyślny

@Dariusz

Nie ucz mnie, bo mam znacznie więcej wiedzy, aniżeli ty kiedykolwiek miałeś, tudzież mogłeś mieć. Zanim wypowiesz się na temat "czym jest rozprawka", bądź tak miły i dowiedz się czegoś więcej, bo cytowanie tego, co nauczyciel mówił w gimnazjum, to kiepski pomysł. Tytuł tego tematu jest jak najbardziej poprawny. Akapity powiadasz... To jest forum, kolego. Zauważyłes?

Druga rzecz. To nie jest praca, tylko temat na forum. Jeśli robię błędy, wskaż mi je, bo chciałbym się poprawić. Nie ma? To tylko świadczy o twoim ograniczeniu. Nie mówi mi również o inteligencji, bo po tym jak posługujesz się językiem, stwierdzam, że albo jesteś jeszcze w podstawówce (chociaż i tam już ładnie piszą), albo w zawodówce i nosisz dresy. Nie stawiasz przecinków, robisz błędy każdego rodzaju, a dzięki temu wszystkiemu, nie rozumiem 1/4 tego, coś popisał. Proszę, jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia, nie odzywaj się.
Hesperides jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2005, 18:37   #27
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dariusz
moglbyszauwazycto ze napisalem nizej ze przepraszam za bledy ortograficzne.
Thero nie mowilem o tobie i tak jak wyzej napisalem zastrzeglem to o bledach ortograficznych poza tym to nie jest jakas oficjalna mowa tylko internet i WIEKSZOSC LUDZI NIE UZYWA W INTERNECIE ZNAKOW INTERPUNKCYJNYCH.
Rikimaru szczerze mowiac nigdy bym sie nie spodziewal ze ktos bedzie osadzal innych tylko po przeczytanym tekscie. jezeli masz 17 lat to jestes nie odpowiedzialny jeszcze poniewaz piszesz cos a nie masz na to rzeczowych dowodow. ja nigdy bym nie nazwal osoby malo inteligentnej po przeczytaniu jednej wypowiedzi bo uwazam ze trzeba bardziej taka osobe poznac zaobserwowac czy rzeczywiscie jest malo inteligentna a nie palnac jakis tekscior obrazic i uwazac ze wszystko jest dobrze
poza tym wiek nie oznacza ze ktos jest madrzejszy od innej osoby
Inernet czy nie to jest tekst, a tu powinno się używać znaków interpunkcyjnych, a nie uwsteczniać innych pisząc porażające błedy przez wyimaginowane dysmózgowie...

A co do Rikimaru to nie masz się co do niego czepiać, w rl może cię nie zna, ale nie wiem jak można nie wyrobić sobie oceny o kimś kto robi błędy i jeszcze pisze, że inni je robią, dziwne to trochę, ale w końcu na forum się jest te kilka ładnych miesięcy to można wyrobić sobie opinie na czyjś temat korzystając z tego z czego można, a myślisz, że ktoś mało inteligenty może napisać jakiś fajny tekst, lub, że ktoś kto jest spoko może pisać niczym nie poparte bzdury? Rikimaru napisał co o tobie myśli opierając się na twoim poście nic więcej..

EDIT:
@Up
Ja chodzę do podstawówki i możesz mi wierzyć, że tam jest wszechobecne dysmózgowie, nawet wśród nauczycieli <joke>.

Ostatnio edytowany przez Thero - 04-01-2005 o 18:41.
stary 04-01-2005, 18:55   #28
Hesperides
Użytkownik forum

Domyślny

re. Thero

Do Podstawówki? Gratulacje! Ja przecinki i ortografię pojąłem dopiero pod koniec gimnazjum.
stary 04-01-2005, 19:20   #29
Dariusz
Użytkownik Forum

Dariusz's Avatar

Lokacja: kazo

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: 68/64
Poziom mag.: 4
Domyślny

hmmm nie zgadzam sie z toba
ale nie bede wiecej tego komentowac
uwazam to co uwazam i tyle
powiem tylko tyle ze wiedza jest nie zmierzona wiec nie wywyzszaj siebie bo tak naprawde nie wiesz jaka wiedze posiadam a twoje domysly sa bledne i jak jestes taki madry to podaj swoj wiek to moze wyjasni czemu jestes "madrzejszy" ode mnie

hiho jestem knightem i mieszkam w kazo.
nie lubie skillowac moze niedlugo guardy zaczne zabijac

Ostatnio edytowany przez Dariusz - 05-01-2005 o 15:47.
Dariusz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2005, 21:04   #30
Magus
eX Moderator

Magus's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest

Stan: Na Emeryturze
Magus ma numer GG 2279467
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Afinor
"Kura" czy "Kóra" ;p
Kóra bo się na 'kogut' wymienia .
4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
Magus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2005, 21:28   #31
nawigator
Użytkownik Forum

nawigator's Avatar

Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)

Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
Wyślij wiadomość przez ICQ do nawigator nawigator ma numer GG Ni podam :p nawigator ma login Tlenu Oddech xD
Domyślny

@ Hesperides

Hmm smiejesz sie z innych, z tego co widze to myslisz ze sam nie masz wad. Czlowieku, nie bronie tutaj tych o których jest wspomnienie w temacie. Ale wiesz co, jak powiedzial kiedys pewien czlowiek:

"Naprawe świata zacznij od siebie"
Eugeniusz Kwiatkowski

Tak powinienes zrobic. A nie wyzywac sie na innych.

Kiedys trenowalem sobie z kolega, i o czyms gadalismy. Przyszedl jakis 8 level i cos zaczelismy sie smiac z jego wymowy. A on odparl:
" nie POCHLEWIAJCIE mi" smielismy sie z tego co nie miara. Bylo nam tak wesolo ale nie dalismy mu tego odczuc tylko poprawilismy. I pomysl sobie ze jak bys tak w gazecie np napisal to oc tutaj tylko o jakims polityku albo kims innym tylko ze napisal bys o realnym zyciu. To zostal bys pozwany do sadu o znieslawienie. Nie znasz tej osoby na RL i to co ta osoba tam ma moglo by zostac potraktowane jako pomówienie.

Wiec przystopuj troszke.

@ Ryltar

Co do hip hopu, sam slucham i widzisz cos zlego we mnie? Wydaje Ci sie tak tylko dlatego ze bardoz duzo osób slucha hip hopu, zobacz jak zmalala popularnosc Techno juz nie ma tylu osób na love parade i na innych imprezach. To tak samo jak bym powiedzial ze ludzie o Twoim imieniu tak maja. Wiesz przeczytalem to i troche mnie zabolalo, bo slucham hip hopu 8 lat, pare lat temu nawet sam rymowalem. Byc moze tak wyraziles Swoja nie nawisc do hip hopu, rozumiem ze ktos moze nie lubic tego gatunku muzy i toleruje to.

23:00 You advanced in sword fighting. (103)
19:33 You advanced in shielding. (102) !!!!
12:59 You advanced to magic level 8.

Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego...
http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047
nawigator jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2005, 21:33   #32
Gixafe
Użytkownik Forum

Gixafe's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg

Gixafe ma numer GG 4208108
Domyślny

To jest bardzo przykre, ale powiem Wam coś. Gdyby takie dzieci naprawde zajęły by się choć trochę nauką, skutki byłyby inne. Rozumiem- Tibia wciąga, ale wydaje mi się, że można pogodzić szkołę i tą grę, czy nie? Ja sam gram w Tibie po kilka godzin dziennie, ale moja ortografia i w ogóle używanie języka polskiego nie jest w takim stanie jak np. pana:"mam proplemy s ortografiom". Bez przesady. Drogie dzieci: odejdźcie od komputera, a odwiedźcie szkołę. To by było na tyle...
Gixafe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2005, 22:30   #33
Hesperides
Użytkownik forum

Domyślny

Wbrew pozorom nie jestem aryjczykiem, a i pomimo tego nie chce mi się spowiadać na forum z tego, jakie mam wady, etc...
Eugeniusz Kwiatkowski to idealista - świata nie naprawisz, bo tonie w coraz to większej dekadencji.
Kwestia hip-hopu. Obserwuję wpływ różnych czynników na polską młodzież i zauważam, że przeogromna większość osób słuchających hip-hopu to ignoranci i analfabeci. Dlaczego? Otóż, już wyjaśniam. Raperzy prezentują postawę 'zbuntowanych' blokersów, którzy nie mają pieniędzy, są biedni, w szkole ich biją, policja na*******a po łbach za nic, etc... Słuchacze tejże 'muzyki' czerpią z tego i sami zaczynają przejmować owe postawy. W konsekwencji widzimy, że kupa gówniarzy biega i krzyczy CHWDP, pogrąża się w coraz to większej głupocie i tak dalej. Zaznaczam, WIĘKSZOŚĆ. Wszystko ma jakiś wpływ na człowieka - nie tylko hip-hop. Również metal, techno, disco polo, pop (vide britnej). Słabi ludzie stają się ofiarą tego, co słuchają. Tak niestety jest. Przykro mi jednak stwierdzić, że hip-hop ma największy wpływ na obecną młodzież. Powiedz mi, dlaczego 99% kiboli, którzy dewastują stadiony w moim mieście i biją ludzi, słuchają hip-hopu? Dlaczego większość skejtów których znam (słuchających hh), nie potrafi wyrazić prostej myśli, bo nie posiadają odpowiedniego zasobu słownictwa?

Nie mam zamiaru nikogo obrażać. Takie są moje obserwacje i chciałbym nie mieć racji. Niestety, w mieście, w którym żyję, taka jest rzeczywistość. I obawiam się, że chyba nie tylko w nim, bo w całej Polsce... na świecie.
stary 04-01-2005, 22:41   #34
nawigator
Użytkownik Forum

nawigator's Avatar

Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)

Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
Wyślij wiadomość przez ICQ do nawigator nawigator ma numer GG Ni podam :p nawigator ma login Tlenu Oddech xD
Domyślny

Ja wiem o co Ci chodzi. Wiesz tez mnie irytuje jak widze "bachora" biegajacego i krzyczacego hwdp <-- nawet to z bledem pisza . Nie pomysla ze gdyby nie bylo policji to byla anarchia, ktos by wbiegl im na chate zabil kogos z rodziny bo nie mial by na paczke fajek, to by jeczal ze policji nie ma. Ale co tak juz jest. To poprsotu masowe srodki przekazu. Tak juz bedzie. Zobacz sam to co zobaczysz w telewizji, uslyszysz w radiu, zobaczysz w internecie nie wplynie tak samo na glowe ludzi jak np ksiazka bo (nie wszystkich) bo akurat te srodki przekazu interesuja ludzi.

Dam przyklad.

Tibia, ludzie pamietaja jakich czarów sie uzywa. Pamietaja gdzie co jest, co ile ma ataku. Pamietaja tyle rzeczy z tibi. A np Inwokacje Pana Tadeusza na pamiec kuja godzinami i nic z tego nie moga poczajic ani zapamietac.

Widzisz tak poprostu jest i tego nnie da sie zmienic...

23:00 You advanced in sword fighting. (103)
19:33 You advanced in shielding. (102) !!!!
12:59 You advanced to magic level 8.

Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego...
http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047
nawigator jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2005, 23:56   #35
Magus
eX Moderator

Magus's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest

Stan: Na Emeryturze
Magus ma numer GG 2279467
Domyślny

Na naszych uzyszkodników piszących z uporem pijaka wczepionego w płot pozbawione sensu i zasad ortografii posty jest prosty sposob. Sam kiedys robiłem bład na błędzie. Ludzie!!! Czytajcie książki !!! I nie mowie tu o czytaniu lektur szkolnych bo wiem ze to twardy orzech do zgryzienia. Czytajcie to co was interesuje, co wam sie podoba. Czytajcie powiesci przygodowe, pisma komputerowe, ksiazki historyczne czy przyrodnicze ale czytajcie. To poprawia pamiec, powieksza wasze słownictwo i przede wszystkim bez Waszej wiedzy uczy Was pisac !!! Nie ma dla mnie lepszego sposobu na nude niez dobra ksiązka, kazda jedna gra sie przy tym chowa. Ksiazka daje pracowac waszej wyobrazni, rozwija was.

Inna sprawą jest to, ze 90% osob o ktorych w tym temacie mowa, po przeczytaniu tego posta powie sobie "a wypchaj sie pan, wole se pograc". Do niektorch po prostu nie da sie trafić, a szkoda. Moj wychowawca z technikum, bardzo sympatyczny jegomość profesor Świątek powiedział kiedys nam bardzo mądre zdanie: "nie można mieć dwoch rzeczy na raz: młodości i mądrości".
4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
Magus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-01-2005, 00:36   #36
Ryltar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nawigator
@ Ryltar

Co do hip hopu, sam slucham i widzisz cos zlego we mnie? Wydaje Ci sie tak tylko dlatego ze bardoz duzo osób slucha hip hopu, zobacz jak zmalala popularnosc Techno juz nie ma tylu osób na love parade i na innych imprezach. To tak samo jak bym powiedzial ze ludzie o Twoim imieniu tak maja. Wiesz przeczytalem to i troche mnie zabolalo, bo slucham hip hopu 8 lat, pare lat temu nawet sam rymowalem. Byc moze tak wyraziles Swoja nie nawisc do hip hopu, rozumiem ze ktos moze nie lubic tego gatunku muzy i toleruje to.
Napisałem też że nie chce nikogo urażac.Mam kumpla co slucha Hip-Hopu i sam twierdzi ze go to z deka demoralizuje.Nauczyciele w mojej szkole tez tak gadaja.Nie mowie ze kazdy jest taki znam tez kilka osob co slucha HH a nie robia bledow ortograficznych i sa inteligentni.

@Magus

Zgadzam sie z toba, zamiast grac godzinami lepiej cos przeczytac.Sporo ludzi gra tutaj w RPG i niech kupia sobie ksiazke(lubisz Drizzda? kup sobie ksiazke o nim , lubisz elfy to kup sobie o nich ksiazke).Ksiazki to nei majatek ktory kosztuje 300zł to kosztuje ledwo 30zł.Ja zamiast kupic sobie gre wole kupic sobie ksiazke,robie sobie sporo kanapek i nawet nie wie czlowiek kiedy mija caly dzien.Nawet taka ksiazka ktora czytalismy raz mozna przeczytac drugi.
Ryltar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-01-2005, 16:13   #37
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryltar
Napisałem też że nie chce nikogo urażac.Mam kumpla co slucha Hip-Hopu i sam twierdzi ze go to z deka demoralizuje.Nauczyciele w mojej szkole tez tak gadaja.Nie mowie ze kazdy jest taki znam tez kilka osob co slucha HH a nie robia bledow ortograficznych i sa inteligentni.
A to za sprawą tego, że WIĘKSZOŚĆ ludzi słuchających HH myśli, że on "to czuje", że on jest cool wśród kumpli wogóle.. taki Ziomek Poziomek, z czym wiążą się też wagary, rzucanie książek w kąt i palenie(na przykład) "czegoś". Brzmi to bez sensownie, ale jakby się bliżej przyjżeć to taka jest prawda, jak taki "koleś" będzie już zupełnie rozbity w tym wsyzstkim bierze bejsbol i idzie na stadion, i tu kończy się jego przygoda... Nie musi to oczywiście tak źle wypaść, ale jak wejkdziesz już do paczki takich "sk8ów" to wagary żeby pójść na pizzę, i tak dalej, aż w końcu się oglądasz i patrzysz, że absolutnie nic nie umiesz... Zresztą niektóre teksty HH też postawaiają wiele do życzenia...
A reszta analfabetów dysmózgowców? Albo idzie po papier na dyslektyka albo zlewa ortografie bo jest zbyt trudna...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Magus
I nie mowie tu o czytaniu lektur szkolnych bo wiem ze to twardy orzech do zgryzienia.
No ba! Oni mi każą czytać "Anię z zielonkawego pagórka" kiedy ja czytam takie na przykład "My dizeci z dworca zoo", moim zdaniem bez porównania...
stary 05-01-2005, 16:29   #38
Augustus
Użytkownik Forum

Augustus's Avatar

Domyślny

Nie wiem czemu, ale myślenie sprawia mi radość... Ostatnio, no, rok temu, albo półtora, kupiłem sobie na allegro 6 tomów Diuny. Wyniosło mnie to ponad 100 pln. A pacca nie mam bo szkoda mi pieniędzy.

Danubia|Vorfeed Hellwatcher|lvl44|dist74|
http://szarysmok.eu.org
Augustus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-01-2005, 16:40   #39
JaCzyliJa
Guest

Domyślny

Najbardziej w tym wszystkim to wnerwia mnie nie pisanie "ą" na końcu wyrazu np ."Pujdom" ,"Kupiom" ,już nie wspominając o błędach ortograficznych .
  Odpowiedz z Cytatem
stary 05-01-2005, 16:48   #40
Augustus
Użytkownik Forum

Augustus's Avatar

Domyślny

Wydaje mi się, że wszystko przez to, że półmózgi nie mogą znaleźć w tibii polskich liter, więc sobie piszOM, bo majOM problemy ze zrozumieniem, co znaczy "pisza".

Danubia|Vorfeed Hellwatcher|lvl44|dist74|
http://szarysmok.eu.org
Augustus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania