|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() hmm, a sygnaturki nie widac ??
ps. jednak ide sie zabic, papa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Po oc sie męczyć? Jak sie boisz to zgiń albo chara usuń
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Stan: Tutor
|
![]() Ja tam tez kiedys wpadlem , ale znalazlem dwuch milych hleveli którzy mi pomogli wyjsc. Na twoim miejscu tez bym kogos poszukal albo poprostu sie zabił bo takie czekanie nie ma sensu.
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() poczekaj na jakiegos Hlvla albo popros kogos by cie jakis kolega wyprowadzil z tamtad
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() HA ! Zginąłem !! Przez DS-a !!
![]() Tera trenie na trollach... spadl mi skill shieldinga i ponad 50% lvl. Stracilem tylko plecak, dobrze jest. Odrabiam straty, ide do kazo. Która kopalnia jest najlepsza dla mnie (prawie same zwykle dwarfy, soldki za silne) ? --edit-- Nie było żadnego h-lvla, Samera jest dosyć młodym serwerem i nie ma tam za dużo h-lvli. Są jakieś inne kopalnie oprócz tych do których wejście jest w mieście, a jak tak to gdzie ? bo w mieście jest dużo ludzi i pełno PK (na moim servie). Np. Philten albo Tusieq Soprano ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez slammer - 03-01-2005 o 16:27. |
![]() |
![]() |