|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||||
![]() |
|
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() Non-pvp i pvp niewiele się zmienią, a nawet się polepszą. A na enfo nie wiem czemu narzekacie skoro prawie nikt z was tam nie gra. Przynajmniej teraz trochę się zaludnią.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: w domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hitman of Yakuza
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
|
![]() Na non pvp zmienią BARDZO WELE, teraz nie będzie można tam robić wielu rzeczy, które można było dotychczas (trapowanie botów i inny szeroko pojęty terroryzm poprzez blokowanie postaciami/summonami). Ma to swoje dobre i złe strony. Ciekawi mnie, czy to samo będzie z m wallami?
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Czyli co kolega albo char na mc i skillujemy na opcjonalnym pvp miesiac ? ;]
![]() |
![]() |
#26 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Trzeba się temu sprzeciwić, tylko my (prawdziwi pro z pefaupe) tak możemy!! |
|
![]() |
![]() |
#27 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Powiem tyle : Nie ma ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
|
![]() Z tym JESTEM HARDKOREM PVP ENFORCED to jest szansa, żeby nie było, gdyż w proposals już się pojawiła prośba żeby inferny i dolery nie ruszać, 3 czy 4 strony signedów
@Do tego co wytyka ludziom że nie grają na e-pvp A skad ku*wa możesz wiedzieć że nie grają? Ździwiłbyś sie ile tu jest inferniaków/doleraków ![]() @Edit: A ta Mirade to już delikatnie mówiąc nieźle od*******a z tymi updatami. Co ją tam w Cipsofcie gwałcą?!?!??!?!
Pozdro Ostatnio edytowany przez Griendly - 26-08-2009 o 22:07. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2009
|
![]() po pierwsze , czy ja dobrze widzę że na non pvp będzie można na monkach skilować ??
przecież to będzie chore , bicie rekordów etc znów będzie. po drugie zlikwidować możliwość atakowania się w party ? co jeszcze ? ehh nie mam siły komentować |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() nie martw sie teraz non pvp bedzie jeszcze prostsze nie bedzie mozna zabijac ludzi trapowac blokowac a nawet trenowac bedzie mozna bez obaw full relax :}
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2008
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Michael Scoofild
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 112
Skille: 88/86
Poziom mag.: 7
|
![]() Osz kurwa* mać ale dzieciakom ułatwiają tą gre.... <rozpacz>
#32 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Bo takie miało być z założenia i definicji. Inne są tylko dlatego, że cipsoft nie potrafi sobie radzić z graczami łamiącymi regulamin. Gdyby pobanowano wszystkich, którzy łamią zasady na światach non-pvp, to właśnie takie by one były.
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Imię: Area Aaron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flippare koer bara
Świat: Inferna
Poziom: 132
Poziom mag.: 66
|
![]() na pewno sie pisze
szkoda ze enfo zjebali jeszcze bardziej Ostatnio edytowany przez Miran1 - 26-08-2009 o 23:43. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
|
![]() Z tymi blokowaniami to jak będzie? Że np. stoi człowiek kratke przed tobą a ty na niego wchodzisz? ???
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() non-pvp bedzie teraz lepsze od pvp bo bedzie sie mozna lac tylko kiedy sie tylko chce, 12 druidy spod dp w karlin beda sie spuszczaly na to ze moga sie polaskotac z rodow, a potem na bugi w kanalach
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
42403 Players Online Dolera 243 Inferna 250 I nie wierzę, że jakaś większa część z nich korzysta z tego forum. |
||
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() chociaż by ze względu na brak walki i pk. a teraz dojdzie skillowanie na monku i już w ogóle szkoda komentować . |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niektóre rzeczy fajne ale i tak wg. mnie cipsoft idzie w zła strone :/ coraz więcej wymyślają a i tak najlepiej i najfajniej sie gralo do tibi 7.6
![]() Z tym brakiem expa na dawnym enfo to jest kompletna przesada tyle lat było dobrze to nie wiem po co ruszać nie wiem co dalej bedzie ![]() Jak są błędy to sorry ![]() @up razor zgadzam sie w 1000000% z tobą @up reszta co uważa że spier****** to również sie zgadzam Ostatnio edytowany przez Pulsars - 27-08-2009 o 00:44. |
![]() |
![]() |
#39 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
|
![]() Jakie miało być z definicji ? Prostsze tak ? A czy słowo prostsze nie jest synonimem słowa łatwiejsze ?
![]() Chyba że chciałeś coś innego przekazać w swoim poście i po prostu go inaczej zinterpretowałem ![]() |
![]() |