|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
Pokaż wyniki sondy: Najlepsza klasa pvp | |||
Druid |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 3.23% |
Hunter |
2 | 6.45% |
Shaman |
1 | 3.23% |
Rogue |
5 | 16.13% |
Mage |
2 | 6.45% |
Priest |
2 | 6.45% |
Warlock |
6 | 19.35% |
Warrior |
2 | 6.45% |
Paladin |
5 | 16.13% |
Death Knight |
5 | 16.13% |
Głosujących: 31. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @UP
Jakoś dziwnie mi się w to nie chce wierzyć .... Edit: Tym bardziej się utwierdziłem w moim przekonaniu, ponieważ jak możesz wyciągnąć 25k many skoro set w ogóle inta nie dodaje ? : )
With great power comes great responsibility. Ostatnio edytowany przez Aeglos Tribunal - 28-09-2009 o 12:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() to kufa ty mi jeszcze zapoidaj linka do armory do swojej postaci... wyjazd z tad noobie, nawet pewnie nie wiesz jak uzywac polowe skilli albo jak powinny wygladac(no bo na piratach nic nie dziala w 100%) btw 255 lvl cap wcale nie jest zly xD nawet nei wieciem ile funu dawalo bycie kieys hunterem trollem z takim regenem hp ze nie mogli mi go zbic do polowy xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() @Novol
Po pierwsze PALADYN, a nie palladyn. Jedno "L". To ty masz pecha, że urodziła cię matka nieumiejąca nauczyć swoje dziecko pisać poprawnie. Najlepiej wyjdź, bo jak chcesz dyskutować, to na poziomie ludzi znających podstawy ortografii, wychowania, kultury itd. :( |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() AHA bedziecie mnie teraz jechać bo wiem coś czego dzieci priv serwów nie wiedzą nice nice ....
Nie umiem skilli używać dobrze powiem że tego nie przeczytałem ....... Jak lubisz fun servy to nic mi do tego @UP Co twój post miał tu wnieść ?? Bo nie umiem się domyślić dosłownie NIC NA TEMAT. To jest temat o wowie a nie ortach.... Ostatnio edytowany przez Novol - 28-09-2009 o 17:32. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe powiem krótko
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() @Novol
Może zamiast wyzywać graczy globca od privowiczów, podaj nam link do swojego armory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co prawda to prawda ; ) ja tam gram na privach, ale i tak nie widziałem na servie blizz like jakiej kolwiek postaci z 40k HP i 25k many
![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja widzialem warrka z 40k hp, ale to byl full prot z jc i enchantami tylko pod stame i spokojnie mozna tyle wyciagnac unbuffed warkiem taurenem. ale kufa nie paladynem z 25k many... jak on taki cwaniak to naprawde niech pod linka do armory to sie posmiejemy, chociasz pewnie teraz szuka po calym armory jakiegos pala ktory wlasnie tyle ma xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() No czekamy za linkiem do armory... Jestes kozak? Udowodnij...
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fakt Tauren warek dałby radę tyle HP wyciągnąć, ale palek ... Palkiem ciężko taką ilość HP wyciągnąć chyba, że pod PVE (nie wiem, bo wolę pvp grać. )
![]() |
![]() |
#31 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() http://eu.wowarmory.com/character-sh...egwynn&n=Seeki
przykładowy prot palek z jednej z czolowych gildii PvE.
![]() |
#32 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Vilu:
Luz, ale ten palek ma 5k many nie 25k ![]() @Novol: Tutaj masz mój link do armory (to tak na temat mojej niby gry na piracie) http://eu.wowarmory.com/character-sh...ridon&n=Eerion A teraz wynoś się stąd, ponieważ jesteś zbyt głupi na normalną dyskusję, a tylko temat rozwalasz.
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Vil racja ale jak mowilem jak jest sie oenchantowany i ogemowany na stame to looz spokojnie mozna tyle wyciagnac. Ale kufa nie 25k many przy okazji xD
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() wyraźnie nie zlapaliście o co chodzilo w moim poscie, co zreszta nie dziwne biorac pod uwage jak lapiecie sie na kiepska prowokacje.