Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-09-2009, 21:59   #21
Haally
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 10 2008

Imię: Haally
Profesja: Elder Druid
Gildia: Convidents
Świat: Guardia
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
Domyślny

EDYCJA !

psk liczy online z dwóch dni miśku do 14:00 bodajże ;d

Koledzy ? - zawsze wybieram ich - nie Tibie
Nauka ? - wyniki w nauce mam bardzo dobre i sporo czasu jej poświęcam ;d
JP? - sorra, ja nie z tych internetowych napinaczy, którzy bujają się w koszulkach jp i dill gangu xd
Dziewczyna ? - aktualnie nie mam (Napiszcie teraz, że jej nie mam, bo gram w Tibie !!!)

tak na marginiesie : po chuj włazisz z butami w moje życie ? robie co chce a Tobie chuj do tego ;]

@ Down :
Do Liceum Humanistycznego. No w sobote od 8:00 rano do 12:00 są imprezy i nie wychodze ;\\

Ostatnio edytowany przez Haally - 16-09-2009 o 22:22.
Haally jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-09-2009, 22:18   #22
rajgen
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 09 2009

Domyślny

no to gratuluje, jesli w sobote zamiast gdzies wyjsc masz jakies service, a co z innymi dniami ? Po 8 godzin jestes dzien w dzien czyli od pon do piatku na*******asz levele. Btw pochwal sie do jakiejs szkoly chodzisz
rajgen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-09-2009, 22:26   #23
PsiakoS
Użytkownik Forum

PsiakoS's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków

Profesja: Elite Knight
Poziom: 300
Skille: 102/98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rajgen Pokaż post
haha haally zobacz sobie na pskonejocie po ile jestes online; 250-300 h miesiecznie czyli jakies 8-10h dziennie, systematycznie co miesiac. Powiedz mi w takim razie, kiedy masz czas na nauke, dziewczyne, kolegow ? Nie mowie ze kazdy kto ma wysoki level to no life, brak kolegow itd, ale jak ktos gra po 10h dziennie(patrz wyzej), to chyba jasne, ze to jakis glab bez rla. W ilawie akurat w budowlance i mechaniku owa smietanka sie gromadzi. Po przyjsciu ze szkoly rzucaja plecak w kat i od razu sie biora za expienie
Ch.. Cie to obchodzi co kto robi,w policji robisz czy bozie udajesz? wiemy że chodzisz do szkoły i że nie jesteś no lifem czymś jeszcze chciałeś się pochwalić?
poziom Twojej wypowiedzi jest na poziomie zerowym, pochwal się real nickiem z magicznej gry Tibja i możesz już wracać do swoich kolegów z dworu!
PsiakoS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-09-2009, 22:36   #24
rajgen
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PsiakoS Pokaż post
Ch.. Cie to obchodzi co kto robi,w policji robisz czy bozie udajesz? wiemy że chodzisz do szkoły i że nie jesteś no lifem czymś jeszcze chciałeś się pochwalić?
poziom Twojej wypowiedzi jest na poziomie zerowym, pochwal się real nickiem z magicznej gry Tibja i możesz już wracać do swoich kolegów z dworu!
No widze, ze ty swoj nick przemyslales bardzo starannie Widze tez, ze starasz sie haally'emu dorownac w byciu online. Poza tym, skoro nie jestes z Ilawy, zamknij pysk i do budy
stary 16-09-2009, 22:49   #25
PsiakoS
Użytkownik Forum

PsiakoS's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków

Poziom: 300
Skille: 102/98
Domyślny

Cytuj:
No widze, ze ty swoj nick przemyslales bardzo starannie Widze tez, ze starasz sie haally'emu dorownac w byciu online. Poza tym, skoro nie jestes z Ilawy, zamknij pysk i do budy
oj przemyślałem, przemyślałem, uwierz

a widzisz przynajmniej mam co w domu robić i komu dorównywać, a teksty typu "zamknij pysk do budy" pokazują tylko jaki jesteś głupi bo to takie same zera jak ty i parę przykładów z Guardji umią tylko pisać, niestety wasza inwencja twórcza na tym się kończy

po raz drugi pytam co Cie obchodzi kogoś rl-life? dziękuję!
PsiakoS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-09-2009, 23:02   #26
rajgen
Użytkownik forum

Domyślny

Niestety zmusiles mnie to uzycia tych jakze prostackich slow Piszac tutaj coraz bardziej potwierdzasz to, ze wraz se swoim kolega nie macie rla ani kolegow(nie, ci w tibii sie nie licza; komputer takze sie nie liczy). Nie mam zamiaru sie z toba sprzeczac i nie rozumiem po co sie udzielasz w tym temacie skoro nawet nie jestes z mojego miasta, wiec wy*******aj expic. Zycze wysokiego levela i udanych huntow, bo to najwazniejsze.
stary 16-09-2009, 23:06   #27
Szczyygiel
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 09 2009

Domyślny

rajgen, jestes jebanym pojebem z kompleksami, zazdroscisz levela?
co Cie to obchodzi ile jest online? 300h miesiecznie, co to jest?
ja swojego czasu bylem online po 18h, z tego 1h w okolicy kompa, pozdro, to, ze ktos jest online nie od razu znaczy, ze GRA

nie jestem z twojego miasta, ale mam ciezko wyjebane w twoje slowa na ten temat, wiec tu pisze
Szczyygiel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-09-2009, 23:06   #28
Haally
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Niestety zmusiles mnie to uzycia tych jakze prostackich slow Piszac tutaj coraz bardziej potwierdzasz to, ze wraz se swoim kolega nie macie rla ani kolegow(nie, ci w tibii sie nie licza; komputer takze sie nie liczy). Nie mam zamiaru sie z toba sprzeczac i nie rozumiem po co sie udzielasz w tym temacie skoro nawet nie jestes z mojego miasta, wiec wy*******aj expic. Zycze wysokiego levela i udanych huntow, bo to najwazniejsze.

To mamy kolegów czy nie mamy wkońcu ? Sam sobie zaprzeczasz. A wypowiadając się w tym temacie i nazywanie mnie 'noł lajfem' pomimo tego, że mnie nie znasz w realu pokazuje jaki z Ciebie inteligentny człowiek ;]
stary 16-09-2009, 23:34   #29
rajgen
Użytkownik forum

Domyślny

Jestescie kolegami w grze(ty i pies), ale wywnioskowalem, ze nie macie kolegow w rl, wiec moje sformuowanie jest jak najbardziej poprawne. Masz racje- nie znam cie i nie zamierzam poznawac osoby, ktora poswieca tej grze 10 godzin dziennie. Nawet afkujac po 3h, i tak wychodzi 7 godzin siedzenia przed komputerem, to wg ciebie malo ?
stary 16-09-2009, 23:39   #30
Haally
Użytkownik Forum

Domyślny

mówiłem Ci już coś na temat 10h gry - zlicza z 2 dni, co daje po 5h xD
wiesz, na moje to nie dojdziemy w tej kwestii do porozumienia i nie ma sensu na forum pokazywać jakim to się fajnym nie jest. Ja mam swoje życie, Ty swoje - więc po co wchodzisz z butami w moje życie?

moja ostatnia odpowiedź w tym temacie, który jak widze jest niewypałem, bo nikt nic nie dodaje. Ide się uczyć (Mam odpaloną Tibie, nie będziesz mówił, że ekspie ?;/). Cze Iławiaku z real życiem
stary 16-09-2009, 23:45   #31
rajgen
Użytkownik forum

Domyślny

Nie zlicza z 2 dni, tylko 24h od 11 do 11 (lub od 13 do 13, nie pamietam). A w tygodniu, jesli chodzisz do szkoly, wracasz ok. 15, to zeby wyciagnac dzienny limit musisz siedziec srednio do 1. Ciesze sie, ze to twoj ostatni post tutaj, idz expic, nie przeszkadzam
stary 16-09-2009, 23:59   #32
BaD
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 12 2008

Domyślny

Loool!!! :d

Dajcie jakieś ss xD

Zamiast się wyzywac na forum nie lepiej się spotkac w rl? Okazało by się czy koledzy z rl życiem którzy są tu tacy głośni wiedzieli by co robic ;p

Ostatnio edytowany przez BaD - 17-09-2009 o 00:06.
BaD jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2009, 00:03   #33
rajgen
Użytkownik forum

Domyślny

Haally, zauwaz tez, ze na wszystkich screenach jakie tu dodales, jestes na gadu gadu a z nikim nie rozmawiasz, za to masz otwarty folder z camami oraz stronke tibii com lub tibii pl (chyba kazdy sie domysla jaki z tego wniosek) No ale dobra, to juz ostatni post z mojej strony kierowany twojej osobie
stary 17-09-2009, 00:06   #34
Haally
Użytkownik Forum

Domyślny

no to i ja jeszcze raz Tobie odpisze xD
Spójrz na godzine, odpaliłem camy i porobiłem ss z nich wtedy jak wrzucałem te ss'y na forum ;d

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaD Pokaż post
Zamiast się wyzywac na forum nie lepiej się spotkac w rl? Okazało by się czy koledzy z rl życiem którzy są tu tacy głośni wiedzieli by co robic ;p

"To za to, że grasz 10h w Tibje !!" No widzę mądry jesteś i wykształcony ! Sorra, ja nie mieszam gry z real życiem i nie mam zamiaru z nikim "spotykać się", aby wyjaśniać sobie kto ile gra xddd

Ostatnio edytowany przez Haally - 17-09-2009 o 00:19.
stary 17-09-2009, 01:23   #35
Szczyygiel
Użytkownik forum

Domyślny

rajgen wyjdz na dwor - zamiast powtarzac sie na polskim forum, poucz sie czegos pozytecznego, pograj sobie w tibie (z 15 minut, zebys sam siebie nie musial nazywac no-lifem), dodaj paru znajomych na waszej klasie, skomcial zdjecia kolegow lanserow i bedzie git, pozdro!
stary 17-09-2009, 09:13   #36
AvuS
Użytkownik Forum

AvuS's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2009

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aveladius
Poziom: 160
Skille: :/
Poziom mag.: 9
Domyślny

hally gdzie sie uczysz?

21:20 Aveladius [148]: kurde ze miesiac testy
21:20 Attey Ario [257]: ciazowe chyba
21:20 Attey Ario [257]: xD
AvuS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2009, 09:16   #37
Laza123
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 09 2009

Domyślny

Dodał bym coś zamiast tych kłutni

też jestem z iławy jak by co ^ ^

a screny z starej postaci (obecnie niegram już)

http://img195.imageshack.us/i/uo0006d.jpg/
http://img10.imageshack.us/i/uo0002qf.jpg/
http://img195.imageshack.us/i/uo0007x.jpg/

acha sorki ze niema odrazu pokazanych fotek ale cośmi szfankuje niemoge zrobić:/

Ostatnio edytowany przez Laza123 - 17-09-2009 o 09:20.
Laza123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2009, 09:31   #38
..::QRAS::..
Manga & Anime

..::QRAS::..'s Avatar

Data dołączenia: 25 01 2005

..::QRAS::.. ma numer GG 638092
Domyślny

Jesli dalej bedziecie taki flame uprawiac to temat zostanie usuniety i bedzie spokoj... przemyslcie to. Pozdrawiam wszyskich z okolic.

" Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... "

..::QRAS::.. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2009, 19:32   #39
Szczyygiel
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibijski_wojownik_swiatla Pokaż post
prawda ze wiekszosc tibijczykow ktorzy sa po kilkanascie godzin online (i sie szzyca tym ze nie boca i sharuja _/) wyglada wlasnie tak(znam to z wlasnych doswiadczen heheczki)

ladna masz bluzeczke
stary 17-09-2009, 20:49   #40
rajgen
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AvuS Pokaż post
hally gdzie sie uczysz?

w liceum humanistycznym
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania