|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Haally
Profesja: Elder Druid
Gildia: Convidents
Świat: Guardia
Poziom: 250
Poziom mag.: 86
|
![]() EDYCJA !
psk liczy online z dwóch dni miśku do 14:00 bodajże ;d Koledzy ? - zawsze wybieram ich - nie Tibie Nauka ? - wyniki w nauce mam bardzo dobre i sporo czasu jej poświęcam ;d JP? - sorra, ja nie z tych internetowych napinaczy, którzy bujają się w koszulkach jp i dill gangu xd Dziewczyna ? - aktualnie nie mam (Napiszcie teraz, że jej nie mam, bo gram w Tibie !!!) tak na marginiesie : po chuj włazisz z butami w moje życie ? robie co chce a Tobie chuj do tego ;] @ Down : Do Liceum Humanistycznego. No w sobote od 8:00 rano do 12:00 są imprezy i nie wychodze ;\\ Ostatnio edytowany przez Haally - 16-09-2009 o 22:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2009
|
![]() no to gratuluje, jesli w sobote zamiast gdzies wyjsc masz jakies service, a co z innymi dniami ? Po 8 godzin jestes dzien w dzien czyli od pon do piatku na*******asz levele. Btw pochwal sie do jakiejs szkoly chodzisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() Cytuj:
poziom Twojej wypowiedzi jest na poziomie zerowym, pochwal się real nickiem z magicznej gry Tibja i możesz już wracać do swoich kolegów z dworu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() Cytuj:
![]() a widzisz przynajmniej mam co w domu robić i komu dorównywać, a teksty typu "zamknij pysk do budy" pokazują tylko jaki jesteś głupi bo to takie same zera jak ty i parę przykładów z Guardji umią tylko pisać, niestety wasza inwencja twórcza na tym się kończy ![]() po raz drugi pytam co Cie obchodzi kogoś rl-life? dziękuję! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() Niestety zmusiles mnie to uzycia tych jakze prostackich slow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2009
|
![]() rajgen, jestes jebanym pojebem z kompleksami, zazdroscisz levela?
co Cie to obchodzi ile jest online? 300h miesiecznie, co to jest? ja swojego czasu bylem online po 18h, z tego 1h w okolicy kompa, pozdro, to, ze ktos jest online nie od razu znaczy, ze GRA nie jestem z twojego miasta, ale mam ciezko wyjebane w twoje slowa na ten temat, wiec tu pisze |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To mamy kolegów czy nie mamy wkońcu ? Sam sobie zaprzeczasz. A wypowiadając się w tym temacie i nazywanie mnie 'noł lajfem' pomimo tego, że mnie nie znasz w realu pokazuje jaki z Ciebie inteligentny człowiek ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() Jestescie kolegami w grze(ty i pies), ale wywnioskowalem, ze nie macie kolegow w rl, wiec moje sformuowanie jest jak najbardziej poprawne. Masz racje- nie znam cie i nie zamierzam poznawac osoby, ktora poswieca tej grze 10 godzin dziennie. Nawet afkujac po 3h, i tak wychodzi 7 godzin siedzenia przed komputerem, to wg ciebie malo ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() mówiłem Ci już coś na temat 10h gry - zlicza z 2 dni, co daje po 5h xD
wiesz, na moje to nie dojdziemy w tej kwestii do porozumienia i nie ma sensu na forum pokazywać jakim to się fajnym nie jest. Ja mam swoje życie, Ty swoje - więc po co wchodzisz z butami w moje życie? moja ostatnia odpowiedź w tym temacie, który jak widze jest niewypałem, bo nikt nic nie dodaje. Ide się uczyć (Mam odpaloną Tibie, nie będziesz mówił, że ekspie ?;/). Cze Iławiaku z real życiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie zlicza z 2 dni, tylko 24h od 11 do 11 (lub od 13 do 13, nie pamietam). A w tygodniu, jesli chodzisz do szkoly, wracasz ok. 15, to zeby wyciagnac dzienny limit musisz siedziec srednio do 1. Ciesze sie, ze to twoj ostatni post tutaj, idz expic, nie przeszkadzam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2008
|
![]() Loool!!! :d
Dajcie jakieś ss xD Zamiast się wyzywac na forum nie lepiej się spotkac w rl? Okazało by się czy koledzy z rl życiem którzy są tu tacy głośni wiedzieli by co robic ;p Ostatnio edytowany przez BaD - 17-09-2009 o 00:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() Haally, zauwaz tez, ze na wszystkich screenach jakie tu dodales, jestes na gadu gadu a z nikim nie rozmawiasz, za to masz otwarty folder z camami oraz stronke tibii com lub tibii pl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() no to i ja jeszcze raz Tobie odpisze xD
Spójrz na godzine, odpaliłem camy i porobiłem ss z nich wtedy jak wrzucałem te ss'y na forum ;d Cytuj:
"To za to, że grasz 10h w Tibje !!" No widzę mądry jesteś i wykształcony ! Sorra, ja nie mieszam gry z real życiem i nie mam zamiaru z nikim "spotykać się", aby wyjaśniać sobie kto ile gra xddd Ostatnio edytowany przez Haally - 17-09-2009 o 00:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
|
![]() rajgen wyjdz na dwor - zamiast powtarzac sie na polskim forum, poucz sie czegos pozytecznego, pograj sobie w tibie (z 15 minut, zebys sam siebie nie musial nazywac no-lifem), dodaj paru znajomych na waszej klasie, skomcial zdjecia kolegow lanserow i bedzie git, pozdro!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aveladius
Poziom: 160
Skille: :/
Poziom mag.: 9
|
![]() hally gdzie sie uczysz?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() 21:20 Attey Ario [257]: ciazowe chyba 21:20 Attey Ario [257]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2009
|
![]() Dodał bym coś zamiast tych kłutni
![]() też jestem z iławy jak by co ^ ^ a screny z starej postaci (obecnie niegram już) http://img195.imageshack.us/i/uo0006d.jpg/ http://img10.imageshack.us/i/uo0002qf.jpg/ http://img195.imageshack.us/i/uo0007x.jpg/ acha sorki ze niema odrazu pokazanych fotek ale cośmi szfankuje niemoge zrobić:/ Ostatnio edytowany przez Laza123 - 17-09-2009 o 09:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Jesli dalej bedziecie taki flame uprawiac to temat zostanie usuniety i bedzie spokoj... przemyslcie to. Pozdrawiam wszyskich z okolic.
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum