|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
A myślisz że pisanie programu hakerskiego (tu mówie że od 0 !!!a nie gotowce jak tu właściciel zrobił XD) i wrzucenie go do pliku oraz namówienie innych do ściągniecia go nie jest wysiłkiem ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() MODKI!!! chociaz link skasujcie... nie malowam dowodow ze jest keylogger??!!
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Ojojoj co to sie tutaj porobilo widze ze nooby z tego forum zaczely brac sie za siebie i rozrozniaja rozszerzenia (Gratz lol4) Dostajesz nagrode ! Bo o ile sie nie myle jestes jedynym ktory zrobil to... Tak dokonales tego w rozszrzeniu do linku zfalszowales URL oo tak tam jest *.rec zaskakujace tlyko neistety... Po sciagnieci to jakis marny i zle zbindowany keylogger (nie grozny... lol4) Jezyk HTML sie klania panu... No ale jak widze to i tak spore postepy tak ,tak nalezy sie panu w skali ocen szkolnych 3~ no bo wkoncu udalo sie Ci sie zrobic rozszerzenie *.rec MOAHAHAHAHAHHAAHHAHAHHAHAHHA
A tak na serio to zal mi Cie ![]()
#24 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Niestety, gdy chciałem sprawdzić to, to link nie działał już. Screeny Avagera teoretycznie powinny wystarczyć, ale banowanie należy do Adminów/Modków i jak sam tego nie sprawdzę, to wybaczcie. Jedyne, co mogę zrobić to na wszelki wypadek usunąć tego linka z postów założyciela tematu.